Πιέζει, συζητά και περιμένει

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-12, 19:24:47
Πιέζει, συζητά  και περιμένει

Η ΠΑΕ κινείται  για  την  επιστροφή  του Ολυμπιακού  Βόλου  στις  επαγγελματικές  κατηγορίες 

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Συνεχίζονται  οι  πιέσεις  και  οι  συζητήσεις από  τη  βολιώτικη  ΠΑΕ για το θέμα της επιστροφής   του Ολυμπιακού  Βόλου  στις  επαγγελματικές  κατηγορίες, κάτι  που  θέλει  σύντομα  ώστε  να  δημιουργηθεί  η  νέα  ανταγωνιστική  ομάδα.

Ήδη το πρώτο θετικό βήμα επιστροφής έγινε την περασμένη εβδομάδα, όταν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε το νέο μετοχολόγιο του Ολυμπιακού, με το «μπαλάκι» πηγαίνει στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ και από την ΠΑΕ και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Π. Μποτσιβάλη άρχισαν ήδη οι κινήσεις για τη συνέχεια…

«Ο Ολυμπιακός, να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι, θα είναι πανέτοιμος και έγκαιρα όταν γνωρίζουμε πού θα παίξουμε» τόνισε ο κ. Μποτσιβάλης όσον αφορά στη συγκρότηση ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ έχει ξεκινήσει επαφές με τη Σούπερ Λιγκ και το θέμα της επαναφοράς της ομάδας του Βόλου στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία αναμένεται άμεσα να απασχολήσει το Δ.Σ. ή τη Γ.Σ. του συνεταιρισμού, μετά και τη χθεσινή εξέλιξη και το αίτημα για 19 ομάδες!!!

Προέχει να βγει γρήγορα η απόφαση από την ΕΠΟ, όσον αφορά στην αποκατάσταση του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, για να «χτυπήσει» στη συνέχεια – και επίσημα – το βολιώτικο συγκρότημα την πόρτα της Σούπερ Λιγκ. Ο χρόνος πιέζει τη διοίκηση της ΠΑΕ, μια και θα πρέπει η ομάδα να «χτιστεί» στην κυριολεξία από την αρχή.

Όπως είχε δηλώσει στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην κατηγορία που ανήκαν αγωνιστικά πριν την εξόντωσή τους από την Πολιτεία, δηλαδή στη Σούπερ Λιγκ.

Το πόσο αυτό είναι εφικτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Σούπερ Λιγκ θα αρνηθεί να αυξήσει τα μέλη της. Και αυτό γιατί τα οικονομικά συμφέροντα είναι τεράστια, οπότε θα είναι δύσκολο να δεχθεί να κοπεί η… πίτα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, καθώς και της επιχορήγησης του ΟΠΑΠ σε 18 κομμάτια από 16 που είναι τώρα.

Αύριο η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου1937 καλεί τα μέλη της σε τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο συνεδριακό κέντρο Forum του ξενοδοχείου Park. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο και ώρα 20.00.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα κάτωθι:

1. Διοικητικός απολογισμός, 2. Οικονομικός απολογισμός 1/12/2011-30/5/2012, 3. Τροποποίηση άρθρων καταστατικού, 4. Απορρόφηση γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Σ. «Βόλος 2004», 5. Προϋπολογισμός περιόδου 2012-13, 6. Τοποθετήσεις μελών-διάφορα.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, δηλαδή οι έχοντες εξοφλήσει τη συνδρομή του 2012. Όσοι επιθυμούν να παραστούν και δεν είναι μέλη, θα πρέπει να προσέλθουν μισή ώρα πριν την έναρξη της Συνέλευσης και να εγγραφούν. Όσοι είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι, θα παραλάβουν και τη κάρτα μέλους του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=