ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ανοικτό το θέμα της ενίσχυσης

με-ανοικτό-το-θέμα-της-ενίσχυσης-859701

Με ανοικτό το θέμα της ενίσχυσης στον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζεται η προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η βολιώτικη ομάδα μεθαύριο Σάββατο θα έχει και το τρίτο της φιλικό παιχνίδι, που θα είναι ένα πιο δυνατό τεστ, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή Λάρισας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στα δυο πρώτα νικηφόρα φιλικά με ομάδες της ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός έδειξε καλά στοιχεία, αλλά τα επόμενα που ακολουθούν είναι με πιο δυνατές ομάδες από τη Γ’ Εθνική και στα οποία ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης θέλει να δει πώς θα ανταποκριθούν κυρίως οι νεαροί παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων έως τώρα έχουν δώσει θετικά δείγματα.

Εκτός από το σαββατιάτικο φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας στην Άλλη Μεριά, ο Ολυμπιακός τον Σεπτέμβριο θα αντιμετωπίσει τη Φήκη, τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και τον ΑΟ Υπάτου, με στόχο η ομάδα να είναι σε ετοιμότητα για το πρωτάθλημα αρχές Οκτωβρίου.

Ζητούμενο πάντα είναι και η επιπλέον ενίσχυση με 3-4 έμπειρους παίκτες, κάτι που ανέφερε την περασμένη Δευτέρα και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, λέγοντας πάντως ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την οικονομική ενίσχυση που μπορεί να υπάρξει, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι η προσπάθεια για νέους οικονομικούς πόρους συνεχίζεται και είναι σε καλό δρόμο…

Μάλιστα όπως πληροφόρησε τους φιλάθλους ο Ν. Τσεκούρας, ήδη ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης έχει αναλάβει να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές με εμπειρία και οι περισσότεροι δείχνουν πως θέλουν να έρθουν στην ομάδα.

Στήριξη και διαρκείας

Πλέον στη νέα προσπάθεια κρίνεται αναγκαία η συμπαράσταση και η στήριξη από τον κόσμο και ήδη η διοίκηση του Ερασιτέχνη από την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έχει το σύνθημα «Ο Ολυμπιακός έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του» .

Οι τιμές των εισιτηρίων για το ποδόσφαιρο είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ (οι κάτοχοι GOLD θα έχουν πρόσβαση στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νεάπολης Βόλου).

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 09.00 έως 15.00 και από 18.00 έως 21.00 καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και από τα cafe River και Da Luz.

Νέες βάσεις στην ακαδημία

Σε νέες βάσεις ξεκίνησε φέτος η ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός, ο οποίος ήδη έδωσε περισσότερο βολιώτικο στοιχείο στην ομάδα που θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου για την ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου αναφέρει ότι η επανεκκίνηση γίνεται με υπεύθυνο τον Γιώργο Καραμίχαλο και συνεργάτη του τον Κώστα Σταματίου μαζί με τους προπονητές Στέργιο Σιαμέτη, κάτοχο διπλώματος UEFA B, και Κλεβίς Κόλα, κάτοχο διπλώματος UEFA C.

Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν (τηλ. επικοινωνίας: 6974925077 -2421181828) και οι προπονήσεις θα διεξάγονται στις άρτιες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της Άλλης Μεριάς, όπου χθες υπήρξε και συνάντηση με τους γονείς των αθλητών των τμημάτων υποδομών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου