ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέταρτη λευκή ισοπαλία για Ολυμπιακό Βόλου στα φιλικά

τέταρτη-λευκή-ισοπαλία-για-ολυμπιακό-888306

Την τέταρτη λευκή ισοπαλία στα φιλικά προετοιμασίας σημείωσε ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα Κυριακή στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης μετά απ’ αυτές με Ηρακλή Λάρισας, Φήκη Τρικάλων και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι ερυθρόλευκοι στο ενδέκατο «τεστ» που έδωσαν είχαν τις ευκαιρίες για ένα γκολ, ενώ υπήρξαν και απειλές προς την εστία τους, αλλά το τελικό 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης επέλεξε στο τέρμα τον Καβουσάκη, ο Λάμπος ήταν ο δεξιός μπακ, Ακριβόπουλος και Παπαϊωάννου οι δύο στόπερ και ο Θεοδωρόπουλος ο αριστερός οπισθοφύλακας. Κόλα, Αναστασίου, Κυρίτσης αποτέλεσαν την τριάδα των κεντρικών χαφ, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος ξεκινούσαν από τις πτέρυγες και φορ ήταν ο Ντινιωτάκης.

Στο 16’ η τελική προσπάθεια από τον Κατσιαμήτα, η οποία ήταν και η μοναδική αξιόλογη για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος, δεν είχε ευτυχή κατάληξη, καθώς η μπάλα έφυγε κοντά από το αριστερό δοκάρι του Καβουσάκη άουτ.

Ακολούθως, οι Βολιώτες φάνηκαν επικίνδυνοι στο 27’ με το σουτ εκτός περιοχής του Κόλα, που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκάρα, και στο 33’ με το σουτ του Σκοπελίτη από τη γραμμή της περιοχής, που μπλόκαρε σταθερά ο γκολκίπερ του Πιερικού.

Στην επανάληψη και στο 55’ το σουτ του Ντινιωτάκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή έφυγε εκτός εστίας, ενώ στο 57’ πιο απειλητικός ήταν ο Σκοπελίτης, αναγκάζοντας τον Γκαρά να αποκρούσει σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός Βόλου ανησύχησε τους γηπεδούχους και στο 65’ με το συρτό σουτ του Ντινιωτάκη από το ύψος της περιοχής να περνά δίπλα από την εστία των γηπεδούχων.

Στο 75ο λεπτό ήταν η σειρά του Πιερικού να απειλήσει. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά και βρέθηκε απέναντι από τον Βρονταρά, έκανε το πλασέ, αλλά ο Παπαϊωάννου έκοψε προ του Μιτακίδη κι ενώ υπήρχε μεγάλος κίνδυνος.

Ένα λεπτό αργότερα ο Αναστασίου είδε την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ στο σουτ που επιχείρησε, ενώ στο 80’ μετά από πάσα του Παπαδόπουλου από αριστερά, το σουτ του Μυλόπουλου βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του Λεωνίδα Μπίλη στο παιχνίδι.

Ευκαιρίες είχαμε και στις καθυστερήσεις του φιλικού αγώνα, καθώς στο 92’ το σουτ του νεαρού Μυλωνά εντός περιοχής πέρασε εκτός εστίας, ενώ στο 93’ ο Βρονταράς πήρε «την μπουκιά από το στόμα» του Κατσαβάκη και στη συνέχεια απέκρουσε το πλασέ του Μιτακίδη μέσα στην περιοχή, με το 0-0 να μην αλλάζει έως τη λήξη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Λέφα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μπίλης): Γκάρας, Κυπαρίσσης, Χατζηκωνσταντίνου, Τουλίκας, Πιτσόλης, Ibishi (53’ Δεληγιάννης), Σπαρτιάτης (60’ Μιτακίδης), Κατσαβάκης, Κατσαμάγκας (60’ Παπαδόπουλος Χ.), Κατσιαμήτας (63’ Νικολαΐδης), Μαυρίδης (76’ Μυλόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης (70’ Βρονταράς), Λάμπος, Ακριβόπουλος (74’ Παπαδήμας), Παπαϊωάννου, Θεοδωρόπουλος (46’ Κατσαγεωργίου), Κόλα (76’ Μυλωνάς), Αναστασίου, Κυρίτσης (68’ Καμπέρης), Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (83’ Καρατσόλης), Ντινιωτάκης (88’ Σταμπουλής).

Η ενδεκάδα του Πιερικού

Ο διαιτητής Γιαμούζης με τους βοηθούς του και τους αρχηγούς Σκοπελίτη και Τουλίκα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου