ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο για έναρξη

υπομονή-μέχρι-τον-νοέμβριο-για-έναρξη-890654

Με το πρώτο βήμα να γίνεται χθες από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που αποφάσισε την άρση της αναστολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ο Ολυμπιακός Βόλου μπαίνει πλέον σε ρυθμούς πρωταθλήματος, περιμένοντας και ελπίζοντας αρχικά να οριστικοποιηθούν οι ομάδες που θα πάρουν μέρος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Συγκεκριμένα δήλωσαν συμμετοχή 66, μεταξύ αυτών και ο Πανδραμαϊκός, που προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο, και πλέον απομένει ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής και ο ορισμός των ημερομηνιών της κλήρωσης και της έναρξης, που όμως πάει σίγουρα τον Νοέμβριο!

Κάτι τέτοιο θα γίνει πάντως την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ επιβεβαίωσε ότι μπορεί τελικά και οι όμιλοι να μην είναι μόνο 4: «Τη Δευτέρα και αφού συμβουλευθούμε τη νομική υπηρεσία, ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να δούμε τα προσχέδια των ομίλων που μπορεί να είναι περισσότεροι, για να προλάβουμε τις ημερομηνίες και επειδή υπάρχουν αιτήματα Ενώσεων να υπάρξουν λιγότερες μετακινήσεις. Οι 4 όμιλοι που προβλέπονται μας «βγαίνουν» σχετικά εύκολα, αλλά δεν μας βγαίνουν οι ημερομηνίες, ενώ μας πάει πίσω και η προσφυγή του Πανδραμαϊκού. Ελπίζουμε πάντως με το τέλος των εκκρεμοτήτων να ορίσουμε ημερομηνία έναρξης τον Νοέμβριο», ανέφερε ο κ. Άγγελος Δανιήλ.

Ως εκ τούτου για τον Ολυμπιακό Βόλου η συγκρότηση του ομίλου του είναι σε αμφισβήτηση και πιθανόν να βρεθεί και με λιγότερους αντίπαλους.

Στην περίπτωση των τεσσάρων ομίλων και αφού από το αρχικό πλάνο έχουν «φύγει» η Δήμητρα, ο Αμβρυσσέας Διστόμου, η Α.Ε. Καραϊσκάκης και ο Αχέρων Καναλακίου που δεν δήλωσαν συμμετοχή και ο Ηρακλής Λάρισας που πήρε προαγωγή στη Σούπερ Λιγκ 2, η Γ’ Εθνική «μικραίνει» και οι αντίπαλοι της βολιώτικης ομάδας, που θα ήταν οι ΑΟ Τρίκαλα, ΠΟ Φήκης, Διγενής Νεοχωρίου, Δωτιέας Αγιάς, ΠΟ Ελασσόνας, Πιερικός, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Σβορώνος Πιερίας, Κοζάνη, ΑΕΠ Ποντίων, Μακεδονικός Φούφα, Τηλυκράτης Λευκάδας, Απόλλων Πάργας, Λευκίμμη και Αστέρας Πετριτή, μπορεί να αλλάξουν, αν ομάδες της Κοζάνης πάνε σε άλλον όμιλο, πιο βόρεια, και αυτές της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας πιο νότια, όπως υπολογίζεται και για τον ΑΟ Υπάτου και δύο ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας!

Στον Ολυμπιακό Βόλου πλέον, έχοντας «οπλιστεί» με υπομονή, υπολογίζουν πως η έναρξη θα γίνει 6 ή 13 Νοεμβρίου, οπότε στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και ετοιμότητας θα προσθέσουν και αλλά φιλικά πέρα από αυτό που έχει προγραμματιστεί την Κυριακή (16:00) στην Κατερίνη με τον Πιερικό.

Επίσης μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να κλείσει το ρόστερ, που τελευταία έχει προσθαφαιρέσεις, με την απόκτηση Βρονταρά και τη διακοπή συνεργασίας με τους Γαλανόπουλο, Χατζηπλή και Σκούρα.

Επίσης εδώ και μέρες δοκιμάζεται ο 19χρονος χαφ Δημήτρης Γιαρλελής, που είναι φοιτητής στον Βόλο και πέρσι αγωνίστηκε στην Κ-20 της Νίκης, ενώ δεν έχει σταματήσει το ενδιαφέρον και για πιο έμπειρους παίκτες που ακόμη δεν έχουν βρει ομάδα ή αποχώρησαν πρόωρα!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου