Προκρίνεται η λύση των αγωγών

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-26, 13:22:07
Προκρίνεται  η λύση των  αγωγών

Ξεκίνησε η καταγραφή των πρώτων ονομάτων και ο κατάλογος θα παραμείνει ανοικτός για μεγαλύτερη πίεση από τον Ολυμπιακό

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η λύση  των αγωγών   από  την ΠΑΕ που θα  προσυπογράφουν και μέτοχοι  φαίνεται  να  προκρίνεται  ως  μέσο πίεσης   για  δικαίωση  του Ολυμπιακού  και προς  αυτή  την  κατεύθυνση  φαίνεται  ότι  κινούνται  στελέχη  του  Ερασιτέχνη  και  μέτοχοι…

Ενώ χθες βράδυ υπήρξε μια λαϊκή Ολυμπιακή συνέλευση το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, η συγκέντρωση μετόχων, μελών και φίλων του Ολυμπιακού, με αντικείμενο συζήτησης την ενεργοποίησή τους, σχετικά με καταθέσεις αγωγών, εναντίον κάθε υπευθύνου για την παρατεινόμενη αδικία σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Μετά από ενημέρωση της εξουσιοδοτημένης προς τούτο τριμελούς επιτροπής, έγινε γνωστό στους παρισταμένους, ότι σύμφωνα με τις νομικές συμβουλές δικηγορικού γραφείου, κάθε μέτοχος, ανεξαρτήτως αριθμού μετοχών που έχει στη διάθεσή του, δικαιούται να συνυπογράψει κάθε αγωγή της ανώνυμης εταιρίας, έχοντας έννομο συμφέρον.

Ξεκίνησε λοιπόν άμεσα η καταγραφή των πρώτων ονομάτων και ο κατάλογος θα παραμείνει ανοικτός για τις επόμενες ημέρες.

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, ενώ αναμενόταν να κορυφωθεί στην χθεσινή Ολυμπιακή συνάντηση στο ξενοδοχείο Valis.

Για συμμετοχή μετόχων στις αγωγές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά 17.00-21.00 στο τηλ.: 6945 420094, της Επιτροπή Αγωγών.

Αποφασίστηκε εξάλλου, να αξιοποιηθούν ποικιλοτρόπως όλες οι δημόσιες τοποθετήσεις των πολιτικών κομμάτων, που έγιναν υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Παράλληλα, θα ζητηθεί να ενεργοποιηθούν και να συστρατευθούν όλοι οι φορείς της πόλης και του νομού, ώστε να παρουσιαστεί και να τονιστεί το αρραγές μέτωπο της τοπικής κοινωνίας, σχετικά με το δίκαιο αίτημα της ΠΑΕ για την πλήρη αποκατάστασή της. Η υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου είναι για την πόλη και το νομό Μαγνησίας, υπόθεση όλων των τοπικών παραγόντων και των νομίμων συμφερόντων τους.

Με την ευκαιρία, μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. επικαιροποίησαν και την ανάγκη να καταβληθεί από τα παλαιά μέλη και τους φιλάθλους το Ολυμπιακού το ποσό των 30 ευρώ της συνδρομής μέλους για το 2012.

Τέλος ανακοινώθηκε ότι στις 11/6 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Σ. Ο τόπος και η ακριβής ώρα, θα κοινοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες.

Κι ενώ στον Ολυμπιακό περιμένουν θετικές εξελίξεις με την εξέταση του φακέλου του την ερχομένη Τρίτη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα είναι ένα σημαντικό βήμα στην πολυπόθητη δικαίωση…

χθες κι ενώ δεν υπήρχε εισήγηση της ΕΠΟ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, υπήρξε μια δήλωση του μέλους της Ε.Ε.Α, Ειρήνης Μαρούπα που ανέφερε ότι "την Τρίτη θα κριθεί η τύχη των δύο ομάδων (Βόλου και Καβάλας), αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ΕΠΟ δε δίνει μια απάντηση στο απολύτως λογικό ερώτημα μας… "Ρωτάμε την ΕΠΟ πού θα παίξουν Βόλος και Καβάλα, αν εγκρίνουμε τον φάκελό τους και δεν μας απαντά", ανέφερε η κ. Μαρούπα.

Ο φάκελος του Ολυμπιακού θα εξεταστεί την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαΐου από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και όπως είπε ο νομικός της ΠΑΕ κ. Παναγιωτόπουλος η θετική γνώμη της ΕΠΟ θα ήταν ενισχυτική. Επίσης ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για θετική απόφαση της ΕΕΑ και στη συνέχεια το μπαλάκι πάει στην ΕΠΟ.

Πάντως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει καταθέσει υπόμνημα που ζήτησε η ΕΠΟ με τις νομικές θέσεις της αναφορικά με την υπόθεση, ενώ θέτει και μια σειρά από ερωτήματα, στα οποία η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καλείται να απαντήσει γραπτώς, ενώ τώρα όλοι περιμένουν την Τρίτη την θετική από την ΕΕΑ απόφαση που αυτόματα αναγκάζει την ΕΠΟ να πάρει αποφάσεις αποκατάστασης…

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=