ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βελτίωση από φιλικό σε φιλικό

βελτίωση-από-φιλικό-σε-φιλικό-874084

Συνέχεια στην προετοιμασία του δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το πρώτο του φιλικό το περασμένο Σάββατο, όταν και κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, όπου ο προπονητής, Σάκης Θεοδοσιάδης, έβγαλε και τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα για τους παίκτες του, παρά το γεγονός η ομάδα έχει 15 μέρες προπονήσεων και το ρόστερ θα έχει και άλλες προσθήκες.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κλείσει κι άλλα φιλικά για Αύγουστο και Σεπτέμβρη και πιθανόν θα προσθέσει και άλλα στο πρόγραμμά του, μετά τη μετάθεση στην ημερομηνία έναρξης της Γ’ Εθνικής για τις 2 Οκτωβρίου 2022.

Αυτό πάντως που ακολουθεί είναι την ερχόμενη Κυριακή 21 Αυγούστου με τον Αίαντα Σούρπης, που θα γίνει τελικά στις 6 το απόγευμα στην Άλλη Μεριά κι όχι στη Σούρπη, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, αφού το ανακατασκευασμένο γήπεδο δεν είναι 100% έτοιμο!

Έτσι το φιλικό της Κυριακής θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν και οι φίλοι της «ερυθρόλευκης» ομάδας…

Τα άλλα έως τώρα προγραμματισμένα φιλικά είναι με ομάδες της κατηγορίας και πιθανούς αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα παίξει στις 27/8 στον Βόλο με τον Ηρακλή Λάρισας, στη Φήκη Τρικάλων στις 4 Σεπτεμβρίου με τον ΠΟ Φήκης, με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας στις 11/9 στον Βόλο και με τον ΑΟ Υπάτου στο στάδιο Θήβας στις 18/9.

Για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δόθηκε και παράταση στη δήλωση συμμετοχής των ομάδων και στην ΕΠΟ περιμένουν τυχόν νέες αποχωρήσεις, για να καταρτιστούν και οι 4 όμιλοι. Ενώ οι τέσσερις πρωταθλητές θα προβιβάζονται απευθείας και χωρίς μπαράζ στη Super League 2, ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβάζεται, θα καθοριστεί, μόλις «κλειδώσει» ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου στόχος είναι να γίνει το δέσιμο εμπειρίας και ταλέντου και να υπάρχει η επιθυμητή βελτίωση της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι, στα οποία ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης θέλει να βλέπει να γίνονται στην πράξη όλα αυτά που «δουλεύονται» στις προπονήσεις.

Μέχρι στιγμής και μετά το πρώτο φιλικό τεστ που οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-1, με δύο γκολ του Κλεβί Κόλα και ένα του νεαρού Νικόλα Μυλωνά, η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δείχνει ικανοποιημένη από την προσπάθεια και τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές στους οποίους θα δίνεται χρόνος, αφού στο Βελεστίνο οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ήταν ο έμπειρος τερματοφύλακας Ζαχαρίας Καβουσάκης, που είχε πρόβλημα με ίωση, και ο Φίλιππος Σκοπελίτης που ακόμη δεν ήταν 100% έτοιμος μετά τον περσινό τραυματισμό του, αλλά και οι νεαροί Κωνσταντίνος Κόφφας, Μάριος Παπαδήμος, Δημήτρης Αποστολίδης και Κώστας Σιουμουρέκης.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε στο πρώτο φιλικό, χρόνο στους γκολκίπερ Ρωμανό Χαρχαλάκη και Γιάννη Κοκκώνη και στους Αποστόλη Λάμπο, Νίκο Σκούρα, Βασίλη Ακριβόπουλο, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Στέργιο Ψιάνο, Κλεβί Κόλα, Μάρκο Διαμαντόπουλο, Ηλία Σταμπουλή, Νίκο Μυλωνά, Αντώνη Κατσαγεωργίου, Γιώργο Γαλανόπουλο, Μιχάλη Χατζηπλή, Αντώνη Θεοδωρόπουλο, Κώστα Καμπέρη, Αλέξανδρο Αναστασίου, Γιάννη Ντινιωτάκη, Φώτη Καρατσόλη αλλά και στους νεαρούς υπό δοκιμή Σιούρα και Σκαμπαρδώνη.

Πάντως τόσο ο Παναγιώτης Σκαμπαρδώνης, που προέρχεται από την Πιερία, όσο και ο νεαρός Τάσος Σιούρας, λόγω μαθητικών υποχρεώσεων, δεν συνεχίζουν στην προετοιμασία της «ερυθρόλευκης» ομάδας!

Το θετικό είναι ότι μετά από 15 μέρες ατομικού προγράμματος απ’ αυτή την εβδομάδα είναι κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας ο Φίλιππος Σκοπελίτης, παίζοντας μάλιστα κανονικά και σε «οικογενειακό διπλό»!

Επίσης κανονικά προπονούνται ξεπερνώντας μικροτραυματισμούς οι νεαροί Κόφφας, Παπαδήμος, Αποστολίδης, ενώ από σήμερα στη διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη θα βρίσκεται και ο Καβουσάκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου