ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκησε με 3-0 τον Αίαντα ο Ολυμπιακός Βόλου

νίκησε-με-3-0-τον-αίαντα-ο-ολυμπιακός-βόλ-870926

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο δεύτερό του φιλικό νίκησε με τον Αίαντα Σούρπης στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς με 3-0. Σκόρερ για τους ερυθρόλευκους οι Κόφφας (4’), Καρατσόλης (23’), Μυλωνάς (63’) σε ένα ματς που διαιτήτευσε ο κ. Θεοχάρης.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η διάταξη των ομάδων

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με τον Καβουσάκη κάτω από τα δοκάρια, στα δεξιά της άμυνας ήταν ο Παπαδήμος και στ’ αριστερά ο Θεοδωρόπουλος, ενώ ρόλο στόπερ είχαν οι Γαλανόπουλος και ο 17χρονος Σιουμουρέκης. Την τριάδα των κεντρικών χαφ αποτέλεσαν οι Καμπέρης, Κόφφας και Κόλα, στα άκρα έπαιζαν οι Ντινιωτάκης δεξιά και Καρατσόλης αριστερά, ενώ ο κλασικός φορ ήταν ο Αναστασίου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι τον Καβουσάκη στο τέρμα (στο 65’ μπήκε στο ματς ο νεαρός Κοκκώνης), τους Αποστολίδη, Παπαϊωάννου, Χατζηπλή και Σκούρα με φορά από τα δεξιά προς τ’ αριστερά στην άμυνα, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Ακριβόπουλος ως κλασικό αμυντικό χαφ, με τους Σταμπουλή και Διαμαντόπουλο εσωτερικούς μέσους. Αριστερά τοποθετήθηκε ο Κατσαγεωργίου, δεξιά ο Λάμπος και ο Μυλωνάς στην κορυφή της επίθεσης. Στην εξέλιξη ο Σάκης Θεοδοσιάδης δοκίμασε και τριάδα στην άμυνα (Ακριβόπουλος, Παπαϊωάννου, Χατζηπλής), μπακ χαφ τους Αποστολίδη και Σκούρα, κλασικό αμυντικό μέσο τον Λάμπο, μπροστά τους στον άξονα τους Σταμπουλή και Διαμαντόπουλο και επιθετικό δίδυμο τους Κατσαγεωργίου και Μυλωνά.

Ο Αίας άρχισε τον αγώνα με τον Γκόγκο τερματοφύλακα, τους Μπιρμπίλη και Χουλιάρα πλάγιους μπακ και τους Στεφανή και Σιαμανίκο στόπερ. Κατσαβριάς, Μπιρτσάι και Δημητρίου ήταν οι κεντρικοί μέσοι, Φαράντος και Μακανίκας οι ακραίοι και ο Βούλγαρης ο φορ.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Ντούρας, Κομπούρας, Τσόγκας, Μπάκος, Ιζάι, Μακρής, Χρυσικός.

Οι φάσεις

Στο 4’ ο Κόφφας με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή στο πρώτο δοκάρι μετά το κόρνερ του Κόλα από τα αριστερά σημείωσε το 1-0, ενώ το 2-0 ήρθε και πάλι με κεφαλιά του Καρατσόλη, την οποία έδιωξε καθαρά μέσα από τη γραμμή ο Στεφανής, με αποτέλεσμα να μετρήσει το γκολ. Την ασίστ έβγαλε ο σκόρερ πρώτου γκολ, Κωνσταντίνος Κόφφας.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος είχαν και δύο δοκάρια στο 16’ και το 22’, ένα με τον Ντινιωτάκη (σ.σ. στη ρίζα της δεξιάς δοκού με κοντινό σουτ) και ένα με τον Κόλα (σ.σ. στο αριστερό δοκάρι με αριστερό σουτ εκτός περιοχής), αλλά και κάποιες άλλες καλές τελικές προσπάθειες.

Στο 59’ ο Μυλωνάς νικήθηκε από τον Γκόγκο σε τετ-α-τετ, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος από το ύψος του πέναλτι και με ελεύθερο πεδίο μπροστά του έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της αντίπαλης εστίας για το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου