ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τη «δύναμη» του κόσμου να φτάσει στην επιτυχία

με-τη-δύναμη-του-κόσμου-να-φτάσει-στη-854312

Με τη «δύναμη» του κόσμου, τη δυναμική του «ονόματος» και την πίστη των παικτών για τη νίκη, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να φτάσει στην επιτυχία στον πρώτο φετινό αγώνα στη Νεάπολη, όπου επιστρέφει για επίσημο παιχνίδι μετά από 220 ημέρες!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο φετινό ματς έδρας στη Γ’ Εθνική ήταν γηπεδούχος στο Στεφανοβίκειο, πετυχαίνοντας και την πρώτη του νίκη και τώρα μεθαύριο Κυριακή στη Νεάπολη θα υποδεχτεί την έως σήμερα πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της κατηγορίας Κοζάνη με στόχο το δεύτερο τρίποντο.

Η ερυθρόλευκη ομάδα ποντάρει στη συμπαράσταση του κόσμου και ήδη άρχισε και η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με την Κοζάνη, ενώ επιστρέφοντας στη Νεάπολη, θέλει τους φιλάθλους δίπλα της. Εξάλλου ακόμη και στο Στεφανοβίκειο αλλά και στα δύο παιχνίδια εκτός έδρας έδωσαν το δικό τους χρώμα στηρίζοντας τη νέα προσπάθεια.

Ετσι και την Κυριακή ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο πρώτο φετινό ντέρμπι με τους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημέρωσε από χθες τους φιλάθλους ότι άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 – Φ.Σ. Κοζάνη που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Νεαπόλεως στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αναφέροντας τα εξής: «Η προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32 (τηλέφωνο 2421181828) σήμερα Παρασκευή 2/12/2022 από τις 09:00-14:00 και 18:30-21:00 και το Σάββατο 3/12/2022 από τις 09:00-14:00 όπως και από τα καφέ RIVER STOP και DA LUZ.

Την Κυριακή εισιτήρια θα υπάρχουν και στο εκδοτήριο του γηπέδου.

  • Γενική είσοδος 10 ευρώ.
  • Όσες γυναίκες και παιδιά μέχρι 15 ετών συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών θα εισέρχονται δωρεάν.

Καλούνται οι φίλαθλοι-κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας προαιρετικά να δείξουν την αγάπη τους στην ομάδα μας, «αφήνοντας το διαρκείας στο σπίτι τους» και να εκδώσουν ένα εισιτήριο του αγώνα ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τον Σύλλογό μας».

Αγωνιστικά στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι στην ομάδα έχουν διαπιστώσει πως κάθε ματς έχει τις δυσκολίες του και πως το κυριακάτικο έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από το γεγονός πως η Κοζάνη μετράει έως τώρα μόνο νίκες!

Ο Ολυμπιακός έχοντας πετύχει μόνο ένα γκολ μέχρι στιγμής με τον Σεραφείμ Παπαϊωάννου (στη νίκη επί του Σβορώνου), έχει διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα στα δυο τελευταία ματς, όμως την Κυριακή θα έχει απέναντί του την ομάδα που έχει την καλύτερη επίθεση με 11 γκολ, αλλά και καλή άμυνα, αφού η εστία της Κοζάνης παραβιάστηκε μόνο μια φορά.

Βέβαια ο Ολυμπιακός σε όλα του τα παιχνίδια, αν είχε περισσότερη αποτελεσματικότητα, σίγουρα θα είχε περισσότερους από τους 4 βαθμούς και θέλει από την Κυριακή στη Νεάπολη να δείξει και σ’ αυτόν τον τομέα τη βελτίωσή του…

Θετική προϊστορία με Κοζάνη

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά μεγάλη και θετική προϊστορία παίζοντας με την Κοζάνη, αν και για τη Β’ Εθνική οι 16 συναντήσεις είναι μακρινές και η τελευταία ήταν το 1983, ενώ από τις 10 συναντήσεις στη Γ’ η τελευταία ήταν το 1999. Επίσης στο πέρασμα του χρόνου υπάρχουν και παίκτες που έχουν αγωνιστεί και σε Ολυμπιακό και σε Κοζάνη, όπως ο γκολκίπερ Γιάννης Παρασκευάς, οι Σωτήρης Μαυροδήμος, Δημήτρης Μπουγιουκλής, Γιάννης Βιτεβής, Κώστας Καπετάνος, οι ξένοι Τσιανταμπίντα Μάντα, Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, ο Βολιώτης Νίκος Δενελάβας, ενώ πέρσι έπαιξε στη μακεδονική ομάδα ο νυν ερυθρόλευκος Στέργιος Ψιάνος.

Όσον αφορά την προϊστορία είναι υπέρ του Ολυμπιακού καθώς σε 26 ματς πρωταθλήματος η βολιώτικη ομάδα έχει 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες…

Ο Νίτσας διαιτητής

Το κυριακάτικο (4/12, 3μ.μ.) παιχνίδι, πρώτο επίσημο φετινό στη Νεάπολη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Κοζάνη θα «σφυρίξει» ο Χρήστος Νίτσας από την ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους Θωμά Βαλιώτη και Δημήτρη Κουτούμπα από την ίδια Ένωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου