ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα φιλική λευκή ισοπαλία για Ολυμπιακό Βόλου

νέα-φιλική-λευκή-ισοπαλία-για-ολυμπια-856512

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα έναρξης (17.30) λόγω της μεγάλης ζέστης, ο Ολυμπιακός Βόλου στο τέταρτο φιλικό του παιχνίδι στη Φήκη Τρικάλων απέναντι στην τοπική ομάδα έφερε για δεύτερη συνεχόμενη φορά λευκή ισοπαλία (0-0) μετά απ’ αυτή με τον Ηρακλή Λάρισας.

Το πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό και φάσεις, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν, αλλά να μην μπορούν να φανούν επικίνδυνες.

Αυτό το διάστημα μπορούν να καταγραφούν δύο φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Στο 15’ μακρινό διαγώνιο σουτ του Σκοπελίτη από θέση μέσα δεξιά πέρασε άουτ, ενώ στο 24’ από κόρνερ του Γιώργου Νικλητσιώτη από την αριστερή πλευρά, ο Μακρής έπιασε την κεφαλιά και ο Καβουσάκης, υψώνοντας τα χέρια του και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, παραχώρησε νέο κόρνερ.

Στην επανάληψη, υπήρξε καλύτερο θέαμα και με τον Ολυμπιακό Βόλου για περίπου 25 λεπτά να έχει την κατοχή της μπάλας. Στο 48’ λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι πέρασε το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Γιώργου Νικλητσιώτη, ενώ στο 62’ ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, καθώς το σουτ του Διαμαντόπουλου λίγο έξω από την περιοχή πήγε στο αριστερό δοκάρι.

Σημαντική στιγμή για τη Φήκη στο 67’, με τον Σιαμαντά να επιτίθεται κατά μέτωπον από τον άξονα και να διανύει αρκετά μέτρα με την μπάλα, φτάνοντας λίγο έξω από την περιοχή. Μη βρίσκοντας χώρο για το σουτ πάσαρε παράλληλα για τον Γιώργο Νικλητσιώτη, ο οποίος σούταρε συρτά λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι, με τους γηπεδούχους να απαντούν στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

Στο 77’ δεν υπήρξε η παραμικρή ανησυχία για τα καρέ της Φήκης από την άστοχη κεφαλιά του Χατζηπλή στο κόρνερ του Κόλα, ενώ ο Καβουσάκης στο 84’ έκανε μία σπουδαία επέμβαση χαμηλά στην αριστερή του αγωνία, αποσοβώντας το 1-0, μετά το δεξί σουτ του Σιαμαντά, το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου μπλόκαρε στο επόμενο λεπτό το σουτ του Νίκου Σκόνδρα, ενώ στο 89’ το συρτό αριστερό σουτ του Θεοδωρόπουλου, που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση της άμυνας της Φήκης, πέρασε άουτ, με το 0-0 να μην αλλάζει έως τη λήξη.

Να σημειωθεί ότι για τον Ολυμπιακό Βόλου δεν αγωνίστηκαν οι Ψιάνος, Καμπέρης, οι οποίοι προφυλάχθηκαν, Αναστασίου για προσωπικούς λόγους, και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Θ. Κυρίτσης.

ΦΗΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ντάσκας, Γιαννούλας, Τζέλης, Δρόσος, Σκόνδρας Ιωαν. Καλαμαράς, Μακρής, Σκόνδρας Ν. Ιωάννου, Γ. Νικλητσιώτης, Γκαντιάς

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Μήλος, Σιαμαντάς, Τεντολούρης, Πολυζόπουλος, Ζήσης, Νικλητσιώτης Απ., Δούλαλας, Μπακάλης, Πατρώνης, Βρατσίστας, Πλακιάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Λάμπος, Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Κόφφας, Κόλα, Σκοπελίτης, Κατσαγεωργίου, Ντινιωτάκης, Μυλωνάς

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Παπαδήμος, Σταμπουλής, Καρατσόλης, Θεοδωρόπουλος, Σκούρας, Γαλανόπουλος, Ακριβόπουλος, Χατζηπλής

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου