ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προσπαθεί για το κάτι παραπάνω

προσπαθεί-για-το-κάτι-παραπάνω-859461

Μετά από 25 μέρες προετοιμασίας και με ρόστερ 25 παικτών που έχει αρκετό Βολιώτικο χρώμα, στον Ολυμπιακό Βόλου δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρούν ότι δεν χρειάζεται και περαιτέρω ενίσχυση εμπειρίας, λέγοντας ξεκάθαρα ότι «το κάτι παραπάνω εξαρτάται και από το οικονομικό».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη θέλοντας ανταγωνιστική την ποδοσφαιρική ομάδα που ήρθε στα χέρια της, λόγω μη ενδιαφέροντος κάποιου ισχυρού οικονομικού παράγοντα, προσπαθεί καθημερινά για την εξεύρεση πόρων, έχοντας καταφέρει έως τώρα την εύρυθμη λειτουργία, ενώ υπάρχει θέληση και διάθεση και για την υπέρβαση.

Στο πλαίσιο αυτό και ενώ έχουν εντοπιστεί από τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη και οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, έχουν προχωρήσει συζητήσεις αλλά και κατ’ αρχήν συμφωνίες, που αν όλα πάνε καλά, μπορεί να ολοκληρωθούν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ν. Τσεκούρας, στη συνέντευξη του στις αρχές της εβδομάδας, έχει συσταθεί μία επιτροπή, η οποία θα κινηθεί, προκειμένου να προσεγγίσει κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι αγαπούν τον Ολυμπιακό και διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν να έρθουν πόροι στον σύλλογο, για να προχωρήσει η διοίκηση στην ενίσχυση του ρόστερ.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας – για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που θα ξεκινήσει αρχές Οκτώβρη – σήμερα έχει προγραμματιστεί μόνο μια προπόνηση, αύριο υπάρχει φιλικό και από Δευτέρα η «δουλειά» θα γίνεται στο αθλητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Αύριο η βολιώτικη ομάδα θα έχει και το τρίτο της φιλικό παιχνίδι, που θα είναι ένα πιο δυνατά τεστ, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή Λάρισας και από το οποίο θα λείψουν οι Ψιάνος, Καρατσόλης και Θεοδωρόπουλος που έχουν προβλήματα με τραυματισμούς.

Για τον Θεοδωρόπουλο συστάθηκε για λίγες μέρες φυσιοθεραπεία και θα επανέλθει στις προπονήσεις από τη νέα εβδομάδα, ενώ οι Ψιάνος και Καρατσόλης υποβλήθηκαν σε μαγνητική και από τα αποτελέσματά της θα κριθεί ο χρόνος απουσίας, αφού για τον νεαρό επιθετικό που σκόραρε και στο τελευταίο φιλικό, υπήρξε ο φόβος για κάκωση μηνίσκου.

Χθες μάλιστα η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, χειρουργό-ορθοπεδικό, για την ιατρική παρακολούθηση των αθλητών του ποδοσφαιρικού τμήματος στον τομέα της ειδικότητας του.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πάντως αναμένεται να είναι στη διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη, που περιμένει και την ετοιμότητα του Σκοπελίτη αλλά και να δει πώς θα ανταποκριθούν σε ματς με πιο δυνατούς αντιπάλους κυρίως οι νεαροί παίκτες που έως τώρα έχουν δώσει οι περισσότεροι θετικά δείγματα.

Στα δυο πρώτα νικηφόρα φιλικά με ομάδες της ΕΠΣΘ η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, αλλά τα επόμενα που ακολουθούν είναι με ομάδες από τη Γ’ Εθνική, καθώς εκτός από το σαββατιάτικο φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας, ο Ολυμπιακός τον Σεπτέμβριο θα αντιμετωπίσει τη Φήκη, τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και τον ΑΟ Υπάτου με ζητούμενο η ομάδα να είναι σε ετοιμότητα για το πρωτάθλημα αρχές Οκτωβρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου