ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λευκή ισοπαλία για Ολυμπιακό Βόλου με Ηρακλή Λάρισας

λευκή-ισοπαλία-για-ολυμπιακό-βόλου-με-858927

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε όχι πολλές, αλλά καλύτερες φάσεις στον φιλικό αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς, είχε εμφανώς μεγαλύτερη κατοχή μπάλας στην επανάληψη, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και στο τρίτο του τεστ προετοιμασίας, που ήταν και το πιο δυνατό, έμεινε στο 0-0.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η διάταξη του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με τον Καβουσάκη στο τέρμα, τους Λάμπο και Διαμαντόπουλο πλάγιους μπακ και τους Γαλανόπουλο και Παπαϊωάννου στόπερ. Ο Καμπέρης ήταν ο κλασικός αμυντικός μέσος με τους Κόφφα και Κόλα μπροστά του ως εσωτερικοί χαφ, ο Ντινιωτάκης ξεκίνησε στα δεξιά και ο Κατσαγεωργίου στ’ αριστερά, τη στιγμή που ο Αναστασίου έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 46’ μπήκαν στη θέση των Γαλανόπουλου και Κόφφα οι Σιουμουρέκης και Σκοπελίτης αντίστοιχα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκαν οι: Σταμπουλής, Μυλωνάς, Παπαδήμος, Ακριβόπουλος, Σκούρας, Κοκκώνης. Δεν έπαιξαν οι τραυματίες Ψιάνος, Θεοδωρόπουλος, Καρατσόλης και οι ασθενείς Χαρχαλάκης και Χατζηπλής.

Από το 76’ που μπήκαν στον αγώνα οι Ακριβόπουλος και Σκούρας οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν και σύστημα με τρεις στην άμυνα (Ακριβόπουλος, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης από τα δεξιά στ’ αριστερά). Όλη την πλευρά έπαιζαν οι Παπαδήμος, Σκούρας, στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Καμπέρης, Κόλα, Σκοπελίτης, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Σταμπουλής και Μυλωνάς.

Η διάταξη του Ηρακλή Λάρισας

Για τον Ηρακλή Λάρισας ο Κουτζαβασίλης ήταν ο τερματοφύλακας, Μ. Καψάλης, Γαργάλας, Στ. Καψάλης και Καμπέρης τοποθετήθηκαν με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά στην άμυνα, ενώ οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Μπάμης και Τσιμίκας. Πίσω από τον φορ Μεζίνι ήταν στον άξονα ο Ζαφειρίου και στα άκρα οι Λεσάι (αριστερά) και Μάντικας (δεξιά).

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Σούμπασης, Αγγελούλης στο 46’ στη θέση των Ζαφειρίου και Γαργάλα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι: Αλτάνης, Παπαγιάννης, Ευθυμιάδης, Κουτζαηλίας Γιάννης και Κώστας.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 1’ αξιόλογο σου του Ζαφειρίου από θέση μέσα αριστερά της περιοχής πέρασε λίγο άουτ στην καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος του Ηρακλή Λάρισας, ενώ η πρώτη καλή στιγμή του Ολυμπιακού Βόλου σημειώθηκε στο 18’. Ο Κόλα εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά στο πίσω δοκάρι, ο Αναστασίου έδωσε με το κεφάλι για τον Παπαϊωάννου, που μέσα από τη μικρή περιοχή δεν βρήκε την μπάλα με τη δύναμη που ήθελε στην προβολή που επιχείρησε και χάθηκε μία σημαντική ευκαιρία για το 1-0. Το γκολ δεν ήρθε ούτε και στο 45+1’ σε πολύ δυνατή κεφαλιά του Παπαϊωάννου στο οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ του Κόλα από την αριστερή πλευρά.

Στο 53’ ο Σταμπουλής, με το που μπήκε στο ματς, αγωνιζόμενος στα δεξιά τροφοδότησε τον Αναστασίου, που καθυστέρησε να σουτάρει, ενώ στο 58’ ο Κόλα εκτέλεσε τεχνικά ένα φάουλ, που έφυγε λίγο άουτ.

Στο 75’ το συρτό μακρινό αριστερό σουτ του Σκοπελίτη έφυγε κοντά από το αριστερό δοκάρι, ενώ από κει και πέρα οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν την ίδια απόδοση και δεν δημιούργησαν άλλη επικίνδυνη κατάσταση, με συνέπεια να μη σκοράρουν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου