ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωση από τους Austrian Boys κατά της ΕΠΟ

ανακοίνωση-από-τους-austrian-boys-κατά-της-επο-282963

«Το κρυφτούλι τελείωσε κύριοι της ΕΠΟ. Πάρτε θέση ΤΩΡΑ!!!

Οι μάσκες πέφτουν σίγα σιγά από όλους όσους εμπλέκονται στην υπόθεση του εγκλήματος εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου που λαμβάνει χώρα εδώ και 10 μήνες. Στην αρχή οι αρμόδιοί που είχαν την ευθύνη να αποκαταστήσουν το δίκαιο, σφύριζαν αδιάφορα.

Στη συνέχεια όταν αντιλήφθηκαν ότι ο λαός του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και όλη η οικογένεια του συλλόγου ήταν διατεθειμένη να πολεμήσει σκληρά για το δίκαιο αίτημα της ομάδας, στους δρόμους άλλα και με κάθε νόμιμο μέσο άρχισαν να θορυβούνται. Τώρα που η υπόθεση της ομάδας μας επανεξετάζεται, επιχειρούν να κάνουν μπαλάκι το θέμα μας μεταξύ Ε.Ε.Α και ΕΠΟ. Δε θα τους περάσει όμως. Η κοροϊδία έχει τελειώσει.

Η υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου έχει επανέλθει εκεί που πραγματικά ανήκει. Εκεί που βρίσκονται πραγματικά οι υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει και ό,τι μπορεί να συμβεί σε ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο . Δηλαδή, στην επίσημη αρχή του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, στην ΕΠΟ. Το κρυφτούλι τελείωσε, κύριοι της ΕΠΟ.

Το έγκλημα της πολιτικής απόφασης του φθινοπώρου δεν αποτελεί πλέον άλλοθι για εσάς. Πάρτε εδώ και τώρα θέση και δηλώστε άμεσα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ανήκει σύμφωνα με τις αποφάσεις σας στην Super League.

Δε ζητάμε καμία χάρη, αλλά να επικρατήσει το δίκαιο και οι κανονισμός του ποδοσφαίρου. Μια απόφαση… μια δήλωση της ΕΠΟ και ο Ολυμπιακός Βόλου επανέρχεται εκεί που αξίζει. Είναι πλέον ξεκάθαρο.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Μπατζιάκα, Πρόεδρο της τοπικής ΕΠΣΘ, ότι τόσους μήνες έκανε δηλώσεις και υποτίθεται προωθούσε τα δίκαια αιτήματα του Ολυμπιακού Βόλου στη διοίκηση της ΕΠΟ. Λοιπόν, τα μεγάλα λόγια, οι φιγούρες και οι δηλώσεις στα ΜΜΕ τελειώσανε.

Πλέον μετράνε ΜΟΝΟ οι πράξεις. Έχετε μπροστά σας ελάχιστες μέρες, κύριε Μπατζιάκα, για να αποδείξετε ότι εκπροσωπείτε άξια τον Νομό Μαγνησίας στην ΕΠΟ.Αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της πόλης, τότε παραιτηθείτε για να μην είστε υπόλογος απέναντί μας.

Αν σε ελάχιστες ημέρες δεν υπάρχει ρητή και ξεκάθαρη δήλωση από την πλευρά της ομοσπονδίας ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι επαγγελματική ομάδα και ανήκει στην Super league, o λαός του Ολυμπιακού Βόλου αναλαμβάνει πάλι δράση.

Μη νομίζετε ότι κουραστήκαμε. Τόσους μήνες στους δρόμους, ο αγώνας έχει γίνει δεύτερη φύση μας. Δε θα σταματήσουμε ΠΟΤΕ …μέχρι την οριστική δικαίωση της ομάδας μας».

Το Δ.Σ Austrian Boys F.C

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου