ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δοκιμάζει Στάβλιανιν ο Ολυμπιακός Βόλου

δοκιμάζει-στάβλιανιν-ο-ολυμπιακός-βό-885809

Στην καθημερινότητα των προπονήσεων μετά από δυο μέρες επέστρεψε από χθες ο Ολυμπιακός Βόλου με την έκτη εβδομάδα προετοιμασίας να ξεκινά και με την παρουσία το απόγευμα στον Άγιο Γεώργιο Φερών ενός Σέρβου επιθετικού.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό είναι εδώ και καιρό στη διαδικασία αναζήτησης επιθετικού, υπήρξαν αρκετές συζητήσεις με κάποιους παίκτες από την παραπάνω κατηγορία, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις μερικών ήταν κάτι παραπάνω από υπερβολικές, ενώ άλλοι παρατείνουν την αναμονή, περιμένοντας ίσως καλύτερες προτάσεις.

Στο διάστημα των «αναζητήσεων» έπεσε στο τραπέζι το όνομα Λαρισαίου φορ που έχει πετύχει περισσότερα από 100 γκολ σε Β’ και κυρίως στη Γ’ Εθνική, χωρίς το θέμα να προχωρήσει. Κι ενώ υπάρχουν κι άλλοι Έλληνες που έχουν σε αναμονή τον Ολυμπιακό, στην ομάδα δοκιμάζεται από χθες ένας 20χρονος Σέρβος αμφιβόλου αξίας και σίγουρα χωρίς εμπειρία. Πρόκειται για τον 19χρονο (γεννημένο στις 24.7.2003) Γιόβαν Στάβλιανιν (Jovan Stavljanin), που έπαιζε στην Κ-19 της Ραντνίσκι Νις.

Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι σε ανοικτή γραμμή, ώστε να προχωρήσει σε μεταγραφές ουσίας και σήμερα περιμένει στον Βόλο και τον τερματοφύλακα Μούτσα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από χθες προπονούνται όλοι οι παίκτες που δεν έπαιξαν στη Φήκη και μοναδικός απών είναι ο Χατζηπλής, που τραυματίστηκε στο τελευταίο αυτό φιλικό.

Πάντως στον Ολυμπιακό η ανησυχία που υπήρχε από την περασμένη εβδομάδα για τυχόν παράταση στην έναρξη του πρωταθλήματος έγινε από χθες πιο έντονη, καθώς δόθηκε παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής.

Οπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στη Γ’ Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, που έληγε στις 31/8/2022, παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 19/9/2022.

Παρά το γεγονός ότι στην ΕΠΟ ελπίζουν πως το πρωτάθλημα μπορεί να αρχίσει στις 2 Οκτωβρίου, όσο συνεχίζουν να υπάρχουν εκκρεμότητες, αυτό κρίνεται αβέβαιο, εφόσον και η συγκρότηση των ομίλων θα γίνει το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και ήδη υπάρχουν και ομάδες (Δήμητρα, Αμβρυσσέας, Αχέρων) που αποχώρησαν, αν και είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός, που θέλει να αποφύγει την αλλαγή των πλάνων προετοιμασίας, έχει κλείσει για τον Σεπτέμβριο άλλα δύο φιλικά, αλλά θα επιδιώξει να δώσει κι ένα τουλάχιστον ακόμη.

Την Κυριακή 11/9 οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και στις 18/9 θα παίζουν στη Θήβα με τον ΑΟ Υπάτου.

Η διάθεση των διαρκείας

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, των οποίων συνεχίζεται η διάθεση, είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ. Οι κάτοχοι GOLD σημειώνεται ότι θα έχουν πρόσβαση στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νεάπολης.

Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν καθημερινά από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 09.00 έως 15.00 και από 18.00 έως 21.00 καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και από τα cafe River και Da Luz.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου