Εγγραφή του Ολυμπιακού Βόλου στο μητρώο της ΓΓΑ έτους 2022

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-11, 15:42:25
Εγγραφή του Ολυμπιακού Βόλου στο μητρώο της ΓΓΑ έτους 2022

Εγκρίθηκε η αίτηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου για την εγγραφή του στο μητρώο της ΓΓΑ για το έτος 2022. Η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αυτή τη φορά σε επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας.

Ο Σύλλογος έλαβε ειδοποίηση από την υπηρεσία μητρώου της ΓΓ Αθλητισμού ότι εγκρίθηκε η αίτησή του για το έτος 2022. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με επτά τμήματα που έχουν την ειδική αθλητική αναγνώριση, κατατάσσεται στους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας από πλευράς αριθμού τμημάτων αλλά και ποικιλίας αθλημάτων.

Τα επτά τμήματα που έχουν ειδική αθλητική αναγνώριση είναι: Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση, Πετοσφαίριση, Κολύμβηση, Τεχνική Κολύμβηση, Άρση Βαρών και Τζούντο.

Η εγγραφή στο Μητρώο είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, γιατί, όπως έχει ενημερώσει η ΓΓ Αθλητισμού, και οι Ομοσπονδίες των αθλημάτων από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ισχύσει ο νέος αθλητικός νόμος, με αποτέλεσμα οι σύλλογοι που δεν είναι γραμμένοι στο μητρώο να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα οικεία πρωταθλήματα, δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και δεν θα λάβουν την ετήσια οικονομική ενίσχυση που χορηγεί η Πολιτεία".

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=