ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυνατό φιλικό για Ολυμπιακό Βόλου

δυνατό-φιλικό-για-ολυμπιακό-βόλου-888937

Το 11ο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα αγωνιστεί στην Κατερίνη στις 16:00 με αντίπαλο τον Πιερικό, που είναι μια ακόμη ομάδα που περιμένει επίσης την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός με το σημερινό φιλικό τεστ ολοκληρώνει τη 12η εβδομάδα προετοιμασίας και παρά τις καθυστερήσεις στην έναρξη του πρωταθλήματος, αγωνιστικά δείχνει την ετοιμότητα που απαιτείται, παίζοντας μάλιστα τα 7 από τα 10 ματς με ομάδες της κατηγορίας, χωρίς να έχει ήττα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κερδίσει 2-1 τον ΑΟ Υπάτου, 3-0 τον Δωτιέα, έκτος έδρας και στον Βόλο 3-1 τον Διγενή, 1-0 την Ελασσόνα, ενώ είχαν ισοπαλίες 0-0 στη Φήκη και με Εθνικό Κεραμιδίου και Ηρακλή Λάρισας που πήρε προαγωγή.

Επίσης θετικά ήταν και τα μηνύματα απο τα φιλικά με τοπικές ομάδες στην αρχή (3-1 τον Ρήγα Φεραίο, 3-0 τον Αίαντα αλλά και το αμέσως προηγούμενο με τον Μαγνησιακό 2-0.

Γενικότερα ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μια καλή εικόνα που συνεχώς βελτιώνει, αν και παρότι έχει πετύχει 17 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 3, δεν έχει σταματήσει να αναζητά και άλλες λύσεις σε επίθεση και άμυνα.

Πάντως το σημερινό φιλικό στις 16:00 με τον Πιερικό στο ΔΑΚ Κατερίνης, είναι από τα πιο «δυνατά», αφού ο Ολυμπιακός θα μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, η οποία τα προηγούμενα χρόνια, όπως και η βολιώτικη, μετείχε στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Θεοδοσιάδης, περιμένει οι καλές εμφανίσεις που γίνονται καλύτερες από παιχνίδι σε παιχνίδι να συνεχιστούν, δουλεύοντας γι’ αυτό και δεν παρασύρεται από το ότι η ομάδα είναι αήττητη στην προετοιμασία, τονίζοντας πάντως και μετά το τελευταίο φιλικό με τον Μαγνησιακό ότι οι νίκες δίνουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές για να συνεχίσουν ακόμα καλύτερα.

Στον Ολυμπιακό πάντως είναι σε αναμονή και για επιπλέον προσθήκες και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να κλείσει το ρόστερ που τελευταία έχει προσθαφαιρέσεις, με την απόκτηση Βρονταρά και την διακοπή συνεργασίας με τους Γαλανόπουλο, Χατζηπλή και Σκούρα. Στο σημερινό φιλικό αναμένεται να πάρει χρόνο και ο 19χρονος μέσος Δημήτρης Γιαρλελής, που προπονείται με την ομάδα και είναι φοιτητής στον Βόλο, παίζοντας πέρσι στην Κ20 της Νίκης και πιο πριν στον ΑΟ Βύρων της Αθήνας.

Επίσης με απόφαση του Σάκη Θεοδοσιάδη σε εβδομαδιαία βάση, δύο νεαροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού προπονούνται με την πρώτη ομάδα, προκειμένου να παρακολουθεί την εξέλιξή τους και οι πρώτοι που το έκαναν είναι οι Χατζηγεωργίου και Σιαμέτης.

Είναι γεγονός ότι όσο περνούν οι μέρες και αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν βρει ομάδα, έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό πολλοί παίκτες από μάνατζερ, αλλά για τη βολιώτικη ομάδα στόχος είναι αν αποκτηθεί κάποιος να είναι έτοιμος να αγωνιστεί αλλά κυρίως να «δέσει» με το υπόλοιπο σύνολο.

Στον Ολυμπιακό Βόλου είναι και σε αναμονή για τις εξελίξεις που αφορούν στην έναρξη της Γ’ Εθνικής που όλα δείχνουν ότι θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου και όχι με 4, αλλά με 6 ομίλους!

Στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ έχουν προγραμματιστεί τηλεδιασκέψεις με σωματεία της κατηγορίας, θα υπάρχει συνάντηση και διευκρινιστική εισήγηση από την νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας για περισσότερους ομίλους και μεθαύριο Τρίτη 25/10 θα συζητηθεί η προσφυγή του Πανδραμαϊκού, που έφερε τη νέα καθυστέρηση και το νέο «σχέδιο» θα οριστικοποιηθεί στην ΓΣ στις 2/11, με τροποποίηση της προκήρυξης.

Στον Ολυμπιακό Βόλου την στιγμή που θα υπάρξει ένα 20ημερο ως την έναρξη του πρωταθλήματος περιμένουν να διατεθούν και άλλα εισιτήρια διαρκείας, αφού σε μια μακρά περίοδο χωρίς κανένα άλλο έσοδο, μπορεί η διοίκηση από την αγορά περισσότερων εισιτηρίων να αντιμετωπίζει και με μεγαλύτερη άνεση τα έξοδα της καθημερινότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται καθημερινά (09:00-15:00 και 18:00-21:00) από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, καθώς και από τα μέλη του ΔΣ, αλλά και από τα cafe River και Da Luz.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου