ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νταόπουλος: «Λόγω αφερεγγυότητας Τσεκούρα δεν συνέχισα στον Ολυμπιακό Β.»

νταόπουλος-λόγω-αφερεγγυότητας-τσε-881277

Ο Γιάννης Νταόπουλος είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στα ποδοσφαιρικά πράγματα του Βόλου, καθώς αποφάσισε να μην ασχοληθεί με τα διοικητικά του Ολυμπιακού, αντίθετα θα γίνει μέτοχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ.

Στους ερυθρόλευκους περίμεναν ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας να υλοποιήσει όσα δήλωσε στην «πρώτη» της ομάδας, ότι δηλαδή με τη δική του συνδρομή ο Ολυμπιακός Βόλου θα ενισχυθεί και θα πάει για την άνοδο, ωστόσο μόνο αυτό δεν έγινε.

Πάντως, σε δήλωση που έκανε στο taxydromos.gr ο κ. Νταόπουλος εξήγησε την αλλαγή στάσης του, επισημαίνοντας ότι εκεί τον ώθησε η αφερεγγυότητα του προέδρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκου Τσεκούρα.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Νταόπουλος αναφέρει: «Σχετικά με τις δημοσιεύσεις για την εμπλοκή μου στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, έχω να δηλώσω τα εξής: Μετά από επικοινωνία με τον κ. Τσεκούρα διαπίστωσα ότι είναι αφερέγγυος και δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε το πλάνο συνεργασίας που είχαμε προγραμματίσει. Ο δε τρόπος σκέψης του αποσκοπούσε μόνο στο δικό του συμφέρον και προβολή, χωρίς να συνδράμει στην προσπάθεια του μπάτζετ, αλλά με τις τσέπες άλλου».

Από τη μεριά του ο Νίκος Τσεκούρας απαντά ότι είναι φερέγγυος στις συμφωνίες που κάνει για την τωρινή ομάδα και αφερέγγυος ο κ. Νταόπουλος, που υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα στον Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς να υλοποιήσει τίποτα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου