ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήρε και επίσημα τη Νεάπολη ο Ολυμπιακός Βόλου

πήρε-και-επίσημα-τη-νεάπολη-ο-ολυμπιακ-881690

Εγκρίθηκε χθες από το Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ η παραχώρηση του δημοτικού σταδίου της Νεάπολης στον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, όταν θα έχει εκτός έδρας αγώνα η συμπολίτισσα Νίκη, όπως ορίζεται στη σύμβαση.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου θα ζητήσουν από την κυανόλευκη ΠΑΕ, που έχει την αποκλειστική χρήση της εγκατάστασης, και μία προπόνηση πριν από επίσημο ματς και πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι».

Προπόνηση στις εγκαταστάσεις

του Ολυμπιακού για τον Βόλο ΝΠΣ

Προπόνηση στην Αλλη Μεριά, στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε χθες Πέμπτη το πρωί ο Βόλος ΝΠΣ, σε συνεννόηση φυσικά με τους ερυθρόλευκους, στους οποίους έχει παραχωρηθεί ο χώρος, που ανήκει στον Δήμο Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου προπονήθηκε μόνο απόγευμα χθες Πέμπτη στο ίδιο γήπεδο, ενώ σήμερα οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη έχουν διπλή προπόνηση και αύριο Σάββατο το πρώτο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο στο στάδιο Βελεστίνου στις 18.00.

Στις 2/10 η έναρξη

της Γ’ Εθνικής

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση έλαβε απόφαση μεταξύ άλλων για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η οποία ορίσθηκε για τις 2 Οκτωβρίου 2022.

Χρ. Θαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου