ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιφανειακή στασιμότητα στα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό Βόλου

επιφανειακή-στασιμότητα-στα-μεταγρα-857349

Μια επιφανειακή στασιμότητα φαίνεται να επικρατεί στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού Βόλου, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη πάντως να έχει συνεχείς επαφές με έμπειρους ποδοσφαιριστές, να κάνει και δέχεται προτάσεις και να περιμένει απαντήσεις.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ένα από τα προβλήματα, για να ολοκληρωθούν κάποιες συμφωνίες για τον Ολυμπιακό, είναι πάντα οι οικονομικές απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών κι ενώ καθημερινά η διοίκηση του Ερασιτέχνη «αναζητεί» οικονομικούς πόρους, για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί αρχικά στην καθημερινότητα, αλλά και να προχωρήσει στην περαιτέρω ενίσχυση για κάποιες θέσεις, που όλοι έχουν εκτιμήσει πως θα κάνουν την ομάδα πιο ανταγωνιστική.

Πάντως στον Ολυμπιακό εκτιμούν πως υπάρχει και χρόνος, αφού κάποιοι παίκτες όσο δεν βρίσκουν ομάδες σε μεγαλύτερη κατηγορία μπορεί να συμφωνήσουν με ποσά που τους έχουν προταθεί, ενώ προβληματισμός υπάρχει και από το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές, για να ενταχθούν σε ομάδα Γ’ Εθνικής, ζητούν περισσότερα χρήματα από αυτά που θα έπαιρναν σε επαγγελματικές κατηγορίες!

Πάντως και λόγω του ονόματος του Ολυμπιακού κάποιοι παίκτες παραμένουν «ζεστοί» στο να έρθουν στον Βόλο και τελικά φαίνεται πως η ομάδα το επόμενο δεκαήμερο θα έχει ενισχυθεί με παίκτες στις θέσεις εκείνες όπου παρατηρούνται κενά.

Η προετοιμασία συνεχίζεται για 5η εβδομάδα, βαδίζοντας πάνω στον προγραμματισμό για ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αρχές Οκτώβρη (2/10), ενώ στη βολιώτικη ομάδα περιμένουν από την ΕΠΟ και την τελική συγκρότηση των ομίλων.

Ο Ολυμπιακός για τον Σεπτέμβριο έχει προγραμματίσει τρία φιλικά, αλλά θα επιδιώξει να δώσει κι ακόμη ένα τουλάχιστον.

Η ομάδα στα έως τώρα φιλικά στάθηκε αρκετά καλά, αλλά δείχνει πως χρειάζεται και η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, αφού έτσι κι αλλιώς σε ένα πρωτάθλημα που θα έχει πολλές αγωνιστικές θα πρέπει να έχει και βάθος με αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις.

Τα τρία προγραμματισμένα φιλικά για τον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο είναι με ομάδες Γ’ Εθνικής, με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Κυριακή στις 4/9 και στις 5.30 μ.μ. εκτός έδρας τη Φήκη, στις 11/9 να υποδέχονται τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και στις 18/9 να παίζουν στη Θήβα με τον ΑΟ Υπάτου.

Πάντως και ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Θεοδοσιάδης, θα ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα όλους τους παίκτες στην προετοιμασία που συνεχίζεται στο αθλητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών, εκεί όπου πλην του Κώστα Καμπέρη -που κάνει ατομικό- στη διάθεση του για το κυριακάτικο δυνατό τεστ στη Φήκη βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του μέχρι στιγμής ρόστερ.

Η διάθεση των διαρκείας

Στον ΑΣ Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν μέσα στον Σεπτέμβριο να κορυφωθεί η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας και να εκταμιευθούν κάποια ποσά, για να καλυφθούν ανάγκες της καθημερινότητας, τη στιγμή που δεν υπάρχουν άλλα έσοδα.

Άλλωστε στη νέα προσπάθεια κρίνεται αναγκαία η συμπαράσταση και η στήριξη από τον κόσμο και η διοίκηση του Ερασιτέχνη από την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έχει το σύνθημα «Ο Ολυμπιακός έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του».

Οι τιμές των εισιτηρίων για το ποδόσφαιρο είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ. Οι κάτοχοι GOLD σημειώνεται ότι θα έχουν πρόσβαση στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νεάπολης. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 09.00 έως 15.00 και από 18.00 έως 21.00 καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και από τα cafe River και Da Luz.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός (Τηλ. επικοινωνίας: 6974925077-2421181828), ενώ ξεκίνησαν και οι προπονήσεις που διεξάγονται αρχικά για τις ηλικιακές ομάδες Κ-14, Κ-15 και Κ-16, στις άρτιες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της Άλλης Μεριάς.

Την άλλη εβδομάδα την Άλλη Μεριά και συγκεκριμένα στις 8/9 θα ξεκινήσουν και τα πιο μικρά ηλικιακά τμήματα, αυτά των Κ10, Κ9, Κ8, και την ίδια ημέρα (8 Σεπτεμβρίου και ώρα 4 μμ.) θα γίνει ο Αγιασμός όλων των τμημάτων….

Παράλληλα εγγραφές έχουν ξεκινήσει και για τις ακαδημίες μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών. Για πληροφορίες και εγγραφές για κορίτσια άνω των 12 ετών στα τηλέφωνα: Κυριάκος Κυριακόπουλος τηλ. 6944753405, Δημήτρης Καραστάθης 6973738276, Ελένη Παπαθανασίου 6945411031, Κώστας Δέρβος 6974929604.

Για αγόρια από 6-18 ετών και για κορίτσια έως 12 ετών πληροφορίες και εγγραφές στον Νίκο Μπουντούρη, στο τηλέφωνο 6932984000.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου