ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 Ξανά άσφαιρος ο Ολυμπιακός Βόλου, έφερε τρίτο 0-0 με Εθνικό ΝΚ

ξανά-άσφαιρος-ο-ολυμπιακός-βόλου-έφε-881275

Ασφαιρος για τρίτο σερί φιλικό ματς ο Ολυμπιακός Βόλου, που έφερε το τρίτο συνεχόμενο 0-0 στο χθεσινό τεστ με τον ισχυρό Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, που μπορεί να μην έχει το μεγάλο όνομα, αλλά έχει αρκετούς … παίκτες-ονόματα με παρουσία σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε συχνά το λάθος στο κέντρο, οι παίκτες του δεν μπορούσαν να συνδυαστούν, ήταν άτολμοι, ενώ δεν έπαιρναν και τις δεύτερες μπάλες, όταν έκαναν επιθετική άμυνα ψηλά.

Από την άλλη ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έδινε την εικόνα πιο συμπαγούς ομάδας και κέρδισε το μεγαλύτερο μέρος των εντυπώσεων αυτό το διάστημα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα, περισσότερη φρεσκάδα, μετέφεραν πιο εύκολα το παιχνίδι προς την περιοχή των αντιπάλων και δεν δέχονταν φάσεις, αλλά στην επίθεση, παρότι δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις, δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην σωστή τελική πάσα.

Πάντως, μετά τη χθεσινή αναμέτρηση με έναν δυνατό αντίπαλο ο Ολυμπιακός Βόλου «φωνάζει» ότι θέλει ποιοτική ενίσχυση μεσοεπιθετικά.

Η διάταξη του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ολυμπιακός είχε τον Καβουσάκη στο τέρμα και στην άμυνα τους Παπαδήμο, Διαμαντόπουλο (πλάγιοι μπακ), Ακριβόπουλο, Παπαϊωάννου (στόπερ) στην άμυνα. Στο κέντρο πιο μπροστά από τους Ψιάνο, Σκοπελίτη έπαιζε ο Κόλα, ενώ στη επίθεση τον φορ Αναστασίου βοηθούσαν από τις πτέρυγες ο Ντινιωτάκης (δεξιά) και Καρατσόλης (αριστερά).

Στην αρχή του δεύτερου μέρους έγιναν τρεις αλλαγές με τον Θάνο Κυρίτση στο ανεπίσημο ντεμπούτο του να χρησιμοποιείται στ’ αριστερά της μεσαίας γραμμής, τον Σταμπουλή σε ρόλο κλασικού φορ και τον Σιουμουρέκη στη θέση του Ακριβόπουλου στο κέντρο της άμυνας, ενώ στη συνέχεια έγιναν και άλλες κινήσεις από τον Σάκη Θεοδοσιάδη, που άλλαξε όλους τους παίκτες εκτός από τον τερματοφύλακά του.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 15’ ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε φάουλ απευθείας από θέση μέσα δεξιά με το αριστερό πόδι κι ενώ όλοι περίμεναν σέντρα, με την μπάλα να περνά άουτ λίγο άουτ από την αριστερή συμβολή των δοκών.

Στο 20’ και 28’ με ισάριθμες κεφαλιές απείλησε ο Μπατζώνης του Εθνικού. Η πρώτη έγινε στη μικρή περιοχή μετά από κόρνερ και αποκρούστηκε από τον Καβουσάκη και η δεύτερη εν κινήσει, με τον επιθετικό χαφ των φιλοξενούμενων να βλέπει την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 32’ ο Κόλα πέφτοντας έκανε μία σέντρα-σουτ από θέση μέσα αριστερά, που έφυγε λίγο έξω από το απέναντι δοκάρι, ενώ στο 33’ ο Σκοπελίτης σούταρε πάνω από την εστία με το αριστερό έξω από την περιοχή.

Στο 45’ ο Κριεμάντι δοκίμασε το αριστερό του πόδι από μακριά, αλλά ο Καβουσάκης μπλόκαρε, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σημειώθηκε η καλύτερη φάση του Ολυμπιακού. Ο Παπαδήμος μετά την μπαλιά του Σκοπελίτη με την επιμονή του κέρδισε την μπάλα και «έσπασε» για τον Ντινιωτάκη, που δεν έπιασε καλά το σουτ από θέση βολής και αστόχησε.

Στο 55’ ο Κυρίτσης, που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο, στο πίσω δοκάρι αφύλακτος μετά από κόρνερ από τα δεξιά δεν έκανε και το καλύτερο τελείωμα και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 65ο λεπτό η κοκορομαχία Κόλα-Πατσιογιώργου οδήγησε σε μία μίνι σύρραξη, ενώ η συνέχεια του ματς δεν είχε φάσεις, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είχε καλύτερη κυκλοφορία και κέρδισε και κάποια στημένα, με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου να ανεβαίνει προς το τέλος και να ζητά ένα πέναλτι.

Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Τσίντζα (σ.σ. Σαμαράς και Γαλάνη οι βοηθοί του), με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους πλέον για τα επίσημα ματς και το πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης – Παπαδήμος (65’ Λάμπος), Ακριβόπουλος (46’ Σιουμουρέκης), Παπαϊωάννου (78’ Γαλανόπουλος), Διαμαντόπουλος (74’ Θεοδωρόπουλος) – Ψιάνος (78’ Μυλωνάς), Σκοπελίτης (65’ Καμπέρης-90’ Σκούρας), Κόλα (70’ Κόφφας) – Καρατσόλης (46’ Κυρίτσης), Ντινιωτάκης (74’ Κατσαγεωργίου), Αναστασίου (46’ Σταμπουλής)

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Κ.: Πατσιογιώργος, Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Ιντζόγλου, Κωτσιαρίδης, Μπατζώνης, Σεχολάρι, Κριεμάντι, Μαργαρίτης

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Χατζημπουργάνης, Τόσκας, Ξυδούς, Ζουκάν, Τρούμπαλος, Γκιώνης, Δαλαμήτρας

Προσπάθεια του Σταμπουλή στο κυριακάτικο φιλικό

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου