ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανησυχία στον Ολυμπιακό Βόλου

ανησυχία-στον-ολυμπιακό-βόλου-886976

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να δείχνει τα καλά του αγωνιστικά στοιχεία προετοιμαζόμενος με φιλικά παιχνίδια και περιμένοντας την έναρξη της Γ’ Εθνικής τον Νοέμβριο, αλλά συνεχίζει να υπάρχει η ανησυχία για το οικονομικό, που προβληματίζει την διοίκηση της ομάδας, η οποία δεν βρήκε τη συμπαράσταση που θα περίμενε.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μάλιστα, τον προβληματισμό του αλλά και το παράπονό του για το θέμα αυτό εξέφρασε χθες και ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος μιλώντας για μια ακόμη φορά «τη γλώσσα της αλήθειας» τόνισε με δηλώσεις του πως αυτό που λείπει από την ομάδα είναι η συμπαράσταση.

Συγκεκριμένα, φιλοξενούμενος στον ΣΠΟΡ Fm 89,5 σχολίασε: «Η ομάδα έχει αγωνιστικότητα, διάθεση και πάθος για διάκριση, έχει ένα από τα καλύτερα προπονητικά τιμ, έχει παίκτες που αγαπούν αυτό που κάνουν και έχουν φιλοδοξίες, αλλά δεν βλέπω δυστυχώς καμιά συμπαράσταση. Είμαι ειλικρινής… μείναμε μόνοι μας λίγα άτομα και δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε να λειτουργούμε την ομάδα έτσι όπως της αξίζει.

Η καθημερινότητα της ομάδας μας είναι σε επαγγελματικά πλαίσια, αλλά δυστυχώς αν και στην τελευταία συνέλευση μιλούσαμε και για σύσταση Διοικούσας Επιτροπής… δεν προχώρησε στην πράξη, λες και κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό. Μόνο λόγια. Ας έρθουν επιτέλους όσοι λένε προς τα έξω ότι αγαπούν την ομάδα, να το δείξουν έμπρακτα κι εγώ θα φύγω αν τους είμαι πρόβλημα. Δυστυχώς μείναμε λίγοι και μόνοι», ανέφερε ο Νίκος Τσεκούρας, που υπογράμμισε πως τη χρονική αυτή στιγμή είναι δύσκολο να γίνει περαιτέρω ενίσχυση με έμπειρους παίκτες, ευχόμενος τον Γενάρη η ομάδα να είναι το ίδιο καλή και να μπορεί να γίνει μια ακόμη υπέρβαση.

Με 5 ομίλους

Πιο γρήγορα άρχισαν να γίνονται οι κινήσεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που πήρε το «ο.κ.» αλλαγών στην προκήρυξη από τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και η Επιτροπή Πρωταθλημάτων προχωρεί άμεσα στη συγκρότηση των ομίλων και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινώσει ημερομηνίες κλήρωσης και έναρξης.

Ίσως και αύριο, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων να έχει καταλήξει στους ομίλους, με τον πρόεδρο της, Άγγελο Δανιήλ να δηλώνει: «Πιστεύω πως την Τετάρτη θα καταλήξουμε στη συγκρότηση των ομίλων, που τελικά θα είναι 5 των 14 ομάδων. Μετά θα ορίσουμε άμεσα κλήρωση και έναρξη πιθανότατα για τις 13/11, αν και θα γίνει προσπάθεια για τις 6 του μήνα, κάτι που είναι δύσκολο. Στη ΓΣ θα υπάρξει απλά η τυπική επικύρωση των αλλαγών».

Πλέον, με 5 ομίλους ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι σε έναν που ίσως υπάρχουν ομάδες είτε από τη Μακεδονία, με πιθανές αυτές της ΕΠΣ Πιερίας (Πιερικός, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, ΓΑΣ Σβορώνου) και ίσως από την ΕΠΣ Κοζάνης (Κοζάνη, ΑΕΠ Κοζάνη, Μακεδονικός Φούφα), είτε από πιο δυτικά και στο Ιόνιο με υποψήφιες αυτές από ΕΠΣ Κέρκυρας (ΑΕ Λευκίμμης, Αστέρας Πετριτή) και ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας (Απόλλων Πάργας, Τηλυκράτης Λευκάδας), ενώ η λογική οδηγεί στο ότι σίγουροι αντίπαλοι θα είναι οι ΠΟ Ελασσόνας, Δωτιέας Αγιάς, ΠΟ Φήκης, ΑΟ Τρίκαλα και Διγενής Νεοχωρίου.

Ανακοίνωσε Γιαρλελή

Στην απόκτηση του νεαρού επιθετικού μέσου Δημήτρη Γιαρλελή προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής προπονούνταν με τους ερυθρόλευκους το τελευταίο διάστημα και χθες ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη η απόκτησή του. Πέρυσι ο Δημήτρης Γιαρλελής αγωνίστηκε στην ομάδα Κ20 της Νίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γιαρλελή. Ο Δημήτρης, είναι γεννημένος στις 23 Ιουλίου του 2002 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Με καταγωγή από την Αθήνα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Α.Ο. Βύρων από την ηλικία των τεσσάρων ετών, φτάνοντας να αγωνιστεί στην αντρική ομάδα με συμμετοχές σε Α’ και Β’ κατηγορία Αθηνών. Την περσινή χρονιά ήρθε στην πόλη μας, ως φοιτητής και αγωνίστηκε με την Κ20 της Νίκης Βόλου στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2. Δημήτρη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου