ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεχωριστό το αυριανό ένατο φιλικό

ξεχωριστό-το-αυριανό-ένατο-φιλικό-877234

Ξεχωριστό θα είναι το αυριανό φιλικό ματς του Ολυμπιακού Βόλου με την Ελασσόνα καθώς μπορεί να είναι το 9ο φετινό, αλλά είναι το 1ο που θα δώσει στο δημοτικό γήπεδο τη Νεάπολης και το πρώτο που θα υπάρχει είσοδος με 5 ευρώ!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αύριο Κυριακή το ματς ξενικά στις 16:00 στη Νεάπολη και είναι το 7ο με ομάδα της κατηγορίας, ενώ ως τώρα ο Ολυμπιακός δεν έχει ήττα. Από την άλλη ο ΠΟ Ελασσόνας, που θα είναι αντίπαλος των ερυθρολεύκων και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχει δώσει ως τώρα και τρία ματς κυπέλλου, αφού πέρσι ήταν κυπελλούχος ΕΠΣ Λάρισας. Ο ΠΟ Ελασσόνας απέκλεισε αρχικά με 3-1 τον Ατρόμητο Παλαμά, μετά εκτός έδρας στην Κοζάνη (1-2) τους Πόντιους Καραγιαννίων και την περασμένη Κυριακή αποκλείστηκε στην Κρήτη χάνοντας 3-1 απο τον Αλμυρό Γαζίου.

Είσοδος με 5 ευρώ

Απο τον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου για το αυριανό φιλικό έγιναν γνωστά τα εξής: «Την Κυριακή 9/10 (σ.σ. αύριο) στις 16:00 θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Νεαπόλεως φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας προετοιμασίας μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του ΠΟ Ελασσόνας.

Διευκρινίζεται ότι για την είσοδο των θεατών θα υπάρχει κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ και δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Είναι σίγουρο ότι θα διεξαχθεί ένας ωραίος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων σε ένα γήπεδο που θα είναι η έδρα μας για το πρωτάθλημα. Καλούνται οι φίλαθλοι να δώσουν το παρών τους δείχνοντας για ακόμη μία φορά τη δυναμική μας».

Δράσεις σε μπάσκετ και βόλεϊ

Γεμάτο με εκδηλώσεις και αγωνιστική δράση είναι το σαββατοκύριακο για τον Ολυμπιακό Βόλου, για το μπάσκετ και το βόλεϊ. Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 κάνει γνωστά τα παρακάτω: Αύριο Κυριακή 9-10-2022 και ώρα 11.00 με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων στα οποία συμμετέχουν, θα τελεστεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου ο αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ. Καλούνται οι αθλητές και οι γονείς τους να παραστούν στην τελετή.

Σήμερα, Σάββατο 8-10-2022 ξεκινά το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών με την ομάδα μας να συμμετέχει στον 3ο όμιλο. Πρώτος αγώνας με τον Έσπερο Λαμίας που θα γίνει στη Λαμία. Το ΔΣ εύχεται στον προπονητή, στον έφορο, στους υπευθύνους και στους αθλητές της ομάδας καλή αγωνιστική χρονιά και επιτυχίες και καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην ομάδα μας με τον Νίκο Μπουντούρη.

Επίσης σήμερα Σάββατο 8-10-2022 στις 7μμ στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας βόλεϊ γυναικών μεταξύ της ομάδας μας και του ΓΣ Νίκαιας.

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί δημόσια τους ιατρούς κ.κ. Ευστράτιο Μπούκη καρδιολόγο, Αλεξάνδρου Κωνσταντίνο καρδιολόγο και τον κ. Ιωάννη Σακκόπουλο φυσιοθεραπευτή για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στις ομάδες της ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου μας».

Ενημερωτική συνέλευση

Ενώ η ομάδα του Ολυμπιακού συνεχίζει από παιχνίδι σε παιχνίδι να δείχνει καλύτερη, από την πλευρά της η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες εξεύρεσης οικονομικών πόρων για να μην λείπει κάτι από την καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επίσης στον ΑΣ Ολυμπιακό περιμένουν σε μια περίοδο που δεν υπάρχουν έσοδα να κορυφωθεί η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας και να εκταμιευθούν κάποια ποσά …ως μία «ανάσα», για να καλυφθούν ανάγκες της σωστής λειτουργίας της ομάδας. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται καθημερινά (09.00-15.00 και 18.00-21.00) από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, καθώς και από τα μέλη του ΔΣ, αλλά και από τα cafe River και Da Luz.

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου πάντως αποφάσισε να ενημερώσει τον κόσμο και τα μέλη της ομάδας για τα αγωνιστικά τμήματα, μέσα από μια έκτακτη γενική συνέλευση που θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα 10 Οκτωβρίου. Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνης για την Συνέλευση: «Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 που ελήφθη στην συνεδρίαση της 29ης Σεπτεμβρίου, καλούνται τα μέλη του συλλόγου σε έκτακτη γενική συνέλευση την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17.00 που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, στην αίθουσα FORUM, οδός Δεληγεώργη 9. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα στις 18.00

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης είναι

  1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της γενικής συνέλευσης.
  2. Ενημέρωση για την οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2022-2023.
  3. Ενημέρωση για τις αγωνιστικές ομάδες των τμημάτων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης του συλλόγου.

Στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στον Βόλο και στην οδό Αργοναυτών 32, δεύτερος όροφος, σε εμφανές σημείο έχουν τοιχοκολληθεί τα ονόματα των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην γενική συνέλευση.

Όποιο μέλος δεν εντοπίζει το όνομα του στην κατάσταση έχει δικαίωμα υποβολής εντός δύο ημερών αιτήματος διόρθωσης.

Δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Θα υπάρξει δυνατότητα καταβολής των συνδρομών και την ημέρα της γενικής συνέλευσης».

Σε αυτή τη συνέλευση για το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ακόμη ανοικτό κάλεσμα σε όσους φίλους του συλλόγου επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, ενώ και για αύριο Κυριακή στο φιλικό στη Νεάπολη αναμένεται η μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου