ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει ετοιμότητα την κατάλληλη στιγμή

θέλει-ετοιμότητα-την-κατάλληλη-στιγμ-875014

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έχει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός Βόλου που θα αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Θήβας τον ΑΟ Υπάτου, επίσης ομάδα Γ’ Εθνικής, η οποία είχε θέσει τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνιστικό στόχο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός θα κλείσει σίγουρα ένα ακόμη φιλικό για τις 25 Σεπτέμβρη, ενώ ακόμη και στην περίπτωση που η πρώτη σέντρα δεν γίνει στις 2/10, κάτι που πλέον έχει πολλές πιθανότητες, οι ερυθρόλευκοι κοιτούν και για άλλο δυνατό «τεστ», ώστε να έχουν την ετοιμότητα ως ομάδα την κατάλληλη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην έβδομη εβδομάδα προετοιμασίας, ενώ το κυριακάτικο φιλικό στην Θήβα είναι το έκτο. Το έβδομο θα είναι με ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2, τη στιγμή που υπάρχει και το ματς για το κύπελλο ΕΠΣΘ με τον Πανιώνιο τον Οκτώβριο.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά θέματα για την «έξτρα» ενίσχυση, διαπιστώνεται στασιμότητα, όμως υπάρχει και χρόνος, αφού οι μεταγραφές μπορεί να γίνονται μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Ωστόσο στην ερυθρόλευκη ομάδα αυτό που «δουλεύουν» περισσότερο είναι η βήμα-βήμα βελτίωση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σάκης Θεοδοσιάδης μετά και από πέντε φιλικά παιχνίδια ανέφερε: «Τα παιδιά που έχουν έλλειψη εμπειριών ζυμώνονται, αποκτούν εμπειρία και προσωπικότητα καθώς και πίστη στον εαυτό τους, ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Σιγά-σιγά φεύγουν τα φορτία από πάνω τους, η ομάδα μπαίνει σε διαδικασία φορμαρίσματος και περιμένουμε από τους παίκτες να δείξουν τα πλεονεκτήματά τους, εκμηδενίζοντας τα όποια μειονεκτήματα».

Επίσης, είναι γεγονός ότι υπάρχει μια ικανοποίηση για τους νεαρούς παίκτες που δείχνουν να ανταποκρίνονται ατομικά και ομαδικά στις απαιτήσεις της ομάδας.

Βέβαια η ομάδα έχει δείξει να έχει πρόβλημα στη δημιουργία και το γκολ, μένοντας «άσφαιρη» στα τρία τελευταία τεστ και στον τομέα αυτό δουλεύουν περισσότερο στις προπονήσεις, ενώ και η διοίκηση έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην απόκτηση επιθετικού.

Επίσης στον Ολυμπιακό περιμένουν την ερχόμενη εβδομάδα που λήγει η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων στη Γ’ Εθνική να έχουν τελειώσει και οι εκκρεμότητες, να συγκροτηθούν οι όμιλοι και να οριστούν κληρώσεις και ημερομηνία έναρξης πρωταθλήματος.

Στον ΑΣ Ολυμπιακό Βόλου επιθυμούν έως το τέλος Σεπτεμβρίου να κορυφωθεί η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας και να εκταμιευθούν κάποια ποσά για να καλυφτούν ανάγκες της καθημερινότητας, τη στιγμή που δεν υπάρχουν άλλα έσοδα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ και η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, καθώς και από τα μέλη του ΔΣ, αλλά και από τα cafe River και Da Luz.

Δωρεάν εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του με κοινωνικό χαρακτήρα και λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που επηρεάζει αρνητικά το σύνολο των οικογενειακών προϋπολογισμών αποφάσισε ότι όσα παιδιά έχουν γεννηθεί τα έτη 2013, 2014, 2015 και 2016 και επιθυμούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΔΩΡΕΑΝ για το έτος 2022-2023. Πληροφορίες: Υπεύθυνος Ακαδημίας Γιώργος Καραμίχαλος, τηλ. 6974925077.

Δυο μπασκετμπολίστες στο Rising Stars

Δύο αθλητές της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, οι Δανιήλ Νταρατάνας και Ευθύμης Στεφόπουλος, κλήθηκαν στο κλιμάκιο Κεντρικής Ελλάδος RISING STARS.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός: «Μεγάλη επιτυχία και τιμή η πρόσκληση στο κλιμάκιο Κεντρικής Ελλάδος RISING STARS των αθλητών της ανδρικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου, Νταρατάνα Δανιήλ και Στεφόπουλου Ευθύμη.

Η ομάδα των RISING STARS είναι μία νέα πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ώστε να δοθούν ευκαιρίες σε νέους ταλαντούχους αθλητές να αναδειχθούν και να στελεχώσουν μελλοντικά τα εθνικά συγκροτήματα.

Οι αθλητές κλήθηκαν να παραστούν στη συγκέντρωση του κλιμακίου που θα γίνει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο Νεάπολης στη Λάρισα.

Η Διοίκηση του Συλλόγου, οι υπεύθυνοι και οι προπονητές του τμήματος συγχαίρουν τους αθλητές του Νίκου Μπουντούρη και τους εύχονται πάντα επιτυχίες».

Τουρνουά βόλεϊ

Το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου διοργανώνει στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων Γυναικών που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Εκτός από τον Ολυμπιακό Βόλου στο τουρνουά θα συμμετάσχουν η Νίκη Βόλου και ο ΑΟ Σκοπέλου από τη Μαγνησία, η ΕΑΛ και ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός από τη Λάρισα, καθώς και ο Ασκληπιός από τον Νομό Τρικάλων.

Επίσης το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου θα λειτουργεί από 21/9 ακαδημία κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 5-6 μ.μ. στο γυμναστήριο του 5ου Λυκείου Βόλου (Ι. Δήμου-Κύπρου). Πληροφορίες τηλ. 6944211271.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου