ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλική επικράτηση του Ολυμπιακού Βόλου με 0-2

φιλική-επικράτηση-του-ολυμπιακού-βόλ-861639

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη φιλική νίκη με 0-2 επί του Μαγνησιακού, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και δίνοντας την εικόνα μίας ομάδας που έχει δουλευτεί σωστά, ενώ ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης δοκίμασε και καινούργια πράγματα.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Για τους ερυθρόλευκους τα δύο γκολ πέτυχαν οι Παπαϊωάννου στο 28’ και Διαμαντόπουλος στο 60’. Θυμίζουμε ότι το ματς έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα δόθηκαν για την ενίσχυση της Φλόγας και του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Η διάταξη των ομάδων

Για τον Μαγνησιακό ο Γρηγοριάδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Δημητριάδης, Θ. Παπαδόπουλος ακραίοι αμυντικοί με τους Σιάτρα και Βέρτζο να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ. Ο Κέκιας, ο Οικονόμου και ο Αγιασιώτης ήταν οι τρεις κεντρικοί μέσοι, ενώ οι Βουρδάκης (δεξιά), Ζάχος (αριστερά) κινούνταν στα πλάγια. Τέλος, ο Βλάχος ήταν ο κλασικός προωθημένος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε με τον Καβουσάκη στο τέρμα, ενώ οι Λάμπος, Θεοδωρόπουλος (πλάγια), Ψιάνος, Παπαϊωάννου (κέντρο) ήταν στην άμυνα. Ο Κόλα αγωνίστηκε ως κλασικός αμυντικός μέσος, με τους Αναστασίου, Διαμαντόπουλο να είναι μπροστά του ως εσωτερκοί χαφ, ενώ Ντινιωτάκης, Σκοπελίτης από τις πτέρυγες βοηθούσαν τον φορ Κατσαγεωργίου.

Οι φάσεις του αγώνα

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν το «αφεντικό» του παιχνιδιού από το ξεκίνημα και μετά από κάποιες επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή, έφτασε στην πρώτη καλή τελική προσπάθεια στο 12’ με σουτ του Κόλα εκτός περιοχής, που μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης.

Στο 28ο λεπτό ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και στο πίσω δοκάρι ο Παπαϊωάννου με το … σώμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το συρτό δυνατό συρτό σουτ του Ντινιωτάκη λίγο αργότερα κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 39’ ο ίδιος παίκτης έκανε ωραία προσποίηση και βοήθησε τον Κατσαγεωργίου να βγει τετ-α-τετ, αλλά ο νεαρός επιθετικός, τη στιγμή που όλοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν το γκολ, έστειλε την μπάλα με δεξί πλασέ ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο 45’ ο Κόλα ολοκλήρωσε σε πάσα του Ντινιτωτάκη αντεπίθεση με δυνατό σουτ εκτός περιοχής που μπλόκαρε με σχετική δυσκολία ο Γρηγοριάδης, ενώ στο 45+1’ ο τερματοφύλακας του Μαγνησιακού έκανε μία θαυμάσια επέμβαση σε κεφαλιά του Αναστασίου μετά από κόρνερ του Διαμαντόπουλου, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει κόρνερ.

Στο 54’ ο Οικονόμου έδωσε για τον Βουρδάκη, αυτός προχώρησε και έβγαλε τη σέντρα, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι για χέρι του Ψιάνου, ενώ στο 60’ ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Κατσαγεωργίου να βγάζει την μπαλιά στο πίσω δοκάρι και σε κενή εστία ο Διαμαντόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-2).

Στο 65’ ο Ντινιωτάκης έκανε αδύναμη κεφαλιά στη μικρή περιοχή, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 84ο λεπτό το δυνατό σουτ του Αγιασιώτη έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Τέλος, στο 88’ το διαγώνιο σουτ του Παπαδήμου πέρασε άουτ, με το 0-2 να μένει έως τη λήξη.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θεοδώρου): Γρηγοριάδης, Δημητριάδης, Θ. Παπαδόπουλος (81’ Καρμαγάλος), Σιάτρας (72’ Τσαπέρος), Βέρτζος (87’ Τρίμης), Κέκιας (36’ Λούρος), Οικονόμου, Αγιασιώτης (84’ Ζαρκαδής), Βουρδάκης (62’ Ξιώνης), Ζάχος (71’ Στεργίου), Βλάχος (62’ Κρανιάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης (46’ Βρονταράς), Λάμπος (65’ Παπαδήμος), Θεοδωρόπουλος (61’ Καμπέρης), Ψιάνος (61’ Ακριβόπουλος), Παπαϊωάννου (71’ Σιουμουρέκης), Κόλα (78’ Γαλανόπουλος), Αναστασίου (71’ Σταμπουλής), Διαμαντόπουλος (78’ Χατζηπλής), Ντινιωτάκης (73’ Καρατσόλης), Σκοπελίτης (61’ Κυρίτσης), Κατσαγεωργίου (61’ Μυλωνάς).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου