ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από Δευτέρα τα … σπουδαία για Γ’ Εθνική και Ολυμπιακό

από-δευτέρα-τα-σπουδαία-για-γ-εθνικ-862728

Με φιλικά και προπονήσεις θα κυλήσουν οι επόμενες τουλάχιστον δύο βδομάδες στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού με δεδομένο ότι τελικά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει μεθαύριο Δευτέρα 17/10 για το θέμα με το Μητρώο και την ίδια μέρα είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση συμμετοχών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να ξεκινήσει πριν τις 30 Οκτώβρη.

Πάντως, στον Ολυμπιακό Βόλου, που πιστεύουν ότι πιθανή ημερομηνία έναρξης είναι και η 6η Νοεμβρίου, βλέπουν πολύ σοβαρά τα φιλικά παιχνίδια, παρόλο που είναι φυσιολογικό να υπάρχει μία ψυχολογική κούραση, όπως ασφαλώς και σε όλες τις ομάδες, από την μακρόχρονη προετοιμασία, και με την ίδια σοβαρότητα θα δουν άπαντες το τεστ με τον Μαγνησιακό, που θα γίνει αύριο στις 16.00 στο «Κιούπι».

Το δέκατο κατά σερί φιλικό των ερυθρολεύκων θα έχει μετά από πρωτοβουλία του γηπεδούχου Μαγνησιακού και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα από τους φιλάθλους, που θα προσφέρουν ό,τι ποσό επιθυμούν, θα διατεθούν στη Φλόγα και το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Στην αυριανή αναμέτρηση ο μόνος που δεν θα αγωνιστεί, είναι ο Κωνσταντίνος Κόφφας, περισσότερο, για να προφυλαχθεί μετά από κάποιες ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν μετά το φιλικό με τον Δωτιέα, και από τη Δευτέρα θα ακολουθήσει τους ρυθμούς των υπολοίπων.

Η εικόνα που δείχνει η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη στα φιλικά είναι αρκετά καλή με έξι νίκες και τρεις λευκές ισοπαλίες με επτά ομάδες Γ’ Εθνικής και δύο Α’ ΕΠΣΘ, ενώ αυτό θα είναι το τρίτο με αντίπαλο από την πρώτη τοπική κατηγορία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου