ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Θάνο Κυρίτση ο Ολυμπιακός Βόλου

ανακοίνωσε-θάνο-κυρίτση-ο-ολυμπιακός-857289

Σε μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχοντας πέντε εβδομάδες προετοιμασίας αύριο θα δώσει και το τέταρτο φιλικό τεστ, παίζοντας στη Φήκη Τρικάλων.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Θέλοντας να γίνει πιο ανταγωνιστικός, ο Ολυμπιακός έκανε δικό του έναν παίκτη που ήθελε από την αρχή συγκρότησης του ρόστερ, τον Θάνο Κυρίτση, ο οποίος μέχρι την περασμένη εβδομάδα συμμετείχε στις προπονήσεις του ΑΟ Τρίκαλα σχεδόν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε φιλικά ματς των Τρικαλινών, αλλά δεν κατέστη δυνατή κάποια συμφωνία με τη θεσσαλική ομάδα…και από χθες ανήκει στην ερυθρόλευκη ομάδα.

Ο Κυρίτσης πέρυσι ήταν στη Νίκη Βόλου, είχε δοθεί δανεικός και έπαιξε 7 παιχνίδια με την φανέλα της ΑΕΠ Κοζάνης, ενώ στη Μαγνησία έχει αγωνιστεί ακόμη στον Θησέα και έχει κατακτήσει και πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Ο Θανάσης Κυρίτσης (γεν. 2/11/2000) αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και βρέθηκε στην ποδοσφαιρική Μαγνησία ως φοιτητής, αφού πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Π.Ο. Ελασσόνας, με την ΑΕΛ να ξεχωρίζει γρήγορα το ταλέντο του και να τον «ντύνει» στα βυσσινί, μαζί με τον αδελφό του Γιάννη, σε ηλικία, μόλις, 16 ετών, αγωνιζόμενοι αμφότεροι στις «μικρές» ηλικιακά ομάδες της.

Στον Θησέα στη Γ’ Εθνική ήρθε από τον ΠΟΕ, ενώ την επόμενη χρονιά στον Διαγόρα Στεφανοβικείου έπαιξε στους 9 από τους 10 αγώνες (722 λεπτά). Ακόμη, στη Νίκη στη Σούπερ Λιγκ 2 είχε μια ολιγόλεπτη συμμετοχή.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Ολυμπιακού για την απόκτηση Κυρίτση: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Κυρίτση. Ο Θανάσης είναι γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου του 2000 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Έχει αγωνιστεί στην Ελασσόνα, στην ΑΕΛ (Κ19), στον Θησέα Αγριάς, στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, στη Νίκη Βόλου και στην ΑΕΠ Κοζάνης. Θανάση , καλώς ήρθες στην ομάδα μας»!

Με την προσθήκη Κυρίτση οι παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πλέον 26, ενώ στη βολιώτικη ομάδα συνεχίζονται οι επαφές με παίκτες εμπειρίας για τις θέσεις, στις οποίες θα γίνουν και νέες προσθήκες, αφού οι ερυθρόλευκοι θέλουν σίγουρα έναν σέντερ φορ κι έναν κεντρικό αμυντικό.

Φιλικό αύριο στη Φήκη

Η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού συνεχίζεται βαδίζοντας πάνω στον προγραμματισμό για ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αρχές Οκτώβρη (2/10), ενώ στη βολιώτικη ομάδα περιμένουν από την ΕΠΟ και την τελική συγκρότηση των ομίλων.

Ο Ολυμπιακός για τον Σεπτέμβριο έχει προγραμματίσει τρία φιλικά, εκ των οποίων ένα αύριο, και άλλα δύο στις 11/9 στην Άλλη Μεριά με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και στις 18/9 με τον ΑΟ Υπάτου στη Θήβα. Ωστόσο, θα επιδιώξει να δώσει κι ακόμη ένα τουλάχιστον.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου