«Να παίξουν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα!»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-02, 13:44:55
«Να παίξουν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα!»
ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ΠΙΛΑΒΙΟΥ
Μέχρι και άδεια στον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα επιθυμεί να δώσει ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Στη γενική συνέλευση της Ε.Π.Ο. ακούστηκαν και ειπώθηκαν φοβερά πράγματα. Είναι χαρακτηριστικό το σημείο που, σύμφωνα με το δημοσίευμα του sentragoal.gr , ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Τάσος Μπατζιάκας (αλήθεια, η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας τι λέει επιτέλους για όλα αυτά) απευθύνεται στον Πιλάβιο.
«Επί ένα χρόνο κρύβομαι. Απειλούν την οικογένεια και τα παιδιά μου. Έχουν έρθει 10.000 οπαδοί του Βόλου έξω από το σπίτι μου. Μια ομάδα-μοντέλο, με παίκτες που κοσμούν σήμερα άλλες ομάδες, η ΕΕΑ την έστειλε στα τάρταρα. Μαζί και 100 οικογένειες στην ανεργία. Η Μαγνησία δεν έπαψε ποτέ να αγωνίζεται.
Μου είπατε πως κάτι μπορείτε να κάνετε κ. Πιλάβιε. Θέλω να δεσμευτείτε! Δύο χιλιάδες άτομα θα με περιμένουν στα όρια του νομού! Έχετε δημιουργήσει άσχημο κλίμα. Θέλω να σας καλέσω σε κάποια εκδήλωση και δεν ξέρω πώς να σας προστατεύσω. Θα καταψηφίσω το διοικητικό απολογισμό γιατί αλλιώς δεν θα μπορώ να γυρίσω στην πατρίδα μου».
Ακολούθησε δευτερολογία Πιλάβιου που ανέφερε τα εξής:
«Δεν θα αναφερθώ στο ιστορικό της υπόθεσης διότι δεν τιμά τον Ολυμπιακό Βόλου. Κάνατε αγωγές, πήγατε στο CAS, αλλά χάσατε σε όλα τα δικαστήρια. Εγώ τους γύρισα και τα έξοδα πίσω.
Δεν πήρα ούτε αυτά που πλήρωσα. Έγιναν τεράστια λάθη από όλους μας –και εμάς και εσάς. Πιστεύω όμως, πως αυτό πρέπει να αποκατασταθεί. Να γίνει μια εμβόλιμη συνεδρίαση της ΕΕΑ για να δώσει άδεια σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα. Εγώ είμαι μαζί τους. Το πιστεύω κι έχουν δίκιο. Μόλις μας έρθει πως το μετοχολόγιο είναι εντάξει, θα βρούμε λύση νόμιμη ή έστω νομότυπη.
Πρέπει να υπάρξει αποκατάσταση και αυτό θα γίνει όσο περνάει από το χέρι μου».
Φοβερό;
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
2
=