ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με την καλύτερή του εμφάνιση, 1-2 ο Ολυμπιακός στη Θήβα

με-την-καλύτερή-του-εμφάνιση-1-2-ο-ολυμπι-866833

Την καλύτερή του εμφάνιση στα φιλικά έκανε σήμερα στο Εθνικό Στάδιο Θήβας απέναντι στον ΑΟ Υπάτου ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επικράτησε δίκαια με 1-2 της βοιωτικής ομάδας και μάλιστα με ανατροπή.

Μ’ αυτό το αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τέλος και στο σερί των τριών συνεχόμενων ματς χωρίς γκολ, μετά τις λευκές ισοπαλίες με Ηρακλή Λάρισας, Φήκη Τρικάλων και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μετά το εις βάρος τους 1-0 στο πρώτο μέρος να ανατρέψουν την κατάσταση, με τον Κλεβί Κόλα να χρίζεται δύο φορές σκόρερ και να χαρίζει τη φιλική νίκη ψυχολογίας στην ομάδα του.

Ο ΑΟ Υπάτου πήρε το προβάδισμα μετά από σουτ του Γλυνού, που προσέκρουσε και σε αμυνόμενο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα ν’ αλλάξει πορεία και να ξεγελάσει τον Καβουσάκη, που την είδε ν’ αναπαύεται στα δίχτυα του στο 34’.

Ετσι, έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους, αλλά η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη με δύο γρήγορα γκολ στην επανάληψη κατέκτησε τη νίκη. Αρχικά στο 50’ ο Σκοπελίτης ανατράπηκε εντός περιοχής και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Κόλα (1-1), ο οποίος τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του με εύστοχο σουτ μέσα από την περιοχ, έχοντας δεχθεί αρχικά την πάσα από τον Ντινιωτάκη, που έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση.

Ετσι σημειώθηκε το 1-2, που δεν άλλαξε έως το φινάλε, με τον Ολυμπιακό Βόλου να ικανοποιεί με την απόδοσή του, έχοντας και κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του είτε σε θέσεις είτε σε πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο Καβουσάκης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, ο Λάμπος με τον Θεοδωρόπουλο ήταν στα άκρα της άμυνας (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα) και στο κέντρο αυτής για πρώτη φορά ο Ψιάνος δίπλα στον Παπαϊωάννου.

Ο Καμπέρης ήταν στη μεσαία γραμμή ο κλασικός αμυντικός μέσος, ενώ μπροστά του κινούνταν ως εσωτερικοί μέσοι ο Αναστασίου με τον Κόλα, με τον πρώτο να κερδίζει πολλές εναέριες μονομαχίες και τον δεύτερο να είναι ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας του. Στα άκρα έπαιζαν με ανάποδο πόδι ο Σκοπελίτης στα αριστερά και ο Διαμαντόπουλος στα δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης τοποθετήθηκε ο Ντινιωτάκης, που δοκιμάστηκε σε μία νέα θέση σε σχέση με την κλασική του στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Παράλληλα, η τεχνική ηγεσία προτίμησε να κάνει αυτή τη φορά στο έκτο φιλικό μόνο πέντε αλλαγές.

Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ: Διαμάντης, Κυπραίος, Σπηλιώτης, Παπαδόπουλος, Ροκάι, Γλύνος, Πολύζος, Παπουλής, Ποτουρίδης, Βαρουσάκης, Ντρούγκας

Επαιξαν στο δεύτερο μέρος και οι: Λέτης, Κακολύρης, Λαουρέν, Θεοδωρόπουλος, Τζέφερσον, Τσιάτρης, Μυτάκης, Αλμπάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Λάμπος, Διαμαντόπουλος (74’ Καρατσόλης), Παπαϊωάννου, Θεοδωρόπουλος, Καμπέρης, Ψιάνος, Κόλα (74’ Κόφφας), Σκοπελίτης (83’ Παπαδήμος), Ντινιωτάκης (77’ Κατσαγεωργίου), Αναστασίου (90’ Σταμπουλής).

Η ενδεκάδα του ΑΟ Υπάτου

Το διαιτητικό τρίο με τους δύο αρχηγούς, Σκοπελίτη και Ποτουρίδη

Εντολές Σάκη Θεοδοσιάδη κατά τη διάρκεια του φιλικού στη Θήβα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου