ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην αναμονή με περισσότερη ελπίδα

στην-αναμονή-με-περισσότερη-ελπίδα-854128

Με την αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής να συνεχίζεται… ο Ολυμπιακός Βόλου μπαίνει στην 12η εβδομάδα, συνεχίζοντας από αύριο τις προπονήσεις και περιμένοντας αυτή την εβδομάδα να αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μεθαύριο Πέμπτη αναμένεται να παρθεί η απόφαση για αναστολή της απόφασης από τις 30/9 και να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ενώ η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, έχοντας λάβει (ως χθες ήταν η προθεσμία) τις δηλώσεις συμμετοχής στη νέα Γ’ Εθνική, από σήμερα θα ασχοληθεί και με την συγκρότηση των ομίλων.

Το θέμα πάντως που προκύπτει και μπορεί να βάλει νέο «φρένο» στην έναρξη της Γ’ Εθνικής, είναι ότι ο Πανδραμαϊκός προσέφυγε τελικά όπως είχε προαναγγείλει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και ζητεί να κηρυχθούν άκυρες δύο αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, και συγκεκριμένα η απόφαση προβιβασμού του Ηρακλή Λάρισας στη Super League 2 και η απόφαση παραμονής στη Γ’ Εθνική των σωματείων Αγροτικός Αστέρας, Θερμαϊκός Θέρμης, Άρης Αβάτου και Εθνικός Σοχού.

Στην ΕΠΟ προσδοκούν για σύντομη απόφαση στο θέμα τελεσίδικα, ώστε να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των ομάδων της κατηγορίας οι οποίες όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου διανύουν τον τρίτο μήνα προετοιμασίας.

Πάντως στον Ολυμπιακό θέλουν να διατηρήσουν την ετοιμότητά τους, κάτι που δείχνουν στα μέχρι σήμερα φιλικά, ενώ στο τελευταίο με τον Μαγνησιακό την περασμένη Κυριακή, ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης είχε την ευκαιρία να δει την κατάσταση των περισσοτέρων παικτών, αφού από ένα σημείο και μετά χρησιμοποίησε και τους 22 ποδοσφαιριστές, κάτι που δεν γίνονταν στα ματς με αντιπάλους της ίδιας κατηγορίας με τους ερυθρόλευκους.

Στον Ολυμπιακό παρά το γεγονός ότι στα 10 έως τώρα φιλικά παραμένουν αήττητοι έχοντας κερδίσει τα 7, δεν πετούν στα σύννεφα, αναγνωρίζοντας πως υπάρχει η διαφορετικότητα από τα επίσημα ματς και εκτιμούν πως δουλεύοντας και διορθώνοντας κάποια λάθη θα μπορέσουν να είναι το ίδιο ανταγωνιστικοί και με τη νοοτροπία νικητή και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Και από τα φιλικά πάντως βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα καθώς η ομάδα στα 7 από τα 10 «τεστ» έχει πετύχει 17 γκολ (τα 6 με τον Κόλα, τρεις φορές έχει σκοράρει Σκοπελίτης, δύο ο Μυλωνάς και από μια φορά οι Παπαϊωάννου, Διαμαντόπουλος, Κόφφας, Καρατσόλης, Κατσαγεωργίου και Αναστασίου) και έχει δεχθεί μόλις 3, ενώ από παιχνίδι σε παιχνίδι φαίνεται και η βελτίωση που ήταν ο στόχος από τον Αύγουστο.

Όλα τα φιλικά που έχει δώσει ως τώρα ο Ολυμπιακός είναι:

Ρήγας-Ολυμπιακός 1-3

(74’ Αγροκώστας-8’ , 60’ πεν. Κόλα, 24’ Μυλωνάς)

Ολυμπιακός-Αίας 3-0

(17’ Κόφφας, 38’ Καρατσόλης, 78’ Μυλωνάς)

Ολυμπιακός-Ηρακλής Λάρισας 0-0

Φήκη Τρικάλων-Ολυμπιακός 0-0

Ολυμπιακός-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-0

ΑΟ Υπάτου-Ολυμπιακός 1-2

(34’ Γλυνός-51’ πεν., 63’ Κόλα)

Ολυμπιακός-Διγενής Νεοχωρίου 3-1

(38’ Σκοπελίτης, 54’ Κόλα, 72’ Κατσαγεωργίου)

Δωτιέας Αγιάς-Ολυμπιακός 0-3

(21’ Σκοπελίτης, 52’ Κόλα, 55’ Αναστασίου)

Ολυμπιακός-ΠΟ Ελασσόνας 1-0

(84’ πεν. Σκοπελίτης)

Μαγνησιακός-Ολυμπιακός 0-2

(27’ Παπαϊωάννου, 60’ Διαμαντόπουλος).

Σήμερα η ομάδα έχει το καθιερωμένο ρεπό της και από αύριο θα ξεκινήσει προετοιμασία για το επόμενο φιλικό.

Συλλυπητήρια στον αντιπρόεδρο

Την απώλεια της μητέρας του, Μαρίας, θρηνεί ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 Κυριάκος Κυριακόπουλος, με τη διοίκηση του συλλόγου να εκφράζει τα συλλυπητήριά της.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήρια του για την απώλεια της Μαρίας Κυριακοπούλου μητέρας του Κυριάκου Κυριακόπουλου, αντιπροέδρου του συλλόγου μας και συζύγου του επί σειρά ετών εφόρου και διοικητικού παράγοντα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας αειμνήστου Μιχάλη Κυριακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου