ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τηρούν στάση αναμονής για τις μεταγραφές

τηρούν-στάση-αναμονής-για-τις-μεταγρα-878487

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς είναι πασιφανής η ανάγκη για μεταγραφές, από την άλλη το γεγονός ότι οι απαιτήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών είναι πέραν από τις δυνατότητες της διοίκησης, έχουν αναγκάσει άπαντες να τηρούν στάση αναμονής.

Αυτό σημαίνει ότι τα μεταγραφικά έχουν «παγώσει» και οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν να πέσουν οι τιμές κάποιων ποδοσφαιριστών το επόμενο διάστημα, καθώς πιστεύουν ότι, βλέποντας και οι ίδιοι ότι δεν έχουν κλείσει σε κάποια ομάδα, θα δείξουν περισσότερη λογική στο τι ζητάνε από τις ομάδες που τους προσεγγίζουν.

Βέβαια, όσο περνά ο χρόνος, η τεχνική ηγεσία θέτει ως προτεραιότητα να στηριχθεί έστω και με τις όποιες αδυναμίες, στο υπάρχον ρόστερ, αφού εδώ και έξι βδομάδες αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι που μοχθούν καθημερινά στις προπονήσεις και έχουν αφομοιώσει σε μεγάλη βαθμό τη φιλοσοφία του νέου προπονητή.

Ασφαλώς το «από μέρα σε μέρα» και το «από βδομάδα σε βδομάδα» δεν αρέσει και στον κόσμο της ομάδας, που βλέπει στα φιλικά την ομάδα του να έχει πρόβλημα στη δημιουργία και στην εκτέλεση, αλλά αυτή τη χρονική στιγμή δεν μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο, γιατί η διοίκηση έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και δεν θέλει να υπόσχεται πράγματα, τα οποία δεν μπορεί να υλοποιήσει.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δίνουν μεγάλη βάση στην επαγγελματική δουλειά και στη σωστή λειτουργία της ομάδας καθημερινά και από κει πέρα δεν αποπροσανατολίζονται από το γεγονός ότι δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές που θέλουν.

Τελευταία προσθήκη ήταν αυτή του Θάνου Κυρίτση, που αγωνίστηκε και ως αριστερός χαφ στο φιλικό της περασμένης Κυριακής με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ενώ ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τον τερματοφύλακα Γιόργκι Μούτσα, που αποχώρησε από τη Νάουσα, αλλά, ενώ αναμένεται εδώ και μία βδομάδα στον Βόλο, έχοντας συμφωνήσει προφορικά, δεν έχει έρθει ακόμη στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Εσχάτως, έχει έρθει στην επιφάνεια και το όνομα του 21χρονου φορ, Γιώργου Ζαχαράκη, που έπαιζε στην ΑΕΛ, ως υποψήφιου να ενταχθεί στη βολιώτικη ομάδα.

Στον Ολυμπιακό Βόλου δεν μπορούν να μην επηρεάζονται και από το γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ποιες ομάδες θα είναι στον όμιλο του Ολυμπιακού. Η ημερομηνία έναρξης που ανακοινώθηκε (σ.σ. η 2η Οκτωβρίου) είναι πολύ αμφίβολο αν θα τηρηθεί, με δεδομένο ότι η Γ’ Εθνική εξαρτάται άμεσα και από τις εξελίξεις στη Σούπερ Λιγκ 2 και ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν τελικά σ’ αυτή.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μετά το χθεσινό ρεπό, σήμερα οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις στον Άγιο Γεώργιο Φερών και αναμένεται ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Χατζηπλής να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα μετά τη θλάση α’ βαθμού που υπέστη στο φιλικό με τη Φήκη, ενώ άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν.

Επόμενο φιλικό θα είναι με τον ισχυρό Α.Ο. Υπάτου στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας την ερχόμενη Κυριακή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου