ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμπτο «τεστ» για Ολυμπιακό Βόλου

πέμπτο-τεστ-για-ολυμπιακό-βόλου-882039

Το πέμπτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει σήμερα στις 17:30 ο Ολυμπιακός Βόλου, κλείνοντας και την έκτη εβδομάδα προπονήσεων, με τους ερυθρόλευκους να τεστάρουν τις δυνάμεις τους στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας, που θα τον βρουν αντίπαλο και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός έχει παίξει έως τώρα τέσσερα φιλικά ματς, έχοντας κερδίσει τους Ρήγα Φεραίο (1-3) και Αίαντα Σούρπης (3-0) και έχοντας ισοπαλίες χωρίς γκολ με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, τον Ηρακλή Λάρισας και τη Φήκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σάκης Θεοδοσιάδης, στα δυο τελευταία ματς με ομάδες της κατηγορίας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, με τους «ερυθρόλευκους» να ανταποκρίνονται θετικά σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού.

Παράλληλα, ο 47χρονος τεχνικός είδε και τα λάθη που διορθώνονται με τη δουλειά και αυτό που θέλει είναι η περισσότερη δημιουργία και την ομάδα να είναι πιο ουσιαστική στην τελική προσπάθεια, για να φτάνει πιο εύκολα στο γκολ.

Ο Ολυμπιακός εκτός από το σημερινό «τεστ» στην Αλλη Μεριά και το φιλικό με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, έχει προγραμματισμένο ακόμη ένα, αφού στις 18/9 θα παίξει στη Θήβα με τον ΑΟ Υπάτου, με ζητούμενο η ομάδα να είναι σε ετοιμότητα για το πρωτάθλημα στις αρχές Οκτωβρίου.

Ενα ακόμη φιλικό θα γίνει πάντως και στις 25/9 και αν θα είναι πρόβα για το πρωτάθλημα, ο αντίπαλος θα είναι και από μεγαλύτερη κατηγορία.

Βέβαια η ημερομηνία (2/10) έναρξης του πρωταθλήματος δεν είναι πλέον σίγουρη, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες και δόθηκε παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 19/9/2022, ενώ δεν έχει γίνει η οριστική συγκρότηση των ομίλων και ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε αναβολή και στην πρώτη επίσημη σέντρα, για να αποφύγει να αλλάξει τα πλάνα προετοιμασίας.

Ενώ για το σημερινό φιλικό υπάρχει η απουσία του τραυματία Χατζηπλή, ο Ολυμπιακός την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κάνει και νέες προσθήκες στο ρόστερ του.

Ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης έχει τονίσει πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, αλλά χρειάζεται και το κάτι παραπάνω, για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, ενός δημιουργικού μέσου και ενός στόπερ, ενώ θα αποκτηθεί, όπως όλα δείχνουν, και ο Αλβανός τερματοφύλακας Γιόργκι Μούτσα. Ο 24χρονος γκολκίπερ έχει παίξει στο παρελθόν με τον ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Καραϊσκάκη, Νέα Καλλικράτεια και Γιαννιτσά την περίοδο 2021-22, παίζοντας σε 19 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική. Ο Μούτσα τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και αναμένεται αύριο στον Βόλο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου