ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να δώσει συνέχεια σε δύσκολο γήπεδο

να-δώσει-συνέχεια-σε-δύσκολο-γήπεδο-855826

Αντιμέτωπος με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου εκτός έδρας θα βρεθεί σήμερα στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, θέλοντας να δώσει συνέχεια στην πρώτη του νίκη την περασμένη βδομάδα με 1-0 επί του Σβορώνου σε δεύτερο συνεχόμενο ματς με ομάδα της Πιερίας.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, που θα παραταχτεί πλήρης, έχει προετοιμαστεί σωστά και περιμένει σήμερα μία αναμέτρηση, που κατά κύριο λόγο θα πάει στη δύναμη, αφού ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Γηπέδου Νέου Κεραμιδίου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και θυμίζει κάπως … Στεφανοβίκειο.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι θα εγκαταλείψουν τις βασικές αρχές παιχνιδιού τους, με πίεση και παιχνίδι κυριαρχίας, αν και σήμερα η μορφή του ματς είναι πιθανόν να τους βοηθήσει να βρουν περισσότερους χώρους, αφού και οι γηπεδούχοι είναι μία ομάδα με ποιοτικά χαρακτηριστικά και ίσως να μην επιλέξουν να παίξουν τόσο κλειστά, όσο οι δύο προηγούμενοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού Β., ΑΕΠ Κοζάνης και Σβορώνος.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, τον οποίον έχουν αντιμετωπίσει σε φιλικό στην Άλλη Μεριά οι Βολιώτες την περίοδο της προετοιμασίας και τον γνωρίζουν, έχει έναν βαθμό περισσότερο, δηλαδή τέσσερις, με μία ισοπαλία έδρας απέναντι στην Καστοριά χωρίς γκολ και ένα διπλό την περασμένη βδομάδα με τον ΑΟ Χανιώτης με σκορ 1-2 με σκόρερ τους Τουλίκα και Φ. Κόλα.

Η ομάδα του Δημήτρη Παυλίδη είναι ένα νεανικό σύνολο, που διαθέτει και κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως ο 28χρονος τερματοφύλακας Πατσιογεώργος (έχει αγωνιστεί σε Πιερικό αρκετά χρόνια καθώς και σε ΑΕΛ και Βόλο ΝΠΣ), ο 32χρονος στόπερ Χρήστος Καρτσαμπάς, που έχει περάσει και από τη Νίκη, o 31χρονος φορ Αλέξανδρος Σεχολάρι, που έχει θητεύσει στον Ολυμπιακό Βόλου το 2017-18 και ο 35χρονος αμυντικός χαφ Λευτέρης Ιντζόγλου, ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής του Εθνικού με καριέρα σε πολλές ομάδες.

Εχει απουσίες ο Εθνικός

Στην αποστολή του γηπεδούχου Εθνικού δεν συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Ξυδούς, Π. Παπαδόπουλος και Τόσκας καθώς και ο Συμεωνίδης, ενώ απών θα είναι και ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου, που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής από την κόκκινη κάρτα που είχε δει στον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με την Καστοριά

Αναλυτικά, στα πλάνα του προπονητή Δημήτρη Παυλίδη συμπεριλήφθηκαν οι τερματοφύλακες Πατσιογεώργος, Τσιλεγγερίδης, Παπαδόπουλος Β. καθώς και οι Κόλα, Γκιώνης, Κατσάρας, Φυτόπουλος, Καρτσαμπάς, Ιντζόγλου, Ζουκάν, Δαλαμήτρας, Κριεμάντι, Μαργαρίτης, Τουλίκας, Τρούμπαλος, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης, Μπατζώνης, Χατζηπουργάνης, Τσενικλής Λαμπίρης.

Αλλαγή διαιτητή

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ μπορεί αρχικά να είχε ορίσει για το σημερινό ματς ως διαιτητή τον Μπουρουτζίκα από την ΕΠΣ Λάρισας, αλλά τελικά προχώρησε σε αλλαγή. Ετσι, σήμερα άρχων του αγώνα θα είναι ο Ντελέζος από τον ίδιο σύνδεσμο, με βοηθούς του τους συντοπίτες του Μίχο και Δίχρη. Παρατηρητής θα είναι ο Κυριάκος Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Ο Γιάννης Ντελέζος είναι ένας άπειρος διαιτητής, που σφυρίζει σήμερα το πρώτο του ματς για φέτος στη Γ’ Εθνική και όγδοο συνολικά, έχοντας μπει πέρσι στους πίνακες της τελευταίας τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Η εικόνα του γηπέδου που θα φιλοξενηθεί σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στο ματς της 1ης αγωνιστικής Εθνικός Ν.Κ.-Καστοριά

Διαμαντόπουλος: «Ανταγωνιστικό παιχνίδι»

Σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το σημερινό παιχνίδι ο Μάρκος Διαμαντόπουλος, που έπαιξε μέχρι στιγμής και ως ακραίος μέσος και ως πλάγιος μπακ στα δύο πρώτα παιχνίδια, επισημαίνει: «Όπως είδαμε σε βίντεο, το γήπεδό του είναι παρόμοιο μ’ αυτό του Στεφανοβικείου που παίξαμε την προηγούμενη Κυριακή με τον Σβορώνο. Είναι ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε, όπως σε κάθε ματς. Αν το παιχνίδι πάει κυρίως στη δύναμη, θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε ανάλογα.Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι μία αρκετά καλή ομάδα και τη θυμόμαστε όλοι και από το φιλικό που δώσαμε στην προετοιμασία και ξέρουμε πώς παίζουν. Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Η ήττα στην πρεμιέρα μας έγινε μάθημα. Θεωρώ ότι μάθαμε από τα λάθη μας και πώς πρέπει να ανταποκρινόμαστε σε κάθε παιχνίδι σωστά και πιστεύω ότι από δω και πέρα θα έρθουν και πρέπει να έρθουν καλά αποτελέσματα. Βλέπω επίσης μετά το ματς με τον Σβορώνο μία διαφορά στα πρόσωπα όλων των συμπαικτών μου με περισσότερα χαμόγελα και υπάρχει καλή ψυχολογία».

Για τον κόσμο της ομάδας, που θα είναι δίπλα τους και σήμερα: «Είναι πολύ θετικό και χαρήκαμε που ακόμη και στο Στεφανοβίκειο κι όχι στη φυσική μας έδρα ήρθε τόσος κόσμος και με κακές καιρικές συνθήκες. Χαίρομαι που έρχεται ο κόσμος και στα εκτός έδρας και μας στηρίζει. Κατανοεί την κατάσταση και ακόμη και στα δύσκολα είναι δίπλα μας, όποτε θέλουμε να συνεχιστεί αυτό και να μας πιστεύει και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τον θάνατο του Αντώνη Μάνδαλου: «Όλοι ήμασταν στεναχωρημένοι, μόλις το μάθαμε, και το είδαμε και στα πρόσωπα των προπονητών μας. Γνωρίζοντας την καριέρα του και τις επιτυχίες που είχε είναι ένα κίνητρο να παλέψουμε και να αγωνιστούμε σ’ αυτόν τον σύλλογο και για δικό μας καλό».

Το σημερινό πρόγραμμα (15.00, 3η)

Μακεδονικός Φ.-ΑΕΠ Κοζάνης

Διαιτητής: Ζουρνατζίδης (Ημαθίας)

Εδεσσαϊκός-ΠΟ Ελασσόνας

Διαιτητής: Τικόζογλου (Μακεδονίας)

ΓΑΣ Σβορώνου-ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Διαιτητής: Τσίντζας (Θεσσαλίας)

Δωτιέας Αγιάς-Κεραυνός Αγγ.

Διαιτητής: Γκουντέλας (Καρδίτσας)

Εθνικός Ν.Κ.-Ολυμπιακός Β.

Διαιτητής: Ντελέζος (Λάρισας)

Καστοριά-Πιερικός

Διαιτητής: Μαγγιώρος (Ηπείρου)

Κοζάνη Φ.Σ.-Α.Ο. Χανιώτης

Διαιτητής: Τζάμος (Καστοριάς)

Βαθμολογία

  1. Κοζάνη Φ.Σ. 6 (7-1)
  2. ΠΑΟΚ Κρηστώνης 4 (3-1)
  3. Εδεσσαϊκός 4 (2-1)
  4. Ελασσόνα 4 (2-1)
  5. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 4 (2-1)
  6. Πιερικός 3 (3-1)
  7. Α.Ε.Π. Κοζάνης 3 (2-2)
  8. Ολυμπιακός Βόλου 3 (1-2)
  9. Κεραυνός Αγγελοχωρίου 2 (2-2)
  10. Α.Ο. Χανιώτης 1 (3-4)
  11. Σβορώνος 1 (2-3)
  12. Μακεδονικός Φούφα 1 (1-2)
  13. Καστοριά 1 (0-2)
  14. Δωτιέας Αγιάς 0 (1-8)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου