ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για μετά τις 19/9 η ενίσχυση στον Ολυμπιακό Βόλου

για-μετά-τις-19-9-η-ενίσχυση-στον-ολυμπιακ-877093

Για μετά τις 19 Σεπτεμβρίου μετατίθενται οι μεταγραφικές και άλλες εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου, που μπήκε στην 7η εβδομάδα προετοιμασίας, ενώ την ερχόμενη Κυριακή έχει το έκτο φιλικό και περιμένει ακόμη και την παράταση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, κάτι που θα προσθέσει στο πρόγραμμά του άλλα δυο φιλικά τεστ!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στα μεταγραφικά θέματα υπάρχει στασιμότητα αλλά και χρόνος, αφού η ενίσχυση των ομάδων της κατηγορίας μπορεί να γίνεται μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και πολλοί ποδοσφαιριστές εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι και σε αναμονή για τις εξελίξεις στον «χάρτη» των κατηγοριών!

Στις 19 Σεπτεμβρίου λήγει – μετά και την τελευταία παράταση – η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων στη Γ’ Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 και όλοι περιμένουν να έχουν τελειώσει και οι εκκρεμότητες, να συγκροτηθούν οι όμιλοι, να οριστούν κληρώσεις και ημερομηνία έναρξης, την ώρα που η τελευταία που έχει ειπωθεί (2/10) για πρώτη σέντρα είναι δύσκολο να ισχύσει.

Στον Ολυμπιακό λίγο πολύ γνωρίζουν τις ομάδες που θα είναι αντίπαλοι, αλλά θα πρέπει να περιμένουν να επισημοποιηθεί ο όμιλος από την ΕΠΟ, ενώ παράλληλα βρίσκονται και σε αναμονή αποφάσεων από παίκτες, τους οποίους έχουν ενδιαφερθεί να εντάξουν στο ρόστερ.

Την ανάγκη να έρθουν ακόμη 2-3 έτοιμοι ποδοσφαιριστές για τις θέσεις του φορ, του κεντρικού αμυντικού και του κεντρικού μέσου στην ομάδα έχει παραδεχθεί τόσο η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός και την έχει επισημάνει και ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης εδώ και καιρό και ειδικά μετά τα τρία φιλικά που η ομάδα δεν σκόραρε, δείχνοντας πως υπάρχει η έλλειψη δημιουργίας και γκολ!

Στον Ολυμπιακό είναι εδώ και καιρό στη διαδικασία αναζήτησης επιθετικού και υπήρξαν αρκετές συζητήσεις με κάποιους παίκτες από την παραπάνω κατηγορία, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις μερικών ήταν κάτι παραπάνω από υπερβολικές, ενώ άλλοι παρατείνουν την αναμονή, ελπίζοντας σε ίσως καλύτερες προτάσεις.

Ένας από αυτούς ήταν ο Σάκης Κανούλας, που προτίμησε τον Αγροτικό Αστέρα λαμβάνοντας και τη διαβεβαίωση ότι η ομάδα του Εύοσμου θα αγωνιστεί στη νέα Σούπερ Λιγκ 2.

Ακόμη στο διάστημα των «αναζητήσεων» έπεσε στο τραπέζι το όνομα Λαρισαίου φορ που έχει πετύχει περισσότερα από 100 γκολ σε Β’ και κυρίως στη Γ’ Εθνική, χωρίς το θέμα να προχωρήσει. Ενώ υπάρχουν κι άλλοι Έλληνες που έχουν στο «περίμενε» τον Ολυμπιακό, την περασμένη εβδομάδα δοκιμάστηκε και ένας 19χρονος Σέρβος, ο Γιόβαν Στάβλιανιν, που δεν έπεισε πως μπορεί να βοηθήσει.

Ακόμη υπάρχει στα υπ’ όψιν το όνομα του 21χρονου φορ Γιώργου Ζαχαράκη, που έπαιζε στην ΑΕΛ, ενώ στο τραπέζι έχει τεθεί και το θέμα δανεισμού ενός επιθετικού από την ΑΕΛ, ίσως του 19χρονου Μιχάλη Τσουμάνη, που πέρυσι έπαιξε 14 ματς και είχε και δυο γκολ, και ακόμη η πιο δύσκολη περίπτωση του 24χρονου Αλβανού Κρίστιαν Κούστα, ο οποίος έχει θητείες και σε άλλες ομάδες.

Από χθες πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στην καθημερινότητα των προπονήσεων με το υπάρχον ρόστερ και μοναδικό απόντα τον τραυματία Χατζηπλή κι ενώ το επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Θήβας τον ΑΟ Υπάτου, επίσης ομάδα Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αποφύγουν να αλλάξουν τα πλάνα προετοιμασίας, ενώ θα κλείσουν ένα ακόμη φιλικό για τις 25 Σεπτέμβρη, με ζητούμενο η ομάδα να είναι σε ετοιμότητα για το πρωτάθλημα στις αρχές Οκτωβρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου