Με Καραμίχαλο, Σταματίου, Σιαμέτη, Κόλα η ακαδημία του Ολυμπιακού Β.

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-19, 12:57:19
Ο Γιώργος Καραμίχαλος
Με Καραμίχαλο, Σταματίου, Σιαμέτη, Κόλα η ακαδημία του Ολυμπιακού Β.

Ανακοίνωση για την ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου εξέδωσε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937. Σ’ αυτήν αναφέρεται ότι γίνεται μία επανεκκίνηση με υπεύθυνο τον Γιώργο Καραμίχαλο, συνεργάτη του τον Κώστα Σταματίου και προπονητές τους Στέργιο Σιαμέτη και τον ποδοσφαιριστή της πρώτης ομάδας, Κλεβί Κόλα. Ανααλυτικά:

"Ο Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στο πλαίσιο μιας ριζικής ανανέωσης σε όλους τους τομείς κάνει επανεκκίνηση και στην Ακαδημία  του ποδοσφαίρου.

Με στόχο να αναδείξει γηγενείς ποδοσφαιριστές , επενδύει στα τμήματα υποδομής με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητή ποδοσφαίρου Γιώργο Καραμίχαλο να αναλαμβάνει την ευθύνη της λειτουργίας της Ακαδημίας έχοντας δίπλα του ως συνεργάτη του τον Κώστα Σταματίου, προπονητή και πρώην καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, που θα επιμελείται των προπονητικών προγραμμάτων μαζί με τους προπονητές Στέργιο Σιαμέτη κάτοχο διπλώματος UEFA B και Κλεβίς Κόλα κάτοχο διπλώματος UEFA C.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ακολουθώντας τις σύγχρονες αντιλήψεις για το ποδόσφαιρο επιδιώκει μέσα από την διαδικασία των προπονήσεων και τη διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών να τους δώσει την δυνατότητα να αποκτήσουν στοιχεία, όπως η πειθαρχία, αυτοκυριαρχία, θέληση, σεβασμό, θάρρος, αποφασιστικότητα και τόλμη, τα οποία θα αποτελέσουν εφόδια τόσο στην ποδοσφαιρική τους ανέλιξη όσο και τη ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στις άρτιες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της Άλλης Μεριάς σε ένα καλαίσθητο χώρο που διαθέτει αποδυτήρια-εντευκτήριο-παιδική χαρά και ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα που φτιάχτηκε με την αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων του Ολυμπιακού .

Έναρξη εγγραφών: Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022.

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  6974925077 -2421181828". 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
6
=