ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με αποτελεσματικότητα για τη δεύτερη νίκη

με-αποτελεσματικότητα-για-τη-δεύτερη-891612

Με νίκη επί της πρωτοπόρου έως σήμερα Κοζάνης θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός Βόλου στην 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο φετινό ματς έδρας ήταν γηπεδούχος στο Στεφανοβίκειο, πετυχαίνοντας και την πρώτη του νίκη (1-0 τον Σβορώνο) και σήμερα (15:00) στη Νεάπολη, όπου επιστρέφει για επίσημο παιχνίδι μετά από 220 ημέρες, θα υποδεχτεί την Κοζάνη με στόχο το δεύτερο τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να φτάσει στην επιτυχία, ποντάροντας στη δύναμη του κόσμου, στην πίστη των παικτών του και στη θετική προϊστορία, αλλά σίγουρα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικός, καθώς έχοντας πετύχει μόνο ένα γκολ με τον Σεραφείμ Παπαϊωάννου στη νίκη επί του Σβορώνου έχει κάνει και αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας σε σκοράρισμα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές!

Το ματς με την Κοζάνη έχει σίγουρα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από τα προηγούμενα, αφού η αντίπαλος μετρά μόνο νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα, έστω κι αν οι δυο απ’ αυτές τις νίκες ήταν εναντίον ασθενέστερων ομάδων, έχει την καλύτερη επίθεση με 11 γκολ, αλλά και καλή άμυνα, αφού η εστία της παραβιάστηκε μόνο μια φορά.

Ο Ολυμπιακός έχοντας πετύχει μόνο ένα γκολ, έχει διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα στα δυο τελευταία ματς, αλλά σήμερα θέλει το κάτι παραπάνω, αναζητώντας γκολ από το πρώτο 45λεπτο, κάτι που δεν έχει κάνει έως τώρα, σε αντίθεση με την Κοζάνη που τα 5 από τα 11 γκολ της τα έχει πετύχει σε αυτό το διάστημα!

Πάντως αβαντάζ του Ολυμπιακού θα είναι ο κόσμος, που αναμένεται να σπρώξει την ομάδα, για να φτάσει στη νίκη και να διατηρήσει τη θετική παράδοση, καθώς σε 26 ματς πρωταθλήματος η βολιώτικη ομάδα έχει 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ δεν έχει χάσει ποτέ από την Κοζάνη ως γηπεδούχος.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ενημερώνοντας τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του ματς με την Κοζάνη, κάλεσε προαιρετικά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας να δείξουν την αγάπη τους στην ομάδα μας «αφήνοντας το διαρκείας στο σπίτι τους» και να εκδώσουν ένα εισιτήριο του αγώνα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τον σύλλογο. Και σήμερα εισιτήρια (με γενική είσοδος 10 ευρώ) θα υπάρχουν στο εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Να σημειωθεί ότι το σημερινό ματς με την Κοζάνη στις 15:00 στη Νεάπολη θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το θεσσαλικό κανάλι FORMediaTV.

O Νίτσας διαιτητής

Το σημερινό παιχνίδι θα «σφυρίξει» ο Λαρισαίος Χρήστος Νίτσας με βοηθούς τους Θωμά Βαλιώτη και Δημήτρη Κουτούμπα επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Η 4η αγωνιστική

Τα σημερινά (15:00) παιχνίδια για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι:

Εδεσσαϊκός-Μακεδονικός Φούφα

Διαιτητής: Ασλανίδης (Πιερίας)

Ολυμπιακός Βόλου-Κοζάνη

Διαιτητής: Νίτσας (Λάρισας)

ΑΕΠ Κοζάνης-Σβορώνος

Διαιτητής: Χρυσέλης (Χαλκιδικής)

Π.Ο. Ελασσόνας-Δωτιέας Αγιάς

Διαιτητής: Τσάνης (Κοζάνης)

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Διαιτητής: Παγώνης (Μακεδονίας)

Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Καστοριά

Διαιτητής: Μαυρίδης (Ημαθίας)

Πιερικός-ΑΟ Χανιώτης

Διαιτητής: Αγρίμης (Μακεδονίας)

Οι σκόρερ

Στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής η καλύτερη έως τώρα επίθεση είναι της Κοζάνης με 11 γκολ, ενώ πρώτος σκόρερ είναι ο Νίκος Κυπαρίσσης με 4, έχοντας πετύχει όλα τα γκολ του Σβορώνου.

3 γκολ έχει ο Ν. Μπίντσης της Κοζάνης και 2 γκολ οι Μαν. Κουλούσιας (ΑΕΠ Κοζάνης), Αλ. Πορτοκαλάς (Κεραυνός Αγγελοχωρίου), Βεν. Αγαθαγγελίδης (ΠΑΟΚ Κρηστώνης) και ο Φινλανδός Κ. Ισακσον (Κοζάνη).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου