Νέες υποσχέσεις… νέες πιέσεις

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-13, 17:51:16
Νέες υποσχέσεις… νέες  πιέσεις

Συνεχίζεται η προσπάθεια της ΠΑΕ για  την  επιστροφή  του Ολυμπιακού στη Σούπερ  Λιγκ… και  πολιτικές  συναντήσεις  

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με  αμείωτο  ρυθμό  συνεχίζονται  οι  πιέσεις  από  τη  βολιώτικη  ΠΑΕ για το θέμα της επιστροφής   του Ολυμπιακού  Βόλου  στις  επαγγελματικές  κατηγορίες,  ενώ φίλαθλοι   και  Ερασιτέχνης  συνεχίζουν  τη  δική  τους μάχη…

Προχθές εκπρόσωποι των οργανωμένων Συνδέσμων οπαδών συναντήθηκαν με τον υπουργό κ. Λοβέρδο, τον βουλευτή κ. Κώστα Καρτάλη και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιους βουλευτές, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι ΣΦΟΒ, Lady’s Club και Kόκκινη Ν. Ιωνία.

«Ο υπουργός άκουσε με μεγάλη προσοχή όλα όσα του εκθέσαμε για την περιπέτεια και τον άδικο πολιτικό αφανισμό του Ολυμπιακού Βόλου, τα παράπονά μας αλλά και την απαίτησή μας για άμεση και τελική αποκατάσταση του δικαίου που είναι η Super League και τίποτα άλλο.

Ο υπουργός μαζί με τον κ. Καρτάλη έδειξαν κατανόηση και σεβασμό, δεν υπήρξε αντιπαράθεση και υπήρξε δέσμευση ότι θα προσπαθήσουν άμεσα για την αποκατάσταση του Ολυμπιακού.

Εμείς δηλώσαμε ότι αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες και το ενδιαφέρον του κ. Καρτάλη τόσο στην ψήφιση του Νόμου περί του ποδοσφαίρου και με τις ανάλογες τροποποιήσεις αλλά και στην εμβόλιμη συνεδρίαση της ΕΕΑ όπου η ομάδα πήρε το πολυπόθητο πιστοποιητικό κάτι που ανοίγει διάπλατα το δρόμο για τη δικαίωση.

Τώρα, μπροστά μας έχουμε την ΕΠΟ και την Super League. Πιστεύουμε ότι κανείς τους δε θα αρνηθεί το αίτημά μας, αφού δεν μπορούνε να παρανομήσουνε ξανά με την παραβίαση του αυτοδιοίκητου.

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας από την προχθεσινή φιλική συνάντηση και ο κόσμος του Ολυμπιακού, που δικαιολογημένα είναι θυμωμένος και οργισμένος, αλλά ξέρει τελικά να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει την προσπάθεια, τον αγώνα και το ενδιαφέρον ανθρώπων και παραγόντων για το καλό του Ολυμπιακού.

Περιμένουμε όλοι τουλάχιστον Κυριακή πρωί να έχει ανακοινωθεί η δικαίωση του Ολυμπιακού. Όπως σε μία νύχτα μας αφάνισαν έτσι και τώρα σε μία νύχτα να μας αποκαταστήσουν. Στέλνουμε το μήνυμα της συμφιλίωσης και της δικαίωσης και όλοι μαζί ενωμένοι για τον Ολυμπιακό της Ευρώπης την κορυφαία επαρχιακή ομάδα με τον πιο υγιή και ζωντανό Σύλλογο στη χώρα μας.

Είναι ντροπή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τη Super League που από πέρυσι συμμετέχουνε χρεοκοπημένες ομάδες που δεν είχανε φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, που χρωστούσανε στους πάντες Δημόσιο, ΙΚΑ και προς τρίτους, ενώ η ΠΑΕ του Ολυμπιακού Β. είχε ταμιακό υπόλοιπο 850.000 ευρώ και σήμερα έχει να λαμβάνει άλλα 7000.000 ευρώ από ΟΠΑΠ και από παιχνίδια Ευρώπης.

Φίλοι του Ολυμπιακού, παραμένουμε ζωντανοί, ενεργοί και αισιόδοξοι. Η ομάδα μας θα δικαιωθεί γιατί το αξίζει και το δικαιούται.

Η θρυλική ομάδα του 2010 – 2011 που μεγαλούργησε σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι έτοιμη να ανασυγκροτηθεί. Όλοι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να κατηφορίσουνε ή να ανηφορίσουνε στο μεγάλο λιμάνι και στην ωραιότερη πόλη, το Βόλο μας.

