Απομακρύνεται ο Νταόπουλος από τον Ολυμπιακό Βόλου  

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-10, 10:16:37
«Πλήγμα» για την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο εμπλοκής Νταόπουλου στην ομάδα
Απομακρύνεται ο Νταόπουλος από τον Ολυμπιακό Βόλου   

 

Προχθές Δευτέρα το πρωί στο δημαρχείο του Βόλου συναντήθηκαν, όπως επιβεβαιώνεται απ’ όλες τις πηγές, ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος με τον Γιάννη Νταόπουλο, που αποτελούσε βασικό χρηματοδότη του Ολυμπιακού, κάτι εξάλλου που είχε παραδεχθεί και ο ίδιος.

Από την πλευρά του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχουν λάβει γνώση γι’ αυτή τη συνάντηση, η οποία φαίνεται να δημιουργεί νέα αρνητικά δεδομένα σε ό,τι αφορά την ενασχόληση του Γιάννη Νταόπουλου με τους ερυθρόλευκους.  

Θυμίζουμε ότι ο κ. Νταόπουλος είχε δηλώσει στην «πρώτη» του Ολυμπιακού Βόλου ότι τα έχει βρει με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και πως θα αναλάβει ηγετικό ρόλο και στη διοίκηση και στο οικονομικό κομμάτι. Ακόμη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου είχε υπογραμμίσει την ίδια μέρα ότι θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας με τον κ. Νταόπουλο, ώστε, μόλις η ομάδα αλλάξει κατηγορία με το καλό, να έχει τον πρώτο λόγο να πάρει τις μετοχές της νέας ΠΑΕ.    

Oμως, τα παραπάνω δεν αποδείχθηκαν και στην πράξη και όλα δείχνουν ότι ο κ. Νταόπουλος σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει μέτοχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, κάτι που τον απομακρύνει από τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό θα έχει σημαντικές συνέπειες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς η διοίκηση του συλλόγου είχε ξεκαθαρίσει ότι μόνο με την εμπλοκή Νταόπουλου μπορεί η ομάδα να θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=