ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεύτερο φιλικό τεστ για Ολυμπιακό Βόλου

δεύτερο-φιλικό-τεστ-για-ολυμπιακό-βόλ-870956

Με το δεύτερο φιλικό τεστ ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει σήμερα συνέχεια στην προετοιμασία του με τον προπονητή, Σάκη Θεοδοσιάδη, να βγάζει τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα για τους παίκτες του, παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει μόνο 20 μέρες προπονήσεων και στο ρόστερ θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα στις 6 το απόγευμα στην Άλλη Μεριά θα αγωνιστεί με τον Αίαντα Σούρπης και το δεύτερο φιλικό θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν και οι φίλοι της ερυθρόλευκης ομάδας.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου αυτή την περίοδο ο στόχος είναι να γίνει το «δέσιμο» εμπειρίας και ταλέντου και να υπάρχει η επιθυμητή βελτίωση της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι, καθώς ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης θέλει να βλέπει να γίνονται στην πράξη όλα αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις.

Σε σχέση με το πρώτο φιλικό (3-1 στο Βελεστίνο τον Ρήγα Φεραίο) σήμερα ίσως αγωνιστεί και ο Φίλιππος Σκοπελίτης, που είναι κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, ενώ στη διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη θα βρίσκεται και ο Καβουσάκης.

Στο πρώτο φιλικό τεστ ο έμπειρος τερματοφύλακας Ζαχαρίας Καβουσάκης είχε πρόβλημα με ίωση και ο Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε χρόνο στους νεαρούς γκολκίπερ Ρωμανό Χαρχαλάκη και Γιάννη Κοκκώνη.

Στο ματς με τον Ρήγα έπαιξαν και οι Αποστόλης Λάμπος, Νίκος Σκούρας, Βασίλης Ακριβόπουλος, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Στέργιος Ψιάνος, Κλεβί Κόλα, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Ηλίας Σταμπουλής, Νίκος Μυλωνάς, Αντώνης Κατσαγεωργίου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Μιχάλης Χατζηπλής, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Κώστας Καμπέρης, Αλέξανδρος Αναστασίου, Γιάννης Ντινιωτάκης, Φώτης Καρατσόλης αλλά και οι νεαροί υπό δοκιμή Παναγιώτης Σκαμπαρδώνης, Τάσος Σιούρας, που πλέον δεν συνεχίζουν στην προετοιμασία της ομάδας.

Η συνέχεια των φιλικών

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει κι άλλα φιλικά για Αύγουστο και Σεπτέμβριο και πιθανόν θα προσθέσει και άλλα στο πρόγραμμά του, μετά την αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης της Γ’ Εθνικής για τις 2 Οκτωβρίου 2022.

Τα άλλα ώς τώρα προγραμματισμένα φιλικά είναι με ομάδες της κατηγορίας και πιθανούς αντιπάλους στο πρωτάθλημα παίζοντας στις 27/8 στον Βόλο με τον Ηρακλή Λάρισας, στη Φήκη Τρικάλων στις 4 Σεπτεμβρίου με τον ΠΟ Φήκης, με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας στις 11/9 στον Βόλο και με τον ΑΟ Υπάτου στο στάδιο Θήβας στις 18/9.

Συνέντευξη αύριο

Αύριο Δευτέρα η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει την πρώτη της συνέντευξη από τότε που δεν βρέθηκαν ενδιαφερόμενοι οικονομικοί παράγοντες και έχει και τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στη συνέντευξη αναμένεται να αναφερθεί στις ώς τώρα δυσκολίες αλλά και στη λειτουργία άλλων τμημάτων του συλλόγου: «Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 και ώρα 13:30 στα γραφεία του Συλλόγου (Αργοναυτών 32) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και τη λειτουργία των άλλων τμημάτων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Νέες βάσεις στις ακαδημίες

Σε νέες βάσεις θα ξεκινήσουν φέτος οι ακαδημίες ποδόσφαιρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, που ήδη έδωσε περισσότερο βολιώτικο στοιχείο στην ομάδα που θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου για την ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου αναφέρει ότι η επανεκκίνηση θα γίνει με νέες εγγραφές από αύριο Δευτέρα με υπεύθυνο τον Γιώργο Καραμίχαλο και συνεργάτη του τον Κώστα Σταματίου μαζί με τους προπονητές Στέργιο Σιαμέτη (κάτοχο διπλώματος UEFA B) και Κλεβίς Κόλα (κάτοχο διπλώματος UEFA C).

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Άλλης Μεριάς.

Τηλ. επικοινωνίας: 6974925077-2421181828.

Στήριξη και διαρκείας

Πλέον στη νέα προσπάθεια κρίνεται αναγκαία η συμπαράσταση και η στήριξη από τον κόσμο και ήδη η διοίκηση του Ερασιτέχνη από την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έχει το σύνθημα «Ο Ολυμπιακός έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του» και τις τιμές στα 150, 80 και 50 ευρώ. Οι τιμές των εισιτηρίων για το ποδόσφαιρο είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 9:00 έως 15:00 και από 18:00 έως 21:00 καθώς και από τα μέλη του ΔΣ, αλλά και από τα cafe River και Da Luz.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου