ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να «δέσει» την εμπειρία με το ταλέντο

να-δέσει-την-εμπειρία-με-το-ταλέντο-858069

Φθάνοντας αύριο στον έναν μήνα προετοιμασίας και έχοντας μπροστά του άλλον έναν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να κάνει και τις τελευταίες του μεταγραφικές προσθήκες, για να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό είναι εδώ και καιρό σε επαφές με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, που και αυτοί είναι σε αναμονή της παραπάνω κατηγορίας, ενώ η βολιώτικη ομάδα έχει κινηθεί και για την απόκτηση ενός σέντερ φορ που προέρχεται από τα Βαλκάνια.

Γενικότερα στον Ολυμπιακό είναι προσεκτικοί στο να καλύψουν με παίκτες εμπειρίας τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού, του δημιουργικού μέσου και του προωθημένου επιθετικού, θεωρώντας ότι οι ποδοσφαιριστές που θα προστεθούν στο ρόστερ, όπως έχει πει και ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης, θα βοηθήσουν τόσο την ομάδα όσο τον εαυτό τους, κάτι που σημαίνει πως θα έχουν φιλοδοξίες…

Στη βολιώτικη ομάδα έως τώρα φαίνεται πως οι έμπειροι παίκτες έχουν «δέσει» με τους ταλαντούχους και το ίδιο επιθυμούν να γίνει και με τις νέες προσθήκες, κάποιες από τις οποίες αναμένεται να έχουν τελειώσει αυτή την εβδομάδα, κάτι που εξαρτάται και από το οικονομικό, ενώ η περίπτωση του ξένου ποδοσφαιριστή έχει περισσότερη γραφειοκρατία!

Πάντως και ο προπονητής της ομάδας θα ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα όλους τους παίκτες στην προετοιμασία, που συνεχίζεται από προχθές στο Αθλητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Χθες έμειναν προληπτικά εκτός προγράμματος οι Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Κώστας Καμπέρης και Φώτης Καρατσόλης, σε αντίθεση με τους Στέργιο Ψιάνο, Αντώνη Θεοδωρόπουλο και Ρωμανό Χαρχαλάκη που δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό, αλλά πλέον δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Για τον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο θα υπάρχουν και νέα φιλικά με ομάδες Γ’ Εθνικής, με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Κυριακή στις 4/9 εκτός έδρας τη Φήκη, στις 11/9 να υποδέχονται τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και στις 18/9 να παίζουν στην Θήβα με τον ΑΟ Υπάτου, με ζητούμενο η ομάδα να είναι σε ετοιμότητα για το πρωτάθλημα αρχές Οκτωβρίου και πιθανόν πιο ενισχυμένη.

Επίσης στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο περιμένουν από την ΕΠΟ τη συγκρότηση των ομίλων, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνον προσχέδια κι αυτό γιατί, ενώ αύριο Πέμπτη είναι η τελευταία μέρα δηλώσεων συμμετοχής, στη διοργανώτρια δεν έχει ανοίξει ακόμη η πλατφόρμα υποβολής τους, περιμένοντας ίσως σήμερα να ξεκαθαρίσουν κάποιες εκκρεμότητες.

Χωρίς να αποκλείεται παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής, στον Ολυμπιακό Βόλου είναι έτοιμοι, περιμένοντας κλήρωση το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και να τηρηθεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος (2/10), υπολογίζοντας πως θα γίνει με 34 αγωνιστικές και γι’ αυτό θέλουν να διαθέτουν και βάθος στο ρόστερ .

Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι οργανώνονται σε όλους τους τομείς και απομένει μόνο η ανακοίνωση για το ότι ο Λευτέρης Τασιόπουλος θα έχει τη θέση του γενικού αρχηγού και ο Γιάννης Θεοδωρίδης θα προσφέρει από το πόστο του εφόρου ποδοσφαίρου, έχοντας και οι δυο την εμπειρία και από προηγούμενες χρονιές αλλά και από μεγαλύτερη κατηγορία.

Κίνηση στα διαρκείας

Θετική κρίνεται μέχρι στιγμής η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού, που περιμένει μέσα στον Σεπτέμβρη να εκταμιεύσει κάποια ποσά, για να καλυφθούν ανάγκες της καθημερινότητας, τη στιγμή που δεν υπάρχουν άλλα έσοδα.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το ποδόσφαιρο είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ. Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι GOLD θα έχουν πρόσβαση στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νεάπολης. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 09.00 έως 15.00 και από 18.00 έως 21.00 καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και από τα cafe River και Da Luz.

Και στο πρωτάθλημα Νέων

Και στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΘ, πέρα από τα ηλικιακά πρωταθλήματα Ακαδημιών, θα δηλώσει σήμερα συμμετοχή ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ήδη από τη Δευτέρα ξεκίνησαν προπονήσεις οι ηλικιακές ομάδες Κ-14, Κ-15 και Κ-16, ενώ στις 8/9 θα ξεκινήσουν και τα πιο μικρά ηλικιακά τμήματα αυτά των Κ10, Κ9, Κ8 και την ίδια ημέρα (8 Σεπτεμβρίου και ώρα 4 μμ.) θα γίνει ο Αγιασμός όλων των τμημάτων….

Η δήλωση στο πρωτάθλημα Νέων γίνεται, για να αξιοποιηθούν και παίκτες που έμειναν στην ομάδα από την περσινή Κ-20, με την ΕΠΣΘ να αναφέρει στην προκήρυξη του νέου της πρωταθλήματος πως έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έξι ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να είναι γεννημένοι το έτος 2007 και μικρότεροι.

Για την Ακαδημία του Ολυμπιακού οι εγγραφές συνεχίζονται (Τηλ. επικοινωνίας: 6974925077-2421181828) και οι προπονήσεις διεξάγονται στις άρτιες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της Άλλης Μεριάς.

Υπό εκκαθάριση η ΠΑΕ

Υπό εκκαθάριση είναι πλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού η ομάδα υποβιβάσθηκε στη Γ’ Εθνική, έχοντας πάντως το δικαίωμα να είναι σε αναστολή για 2 έτη.

Πάντως επίσημα η ΠΑΕ, σύμφωνα με τα άρθρα 108 και 111 του Ν. 2725/1999, λύεται και τίθεται σε εκκαθάριση, κατά τα οριζόμενα στο Ν. 4548/2018 «περί Ανωνύμων Εταιρειών» και η νέα επωνυμία της ως άνω ΠΑΕ ορίζεται εφεξής ως: «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ υπό εκκαθάριση».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου