ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φόβοι για νέα καθυστέρηση στη σέντρα

φόβοι-για-νέα-καθυστέρηση-στη-σέντρα-857733

Τον προβληματισμό τους για μια νέα καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής εκφράζουν στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού αν δεν γίνει η πρώτη σέντρα που αποφασίστηκε για τις 2 Οκτωβρίου, θα πρέπει να γίνει και αναπροσαρμογή του προγράμματος της προετοιμασίας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αρχικά το πρωτάθλημα ήταν να ξεκινήσει 25/9, τον Αύγουστο έγινε γνωστή νέα ημερομηνία σέντρας (2/10) με τις δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται έως σήμερα, αλλά με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και στην παραπάνω κατηγορία με τα χρήματα του στοιχήματος, τα τηλεοπτικά καθώς και τις δικαστικές υποθέσεις δεν αποκλείεται παράταση, ενώ στη βολιώτικη ομάδα περιμένουν από την ΕΠΟ τη συγκρότηση των ομίλων καθώς μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνον προσχέδια.

Ο Ολυμπιακός μπαίνοντας από σήμερα στον δεύτερο μήνα της προετοιμασίας του έχει κλείσει για τον Σεπτέμβριο τρία φιλικά, αλλά θα επιδιώξει να δώσει κι ένα τουλάχιστον ακόμη μετά τη μετάθεση της πρεμιέρας.

Για τον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο υπάρχουν φιλικά με ομάδες Γ΄ Εθνικής με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Κυριακή στις 4/9 και στις 5.30 μ.μ. εκτός έδρας τη Φήκη, στις 11/9 να υποδέχονται τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και στις 18/9 να παίζουν στη Θήβα με τον ΑΟ Υπάτου με ζητούμενο η ομάδα να είναι σε ετοιμότητα για το πρωτάθλημα αρχές Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί πως για το φιλικό με τον Εθνικό Ν.Κ. δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η έδρα του αγώνα καθώς εκείνη τη μέρα υπάρχει φιλικό της Νίκης στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης και οι λύσεις θα είναι η Άλλη Μεριά ή ο Άγιος Γεώργιος Φερών αλλά και το Στάδιο Αλμυρού που έχει δηλωθεί και ως δεύτερη έδρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό Βόλου πάντως περιμένουν την κλήρωση το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη υπολογίζοντας πως το πρωτάθλημα θα γίνει με 34 αγωνιστικές και για αυτό θέλουν να διαθέτουν και βάθος στο ρόστερ.

Στη βολιώτικη ομάδα συνεχίζονται οι επαφές με παίκτες εμπειρίας για τις θέσεις, στις οποίες θα γίνουν οι προσθήκες αφού οι ερυθρόλευκοι θέλουν έναν κεντρικό αμυντικό, έναν εξτρέμ κι έναν σέντερ φορ.

Πάντως και ο προπονητής της ομάδας θα ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα όλους τους παίκτες στην προετοιμασία που συνεχίζεται στο Αθλητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών και χθες είδε όλους τους παίκτες πλην του Κώστα Καμπέρη – που κάνει ατομικό- να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα.

Στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου περιμένουν τον μήνα που ξεκινά σήμερα να κορυφωθεί και η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας και να εκταμιεύσουν κάποια ποσά για να καλυφτούν ανάγκες της καθημερινότητας, τη στιγμή που δεν υπάρχουν άλλα έσοδα.

Με το σύνθημα «Ο Ολυμπιακός έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του» οι τιμές των διαρκείας είναι στα 150 τα Gold, 80 τα Silver και 50 ευρώ τα Fans και η διάθεσή τους γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 09.00 έως 15.00 και από 18.00 έως 21.00 καθώς και από τα μέλη του ΔΣ, αλλά και από τα cafe River και Da Luz.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου