ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζει σήμερα με φιλικό ο Ολυμπιακός Βόλου

συνεχίζει-σήμερα-με-φιλικό-ο-ολυμπιακ-861792

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 16:00 στο γήπεδο του Μαγνησιακού την ομώνυμη ομάδα στο δέκατο φιλικό του παιχνίδι προετοιμασίας, το οποίο έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, αφού με πρωτοβουλία των γηπεδούχων τα έσοδα θα διατεθούν στη Φλόγα και το Ορφανοτροφείο Βόλου, χωρίς πάντως να έχει οριστεί τιμή εισιτηρίου και ο καθένας θα δώσει ό,τι ποσό επιθυμεί.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει στο γήπεδο με τον φυσικό χλοοτάπητα, του οποίου η κατάσταση θα εξεταστεί πριν τον αγώνα, αφού το Σάββατο στον Βόλο έβρεξε και επιβαρύνθηκε, ενώ στην έσχατη περίπτωση υπάρχει και η λύση του παρακείμενου πλαστικού γηπέδου με τον συνθετικό τάπητα τελευταίας γενιάς.

Για τους ερυθρολεύκους έχει αποφασιστεί να προφυλαχτεί ο Κωνσταντίνος Κόφφας, ο οποίος θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από αύριο Δευτέρα, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη, που είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις μέχρι στιγμής προσπάθειες των παικτών, να τους κρατά σε ετοιμότητα, εφόσον το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αργεί να ξεκινήσει και το νωρίτερο που υπολογίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την έναρξη του είναι στις 30 Οκτωβρίου.

Πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου βλέπει με σοβαρότητα και τα φιλικά ματς και το ίδιο θα κάνει και σήμερα, ενώ η τεχνική ηγεσία θεωρεί ως ένα δυνατό τεστ το σημερινό, καθώς ο αντίπαλος μπορεί να αγωνίζεται μία κατηγορία πιο χαμηλά, όμως έχει πολλούς ποδοσφαιριστές με εμπειρία από επαγγελματικές και εθνικές κατηγορίες, όπως οι Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Βλάχος Αγιασιώτης, Σιάτρας, Σιώμος, Βλάχος, Δημητριάδης, Βουρδάκης, Ράπτης.

Τα μέχρι στιγμής φιλικά του Ολυμπιακού Βόλου είναι τα εξής: Ρήγας-Ολυμπιακός Β. 1-3, Ολυμπιακός Β.- Αίας Σούρπης 3-0, Ολυμπιακός Β.-Ηρακλής Λάρισας 0-0, Φήκη Τρικάλων-Ολυμπιακός Β. 0-0, Ολυμπιακός Β.-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-0, ΑΟ Υπάτου-Ολυμπιακός Β. 1-2, Ολυμπιακός Β.-Διγενής Νεοχωρίου 3-1, Δωτιέας Αγιάς-Ολυμπιακός Β. 0-3, Ολυμπιακός Β.-Ελασσόνα 1-0, με απολογισμό έξι νίκες και τρεις λευκές ισοπαλίες.

Από την άλλη τα αποτελέσματα στα φιλικά του Μαγνησιακού είναι: Μαγνησιακός-Αγία Αννα 1-2, Μαγνησιακός-Σαρακηνός 3-1, Γ.Σ. Αλμυρού-Μαγνησιακός 2-4, Αίας Σούρπης-Μαγνησιακός 2-2, Μαγνησιακός-Θησέας 1-0, Σαρακηνός-Μαγνησιακός 1-2, με απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Ο Μαγνησιακός έχει εκδώσει και την παρακάτω ανακοίνωση για τη σημερινή φιλική αναμέτρηση: «Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Συλλόγου μας, διοργανώνεται φιλικός αγώνας της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο αγώνας, που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/10 (σ.σ. σήμερα) και ώρα 16:00 στο γήπεδο του Μαγνησιακού.

Τα έσοδα του θα δοθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» και του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Τιμή εισιτηρίου δεν θα οριστεί και όσοι τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα, μπορούν να δώσουν ό,τι επιθυμούν, για τον ιερό αυτό σκοπό.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται».

Τέλος, να σημειωθεί ότι δείπνο παρέθεσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου προς τους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας προχθές Παρασκευή το βράδυ.

Στιγμιότυπα από το δείπνο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου