Περιμένουν τα επόμενα βήματα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-09, 13:25:20
Περιμένουν  τα  επόμενα  βήματα

Μετά  την  έγκριση του νέου  μετοχολογίου του Ολυμπιακού από  την  ΕΕΑ  στρέφεται  σε  ΕΠΟ  και Λίγκα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά  το πρώτο θετικό  βήμα  επιστροφής  του Ολυμπιακού  Βόλου  στις  επαγγελματικές  κατηγορίες  που  έγινε από  την  Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η  οποία   την Πέμπτη ενέκρινε το νέο  μετοχολόγιο του Ολυμπιακού,  άρχισαν  ήδη  οι κινήσεις  για τη  συνέχεια…

Πλέον το «μπαλάκι» πηγαίνει στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ, αλλά και στο επόμενο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα με τον πρόεδρο της βολιώτικης ΠΑΕ Π. Μποτσιβάλη να συνεχίσει όσο γίνεται τις προσπάθειες για να τοποθετηθεί η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ.

Για να γίνει αυτό οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας θα πρέπει να αυξηθούν στις 18 και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να το αποφασίσει η Σούπερ Λιγκ και να συναινέσει και η ΕΠΟ.

Μπορεί να φαντάζει δύσκολο ως αδύνατο θεωρείται οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ να δεχθούν να κοπεί η οικονομική… πίτα σε 18 κομμάτια, από 16 που είναι τώρα, αλλά ήδη ο Ολυμπιακός αναζητεί συμμάχους, όπως τόνισε και χθες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Π. Μποτσιβάλης.

Ο κ. Μποτσιβάλης, αναφέρθηκε στο πρώτο βήμα με την έγκριση του μετοχολογίου της ΠΑΕ τονίζοντας πως τώρα ο Ολυμπιακός θέλει δίπλα του όλους τους φορείς της Μαγνησίας

για να φθάσει στην τελική δικαίωση που είναι η επαναφορά του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα.

Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι οι συμμαχίες στη Λίγκα αλλά και να ασκηθούν πιέσεις ώστε να αρθεί η αδικία.

«Ο Ολυμπιακός, να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι, ότι θα είναι πανέτοιμος και έγκαιρα όταν γνωρίζουμε που θα παίξουμε» τόνισε ο κ. Μποτσιβάλης όσον αφορά στη συγκρότηση ομάδας.

Επίσης χθες ραδιοφωνικές δηλώσεις έκανε και ο πρώην πρόεδρος Αχιλλέας Μπέος που συνεχίζει να κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου, ζητώντας να υπάρξει στήριξη στον κ. Μποτσιβάλη, αν και φάνηκε αντίθετος με τις ενέργειές του.

«Χρειάζεται δουλειά για να γίνει ο Ολυμπιακός, αλλά θα χαιρόμουν αν βρεθούν 6-7 ικανοί άνθρωποι να πλαισιώσουν τον σημερινό μεγαλομέτοχο κ. Μποτσιβάλη και να πάνε μπροστά τον Ολυμπιακό» δήλωσε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.

Για τον κ. Μποτσιβάλη ανέφερε ότι πρέπει τώρα να ρίξει όλο το βάρος στη δικαίωση από την ΕΠΟ και ύστερα να ψάξει να βρει συμμάχους στη Σούπερ Λίγκα.

Όσον αφορά για την απόφαση που πήρε η ΕΕΑ για το μετοχολόγιο, είπε ότι δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος που οι άνθρωποι που αδίκησαν κατάφορα τον Ολυμπιακό Βόλου, τώρα να τον δικαιώνουν.

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη επικοινώνησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, μια μέρα μετά τη θετική για την ομάδα απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ).

Ο κ. Σκοτινιώτης εξέφρασε την ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής για την απόφαση αυτή, που αποτελεί το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της ιστορικής ομάδας. Ο Δήμαρχος Βόλου επαναβεβαίωσε την ενεργό στήριξη της Δημοτικής Αρχής στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει η ΠΑΕ για την πλήρη αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και στον αγώνα που επί τόσους μήνες δίνουν οι φίλαθλοι της ομάδας και συνολικά ο αθλητικός κόσμος της περιοχής μας.

Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Σκοτινιώτης, «ο αγώνας για τη δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου και την επάνοδό του στην κατηγορία όπου βρισκόταν πριν από την εξοντωτική απόφαση, βρίσκεται πλέον στην πιο κρίσιμη φάση. Θεωρούμε πως τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να εκφραστεί με τον πιο ενωτικό και αποφασιστικό τρόπο η στήριξη στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=