Οι Διοικήσεις ΣΦΟΒ, Lady’s Club, Kόκκινη Ν. Ιωνία».

Θετικός και ξεκάθαρος, σε ότι αφορά στην αποκατάσταση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου, ήταν ο πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κύριος Πάνος Καμμένος, με σχετικές δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πόλη του Βόλου. Το σημαντικό ήταν, πως τοποθετήθηκε πριν ερωτηθεί και του ζητηθεί, να στηρίξει το δίκαιο αίτημα όλων των υγιών φιλάθλων της πόλης και των οπαδών του Ολυμπιακού, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Όπως τόνισε, τη συγκεκριμένη υπόθεση, τη χειρίζεται κατόπιν εντολής του ο κ. Γιάννης Δημαράς, αρχηγός του Άρματος Πολιτών, που ως βουλευτής, είχε καταθέσει σχετική επερώτηση, ζητώντας τα αυτονόητα.

«Ο «Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937», εμμένει σταθερά και απαρέγκλιτα στα εξής:

- Στηρίζει καθολικά τον αγώνα της Π.Α.Ε. σε όλα τα επίπεδα.

- Δεν παρακαλά, αλλά πάντα επικαιροποιεί και απαιτεί την αμεσότερη και πλήρη επαναφορά του Ολυμπιακού Βόλου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στην κορυφαία κατηγορία.

- Αναμένει, όχι πολιτικές υποσχέσεις και προεκλογικές δεσμεύσεις, αλλά έμπρακτα αποτελέσματα.

Βρισκόμαστε στις τελευταίες πράξεις μιας πολύμηνης αδικίας και παρανομίας. Όπως πάντα, έτσι και τώρα, δίνουμε τις τελευταίες κρίσιμες μάχες, ενωμένοι και με πίστη στην τελική νίκη.

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στις 19.00 στο συνεδριακό κέντρο FORUM του ξενοδοχείου PARK, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Α.Σ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, δηλαδή οι έχοντες εξοφλήσει τη συνδρομή του 2012. Όσοι επιθυμούν να παραστούν και δεν είναι μέλη, θα πρέπει να προσέλθουν μισή ώρα πριν την έναρξη της Συνέλευσης και να εγγραφούν.

Όσοι είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι, θα παραλάβουν και τη κάρτα μέλους του «Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937».

Για τον Ολυμπιακό το πρώτο θετικό βήμα επιστροφής έγινε την περασμένη εβδομάδα όταν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενέκρινε το νέο μετοχολόγιο του Ολυμπιακού, με το «μπαλάκι» πηγαίνει στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ και από την ΠΑΕ και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Π. Μποτσιβάλη άρχισαν ήδη οι κινήσεις για τη συνέχεια…

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα.
Καταλαβαίνω απόλυτα όπως και κάθε Βολιώτης την αγωνία των φιλάθλων για την αποκατάσταση της νομιμότητας για τον Ολυμπιακό,αλλά οι συγκεκριμένες συναντήσεις με τα απομεινάρια αυτού του εγκληματικού κόμματος είναι χωρίς αντίκρυσμα. 1) Γιατί ποτέ δεν συνομιλείς με αυτόν που σκότωσε έναν δικό σου άνθρωπο,αν θέλεις να σέβεσαι τον εαυτό σου,και 2)Οι συγκεκριμένοι κύριοι στις κρίσιμες στιγμές για την ομάδα,ο μεν Αθηναίος Καρτάλης ασχολούνταν με το πώς θα ψήφιζε ναι σε όλα για τα μνημόνια ό δε Λοβέρδος εργαζόταν με την κατεδάφιση του Ε.Σ.Υ.Πιστεύω στις καλές προθέσεις σας, αλλά το να συνομιλείτε με αυτά τα άτομα μάλλον τους αναβαθμίζεται και τους βοηθάτε να καταλάβει το συγκεκριμένο απόκομμα.... έδρα στο Βόλο παρά ότι βοηθάνε αυτοί τον Ολυμπιακό.Πως άλλωστε θα μπορούσαν τώρα να το κάνουν αφού όλοι τους είναι στο φτύσιμο ανά το πανελλήνιο..............Εντελώς άστοχη και αψυχολόγητη ενέργεια εν μέσω εκλογών.Θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε εκ του πονηρού.....για να δώσει χέρι βοηθείας στον Καρτάλη γιατί αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας............
Βασίλης Τσαγγαρής - 2012-06-13 20:00:32
Αποστολή σχολίου
2
+
8
=