ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Τεστάρει» δυνάμεις και περιμένει

τεστάρει-δυνάμεις-και-περιμένει-867080

Το έκτο του φιλικό παιχνίδι, τελειώνοντας την έβδομη εβδομάδα προετοιμασίας, δίνει σήμερα στις 17:30 ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα βρεθεί στη Θήβα, για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Υπάτου, ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για 5η σερί σεζόν!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός στα έως τώρα φιλικά του τεστ έχει κερδίσει τους Ρήγα και Αίαντα και έχει ισοπαλίες χωρίς γκολ με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, τον Ηρακλή Λάρισας και τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας, σε ματς που έγιναν στην Άλλη Μεριά, ενώ το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα και στη Φήκη Τρικάλων απέναντι στην τοπική ομάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σάκης Θεοδοσιάδης, έχει τονίσει ότι η ομάδα του είναι σε καλό δρόμο, αλλά χρειάζεται και το κάτι παραπάνω, για να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αυτό που θέλει είναι η περισσότερη δημιουργία και ουσία στην τελική προσπάθεια, για να φτάνει πιο εύκολα στο γκολ.

Το σημερινό (17:30) «τεστ» στη Θήβα είναι μια ακόμη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, που προέρχεται από την κατάκτηση του «Super Cup Βοιωτίας 2022», επικρατώντας με 1-0 του Κυπάρισσου Αντίκυρας, ενώ περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχει σίγουρα και έβδομο φιλικό στις 25/9, που πιθανόν θα είναι με ομάδα της Super League 2.

Βέβαια η ημερομηνία (2/10) έναρξης του πρωταθλήματος μόνο σίγουρη δεν είναι πλέον, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες και μετά την παράταση που δόθηκε στις δηλώσεις συμμετοχής μέχρι αύριο Δευτέρα 19/9/2022, μπορεί να υπάρξει και νέα, αφού υπάρχουν ομάδες που δεν γνωρίζουν ακόμη την κατηγορία που θα αγωνιστούν!

Στον Ολυμπιακό είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν, αφού δεν έχει γίνει και η οριστική συγκρότηση των ομίλων, αν και από τα προσχέδια μετά τις αποχωρήσεις (Δήμητρα, Αμβρυσσέας, Αχέρων) υπολογίζουν πως αντίπαλοί του θα είναι οι: ΑΟ Τρίκαλα, ΠΟ Φήκης Διγενής Νεοχωρίου, Ηρακλής Λάρισας, Δωτιέας Αγιάς, ΠΟ Ελασσόνας, Πιερικός, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Σβορώνος Πιερίας, Κοζάνη, ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, Μακεδονικός Φούφα, Καστοριά και υποψήφιοι οι Αστέρας Πετριτή, Απόλλων Πάργας, Τηλυκράτης, ΑΟ Υπάτου, Ναυπακτιακός Αστέρας, Παναγρινιακός.

Δυο απόντες, ένας υπό δοκιμή

Στον Ολυμπιακό έχει εκφραστεί από κάθε πλευρά πως υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης με έμπειρο φορ και συνεχίζονται κάποιες κινήσεις, αν και λέγεται ότι υπάρχει το χρονικό περιθώριο για την καλύτερη λύση, ενώ πέρα και από τους δανεικούς που κοιτάζει η ομάδα, παράλληλα γίνονται και δοκιμές. Μετά τον νεαρό Σέρβο επιθετικό Στάβλιανιν, που απορρίφθηκε, τώρα στις προπονήσεις συμμετέχει ο νεαρός τερματοφύλακας Θοδωρής Μήτκας, προερχόμενος από τον Μακεδονικό Φούφα, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.

Ο νεαρός από την Πτολεμαΐδα έχει δείξει καλά στοιχεία και παρότι δεν διαθέτει εμπειρία, θα αξιολογηθεί για το αν μπορεί να ανταποκριθεί κάτω από τα δοκάρια και μετά ίσως ενταχθεί στο ρόστερ.

Στο ρόστερ πάντως έως τώρα είναι οι τερματοφύλακες: Ζαχαρίας Καβουσάκης, Ρωμανός Χαρχαλάκης, Γιάννης Κοκκώνης αλλά και οι: Βασίλης Ακριβόπουλος, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αποστόλης Λάμπος, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Γιώργος Γαλανόπουλος, Μάριος Παπαδήμος, Κώστας Σιουμουρέκης, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Στέργιος Ψιάνος Αλέξανδρος Αναστασίου, Κλεβί Κόλα, Γιάννης Ντινιωτάκης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κώστας Καμπέρης, Κωνσταντίνος Κόφφας, Νικόλας Μυλωνάς, Φώτης Καρατσόλης, Ηλίας Σταμπουλής, Νίκος Σκούρας, Αντώνης Κατσαγεωργίου, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για το σημερινό φιλικό στη Θήβα, σε αντίθεση με τους Μιχάλη Χατζηπλή και Θάνο Κυρίτση, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου