ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκινά αύριο η ερυθρόλευκη ακαδημία

ξεκινά-αύριο-η-ερυθρόλευκη-ακαδημία-858857

Στην πέμπτη εβδομάδα προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπαίνει από αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου, με τις προπονήσεις να μεταφέρονται πλέον στο Αθλητικό Κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών, ενώ για τον Σεπτέμβριο υπάρχουν και τα φιλικά με ομάδες Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στις 4/9 εκτός έδρας τη Φήκη, στις 11/9 υποδέχονται τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και στις 18/9 να παίζουν στην Θήβα με τον ΑΟ Υπάτου.

Πάντως μια από τις αιτίες της «μετακόμισης» στον Άγιο Γεώργιο είναι και η έναρξη των προπονήσεων από αύριο στην Άλλη Μεριά από τις Ακαδημίες, που από φέτος μπαίνουν σε νέες βάσεις με την επανεκκίνηση να γίνεται με υπεύθυνο τον Γιώργο Καραμίχαλο και συνεργάτη του τον Κώστα Σταματίου μαζί με τους προπονητές Στέργιο Σιαμέτη και Κλεβί Κόλα.

Για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν (Τηλ. επικοινωνίας: 6974925077 -2421181828) και οι προπονήσεις θα διεξάγονται για κάποια τμήματα από αύριο στην Άλλη Μεριά, όπου την περασμένη Τετάρτη υπήρξε και συνάντηση με γονείς και αναλύθηκαν οι στόχοι και οι προοπτικές της νέας προσπάθειας, αφού ο ΑΣ Ολυμπιακός εκτός των ηλικιακών πρωταθλημάτων θα δηλώσει συμμετοχή και στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΘ και θα δώσει το παρών και σε τουρνουά με μεγάλες ομάδες.

Αύριο η έναρξη αφορά στις Κ-14, Κ-15 και Κ-16, ενώ στις 8/9 θα ξεκινήσουν και τα πιο μικρά ηλικιακά τμήματα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου για την ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο πλαίσιο μιας ριζικής ανανέωσης σε όλους τους τομείς κάνει επανεκκίνηση και στην Ακαδημία του ποδοσφαίρου. Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ενημερώνουν ότι τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 ξεκινούν στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς τα τμήματα Κ16, Κ15, Κ14 και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 4 μμ. θα ξεκινήσουν τα τμήματα Κ10, Κ9, Κ8.Την ίδια ημέρα (8 Σεπτεμβρίου και ώρα 4 μμ.) θα γίνει ο Αγιασμός όλων των τμημάτων».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου