ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγαλώνει η ανησυχία στον Ολυμπιακό

μεγαλώνει-η-ανησυχία-στον-ολυμπιακό-867613

Τα θέματα που πρόεκυψαν με την αναστολή πρωταθλημάτων λόγω Μητρώου και οι εκκρεμότητες που συνεχίζουν να υπάρχουν με ομάδες της Γ’ Εθνικής μεγαλώνουν την ανησυχία του Ολυμπιακού Βόλου για το αν θα τηρηθεί τελικά και η νέα ημερομηνία (2/10) για την έναρξη του πρωταθλήματος, για το οποίο η ομάδα προετοιμάζεται…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ στον Ολυμπιακό και στο προπονητικό πλάνο του, ζητούμενο αποτελεί η ομάδα να είναι σε ετοιμότητα για το πρωτάθλημα αρχές Οκτωβρίου, στην περίπτωση που η πρώτη σέντρα δεν γίνει στις 2/10, οι ερυθρόλευκοι κοιτούν και για άλλα «τεστ», ενώ ο «φόβος» στους ερυθρόλευκους είναι ότι ούτε την ερχόμενη εβδομάδα που λήγει η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων στη Γ’ Εθνική, θα έχουν τελειώσει οι εκκρεμότητες, για να συγκροτηθούν οι όμιλοι και να γίνει γνωστό πότε θα οριστούν κληρώσεις και ημερομηνία έναρξης πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τις εξελίξεις με το Μητρώο φαίνεται πως θα επηρεάσουν και τη Γ’ Εθνική με αρκετές ομάδες να μην έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους, κάτι που έχει κάνει ο Ερασιτέχνης για όλα του τα τμήματα, ενώ θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θ’ αγωνιστεί φέτος και στο κύπελλο ΕΠΣΘ, έχοντας κληρωθεί στην α’ φάση με τον Πανιώνιο!

Στο αγωνιστικό και στο θέμα της ενίσχυσης, στον Ολυμπιακό είναι εδώ και καιρό στη διαδικασία αναζήτησης επιθετικού και υπήρξαν αρκετές συζητήσεις με κάποιους παίκτες από την παραπάνω κατηγορία, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις μερικών ήταν κάτι παραπάνω από υπερβολικές, ενώ άλλοι παρατείνουν την αναμονή περιμένοντας ίσως καλύτερες προτάσεις.

Και χθες πάντως στην προπόνηση στον Αγιο Γεώργιο από τον Ολυμπιακό δοκιμάστηκε ο τερματοφύλακας Θοδωρής Μήτκας, που ανήκε στον Μακεδονικό Φούφα και πιο πριν ήταν στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.

Ο Θοδωρής Μήτκας

Την περασμένη εβδομάδα δοκιμάστηκε ένας 19χρονος Σέρβος επιθετικός, ο Γιόβαν Στάβλιανιν, που δεν έπεισε πως μπορεί να βοηθήσει, ενώ τώρα εξετάζεται και δανεισμός νεαρού επιθετικού από την ΑΕΛ!

Πάντως αύριο η ομάδα με απόντες τους τραυματίες Χατζηπλή και Κυρίτση έχει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Θήβας τον ΑΟ Υπάτου, επίσης ομάδα Γ’ Εθνικής.

Ο Ολυμπιακός είναι στην 7η εβδομάδα προετοιμασίας, το κυριακάτικο φιλικό στην Θήβα είναι το έκτο, ενώ το έβδομο στις 25/9 θα είναι με ομάδα της SL2.

Ο Α.Σ. στην αντιπεριφερειάρχη

Συνάντηση με την ηγεσία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 είχε χθες το γραφείο της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, που αναρτώντας και σχετική φωτογραφία ανέφερε: «Με το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακός Βόλου. Μια αθλητική οικογένεια της πόλης με διαχρονικό αποτύπωμα… Πριν πολλά χρόνια καρδιοχτυπούσα, όταν ο αδερφός μου έπαιζε βασικός τερματοφύλακας, πριν λιγότερα χρόνια, όταν ο μεγάλος μου γιος έπαιζε στην Κ20… Τώρα προσπαθούμε από άλλο μετερίζι να κρατάμε τις ομάδες της πόλης ζωντανές και να δίνουμε κίνητρα στα παιδιά να γεμίζουν τους αθλητικούς χώρους».

Απο πλευράς Ερασιτέχνη στη συνάντηση ήταν οι Νίκος Τσεκούρας, Κυριάκος Κυριακόπουλος και Δημήτρης Μουρτζίνος, που ανέλυσαν στην αντιπεριφερειάρχη προβλήματα του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού και του Ολυμπιακού και την ευχαρίστησαν που είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου