ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει ενίσχυση παρά την ικανοποίηση

θέλει-ενίσχυση-παρά-την-ικανοποίηση-853542

Μετά το τέταρτο φιλικό παιχνίδι (0-0 στη Φήκη), που ήταν το δεύτερο χωρίς γκολ στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει ξεκούραση και χωρίς προπόνηση χθες και σήμερα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη και ο προπονητής συνεχίζουν να συμφωνούν πως η ομάδα χρειάζεται κάποιες προσθήκες για να είναι πιο αποτελεσματική και ανταγωνιστική.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης μετά το φιλικό στη Φήκη, ανέφερε πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, αλλά χρειάζεται και το κάτι παραπάνω για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Ολυμπιακός για τον Σεπτέμβριο έχει προγραμματίσει άλλα δυο φιλικά, (στις 11/9 με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και στις 18/9 στη Θήβα με τον ΑΟ Υπάτου), αλλά θα επιδιώξει να δώσει κι ακόμη ένα τουλάχιστον.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε πως η μεταγραφική ενίσχυση θα είναι με έμπειρους ποδοσφαιριστές στις θέσεις του στόπερ, του επιτελικού χαφ και του φορ.

Αναλυτικά ο Σάκης Θεοδοσιάδης ανέφερε μετά το φιλικό στη Φήκη: «Το ρόστερ στο μεγαλύτερο μέρος του απαρτίζεται από νέα παιδιά. Όλοι είναι μετά το 2002. Η ομάδα διαθέτει κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Από το φιλικό έλειπαν τέσσερις πολύ σημαντικοί παίκτες. Σίγουρα όμως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε δύο – τρεις θέσεις «κλειδιά», όπως είναι η θέση του φορ, του στόπερ και ενός μεσοεπιθετικού παίκτη».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο παιχνίδι και στους αντιπάλους: «Μας δόθηκε η ευκαιρία στο τέταρτο για εμάς φιλικό να φιλοξενηθούμε στη Φήκη, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα προόδου. Μια ομάδα που θα τη βρούμε απέναντί μας στο πρωτάθλημα. Δύσκολη έδρα και πολύ καλό προπονητή, τον κ. Μανούρα. Όπως γνωρίζετε διαθέτουμε κι εμείς μια καινούρια ομάδα, κάνουμε μια νέα προσπάθεια, έχουμε πολλά νέα παιδιά. Πιστεύω πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Θα έλεγα πως έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι κι απ’ τις δύο ομάδες. Κομμάτια του παιχνιδιού ελέγχονταν κατά διαστήματα κι από εμάς και από την ομάδα της Φήκης. Εμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Το πιο σημαντικό είναι πως παίρνουν εμπειρίες από αυτές τις δύσκολες έδρες, ώστε να καταλάβουν τι μας περιμένει στο πρωτάθλημα. Και φυσικά μέσα από αυτές τις εμπειρίες να προετοιμαστούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα στο επόμενο διάστημα για να φανούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Δύσκολο το πρωτάθλημα με καλές ομάδες, με δύσκολες ομάδες, με δύσκολες έδρες. Είμαστε Ολυμπιακός Βόλου, είμαστε καταδικασμένοι σε κάθε γήπεδο να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Δουλεύουμε καθημερινά για την προετοιμασία μας για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της διοίκησης και των φιλάθλων μας» τόνισε και μίλησε και για το πώς θα αντιμετωπίσει τις σκληροτράχηλες ομάδες όπως είναι η Φήκη και ο Τηλυκράτης: «Περιμένω με χαρά να είναι στον όμιλό μας αυτές οι ομάδες, όπως και οι ομάδες της Κέρκυρας, ο Αστέρας Πετριτή και η Λευκίμμη που είναι δυο ιδιαίτερες ομάδες. Διαθέτουν γήπεδο με πλαστικό τάπητα, δυο έμπειρους προπονητές και οι δύο. Πιστεύω πως θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια εκεί, όπως δύσκολα θα είναι και σε όλες τις υπόλοιπες έδρες, αλλά για εμένα είναι καλό που θα υπάρχουν αυτές οι ομάδες, ώστε να δούμε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, να δούμε ένα ενδεχομένως καλύτερο ποδόσφαιρο από την παραπάνω κατηγορία.

Πιστεύω πως και οι ομάδες είναι αξιόλογες και οι προπονητές τους και πλέον και σ’ αυτήν την κατηγορία μπαίνουν κομμάτια ποιότητας. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να δημιουργήσουν ποιοτικά χαρακτηριστικά, στον τρόπο παιχνιδιού τους. Πιστεύω και περιμένω πως θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες του πρωταθλήματος και καθημερινά στις προπονήσεις προσπαθούμε να πείσουμε εγώ και οι συνεργάτες μου τους ποδοσφαιριστές για τον δύσκολο δρόμο που έχουν φέτος να διανύσουν σ’ αυτή την κατηγορία».

«Κλείνει» Μούτσα

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου εκτός από τις θέσεις που θέλει ενίσχυση, έχει εντοπίσει και τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν περιμένοντας απαντήσεις, ενώ αναμένεται και επιπλέον προσθήκη για τη θέση του τερματοφύλακα.

Μάλιστα αυτός αναμένεται να είναι ο 24χρονος τερματοφύλακας Γιόργκι Μούτσα, που ξεκίνησε την χρονιά στην Νάουσα. Ο Μούτσα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ηταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας, ενώ έχει αγωνιστεί στην Κ20 του ΠΑΟΚ, στον Βόλος ΝΠΣ, σε Καλλικράτεια και Γιαννιτσά στη Γ’ Εθνική αλλά και στον Καραϊσκάκη στη Β’ Εθνική.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου