ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Μας σόκαρε, αλλά είναι κίνητρο για την Κυριακή»

μας-σόκαρε-αλλά-είναι-κίνητρο-για-την-855988

Σίγουρα, η απώλεια του Αντώνη Μάνδαλου στεναχώρησε άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου, του οποίου όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σταματούν, με τον Κλεβί Κόλα να μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, τονίζοντας ότι περιμένει να γίνει ένα παιχνίδι που θα πάει στις προσωπικές μονομαχίες λόγω και της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου που θα παίξουν.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Αρχικά ο Κόλα ρωτήθηκε για τον αιφνίδιο θάνατο του σπουδαίου Αντώνη Μάνδαλου, λέγοντας: «Ηταν σοκ για όλη την ομάδα. Πολλοί από τους τωρινούς παίκτες και από τους παλαιμάχους, αλλά και ο κ. Σωτήρης (σ.σ. Πετσιμέρης), που είχε μία ιδιαίτερη σχέση με τον Αντώνη Μάνδαλο, δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Ήταν ένα γεγονός που μας σόκαρε όλους και σίγουρα είναι ένα κίνητρο παραπάνω για μας, ώστε την Κυριακή να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ανέφερε: «Αρχικά, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε και φιλικό μαζί τους το καλοκαίρι και δεν υπάρχουν πολλές διαφορές και σ’ αυτούς και σε μας. Σίγουρα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, γιατί πρόκειται για ματς πρωταθλήματος, οπότε θα έχει περισσότερη ένταση.

Πιστεύω ότι με βάση την κατάσταση του γηπέδου που θα αγωνιστούμε, θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι που θα πάει στις προσωπικές μονομαχίες και στις στημένες φάσεις. Προετοιμαζόμαστε περισσότερο για ένα τέτοιο ματς, αλλά εμείς βέβαια θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις δηλώσεις του κ. Νίκου Θεοδοσιάδη, προπονητή του Σβορώνου, ότι στο προηγούμενο ματς η ομάδα του ήταν πολύ καλύτερη και πως δεν απειλήθηκε: «Όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν ότι κυριαρχήσαμε βάσει της κατοχής της μπάλας, ωστόσο δεν βρήκαμε τους διαδρόμους, ώστε να κάνουμε τις πολλές κλασικές φάσεις. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε και ο Σβορώνος δύο αντεπιθέσεις, που ήταν επικίνδυνες για μας, αλλά ήμασταν λίγο πιο ικανοί και τυχεροί στο τέλος και πήραμε εμείς το παιχνίδι, Τώρα όμως κοιτάμε το επόμενο ματς αύριο με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου».

Για τις εγκαταστάσεις στον Αγιο Γεώργιο Φερών: «Αυτή είναι η πιο σημαντική παρακαταθήκη που έχει μείνει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Είναι εγκαταστάσεις που μπορούμε να δουλέψουμε. Είναι χαρά μας να ερχόμαστε εδώ και να βλέπουμε τα γήπεδα όσο καλύτερα γίνεται.

Εδώ δουλεύουμε από την αρχή της προετοιμασίας και είναι σαν το σπίτι μας. Το νιώθουμε έτσι και είναι πράγματι ένα σημαντικό όπλο για μας ως ομάδα ότι έχουμε αυτό το προπονητικό κέντρο, διαθέτοντας τον χώρο και τον χρόνο να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει στήριξη από τον κόσμο, που έχει δείξει όλα τα χρόνια με όποιες συνθήκες ότι είναι κοντά στην ομάδα. Νομίζω ότι φέτος βλέπει μία προσπάθεια και γνωρίζει τις δυνατότητες και τα δεδομένα που υπάρχουν. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και ο κόσμος το αναγνωρίζει αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάντα δίπλα μας είτε στα καλά είτε στα άσχημα που θα υπάρξουν κάποιες στιγμές μέσα στη σεζόν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου