ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επικράτησε με 0-3 του Δωτιέα ο Ολυμπιακός Βόλου

επικράτησε-με-0-3-του-δωτιέα-ο-ολυμπιακό-884098

Ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Ανάβρας Λάρισας το όγδοο φιλικό του με αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς, που ακόμη λόγω εργασιών δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φυσική του έδρα.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι ερυθρόλευκοι του Σάκη Θεοδοσιάδη νίκησαν άνετα με 0-3, καταφέρνοντας να σημειώσουν την 5η τους νίκη στα φιλικά προετοιμασίας, στα οποία δεν έχουν ακόμη ήττα, καθώς έχουν καταγράψει και τρεις λευκές ισοπαλίες.

Το σημερινό φιλικό, που χαρακτήρισε ιστορικό η διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς, αλλά και γιορτή για τον αθλητισμό της περιοχής, είχε ένα γκολ στο πρώτο μέρος και δύο στην επανάληψη, με τον Ολυμπιακό, που είχε τον έλεγχο του ματς, να καταφέρνει να προηγηθεί με 0-1 μετά από τέρμα που πέτυχε ο Σκοπελίτης στο 22’. Ο σκόρερ βρήκε δίχτυα μετά από διείσδυση από τα αριστερά και πλασέ στην απέναντι γωνία μέσα από την περιοχή.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος (51’ και 55’) ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε στην επίτευξη ακόμη δύο τερμάτων, πρώτα με εύστοχη κεφαλιά του Αναστασίου μετά από σέντρα του Αναστασίου και στη συνέχεια με σουτ του Κόλα, που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα Εριον σε δικό του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κατσαγεωργίου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε το ματς με την εξής ενδεκάδα: Ο Καβουσάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Λάμπος, Θεοδωρόπουλος (πλάγιοι μπακ), Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου (στόπερ) στην άμυνα, οι Ψιάνος, Καμπέρης, Κόλα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, οι Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος εξτρέμ και ο Ντινιωτάκης φορ.

Αυτή ήταν η πιο άνετη φιλική νίκη του Ολυμπιακού με ομάδες Γ’ Εθνικής, ενώ είχε προηγηθεί στο δεύτερο «τεστ» της προετοιμασίας το 3-0 επί του Αίαντα Σούρπης. Παράλληλα ήταν το πέμπτο φιλικό που η εστία της βολιώτικης ομάδας παρέμεινε απαραβίαστη.

Να τονιστεί ότι σήμερα αγωνίστηκε και ο 19χρονος υπό δοκιμή Θεοδωρίδης, ενώ επανεμφανίστηκε μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ο Θάνος Κυρίτσης.

Τέλος, το παρών στο γήπεδο της Ανάβρας Λάρισας έδωσαν αρκετοί φίλοι των ερυθρόλευκων μαζί με τον πρόεδρο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, Νίκο Τσεκούρα και τον γενικό γραμματέα Δημήτρη Μουρτζίνο.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Πατέτσιος (46’ Έριον), Σταθάκης (63’ Μόνσε), Γιαννακόπουλος, Κορτσάρι (54’ Αναδολού), Ντελής, Χατζής, Κρικώνης (55’ Γιαννακός), Ντακούλας, Βλησαρούλης, Αποστολάκης, Λαβαντσιώτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης (77’ Χαρχαλάκης), Λάμπος (64’ Παπαδήμος), Θεοδωρόπουλος (64’ Καρατσόλης), Σιουμουρέκης (72’ Σταμπουλής), Παπαϊωάννου (58’ Ακριβόπουλος), Ψιάνος (85’ Σκούρας), Καμπέρης (46’ Κυρίτσης), Κόλα (58’ Θεοδωρίδης), Σκοπελίτης (77’ Κόφφας), Διαμαντόπουλος (46’ Κατσαγεωργίου), Ντινιωτάκης (46’ Αναστασίου).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου