ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Βρονταρά και Τσαρέλα

ανακοίνωσε-βρονταρά-και-τσαρέλα-873305

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή για τον Ολυμπιακό Βόλου, που επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον 37χρονο Σπύρο Βρονταρά, ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τους ερυθρόλευκους την περασμένη Κυριακή στη Νεάπολη στο φιλικό με την Ελασσόνα, περνώντας ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι αναλυτής και άμεσος συνεργάτης του Σάκη Θεοδοσιάδη θα είναι ο νεαρός Αποστόλης Τσαρέλας, που επίσης έδωσε το παρών στη Νεάπολη στο τελευταίο φιλικό.

Η ανακοίνωση για τον Βρονταρά: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Σπύρου Βρονταρά. Ο έμπειρος γκολκίπερ είναι γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 1984. Πρόκειται για μία καριέρα με 28 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 121 στη Β’ κατηγορία και 53 στη Γ’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Πανθρακικού, Ξάνθης, Φωκικού, Παναχαϊκής, Κέρκυρας, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Νίκης Βόλου και Καβάλας. Σπύρο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!».

Η ανακοίνωση για τον Τσαρέλα: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αποστόλη Τσαρέλα. Ο Αποστόλης θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή μας κ. Θεοδοσιάδη καθώς και τον αναλυτή της ομάδας μας. Είναι φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα το ποδόσφαιρο καθώς είναι απόφοιτος του ALFA Analysis Diploma. Έχει εργαστεί στον Α.Ο. Τρίκαλα ενώ συμμετείχε στο Scouting Project τις Norwich City FC».

Ξανά σε ρυθμούς προπόνησης

Μετά το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις στον Αγιο Γεώργιο Φερών, με τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος για προληπτικούς λόγους δεν είχε αγωνιστεί στο φιλικό με τον Π.Ο. Ελασσόνας, να γυμνάζεται κανονικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου