ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακριβόπουλος και Μυλωνάς έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία

ακριβόπουλος-και-μυλωνάς-έτοιμοι-να-α-889479

Δύο 19χρονοι Βολιώτες, ο Βασίλης Ακριβόπουλος (8/4/2002) και ο Νίκος Μυλωνάς (14/3/2002), που προέρχονται από την Κ19 του Βόλου ΝΠΣ, αγωνιζόμενοι ως στόπερ και φορ αντίστοιχα, είναι δύο από τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Αμφότεροι εμφανίζονται έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται και να δουλέψουν σκληρά, για να τα καταφέρουν.

Οι δύο πιτσιρικάδες μίλησαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την ένταξή τους στην ομάδα. Ο Βασίλης Ακριβόπουλος, που είχε κάνει πέρσι προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του Βόλου ΝΠΣ, επομένως δεν είχε πρόβλημα προσαρμογής, ανέφερε: «Μόνο και μόνο που σου γίνεται πρόταση από ένα όνομα του μεγέθους του Ολυμπιακού, δεν μπορείς να αρνηθείς.

Μιλήσαμε με τον κ. Σταματίου και εφόσον έχει έρθει ένας πολύ καλός προπονητής και τη στιγμή που όλο το τιμ είναι πολύ αξιόλογο, δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να το σκεφτώ πολύ, ώστε να κάνω τα πρώτα βήματα με μία τέτοια ομάδα, με την οποία οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώσει.

Από μικρός ήμουν στο γήπεδο και παρακολουθούσα τα ματς του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ και η οικογένειά μου είναι Ολυμπιακοί. Οπότε είναι τιμή μου να είναι μέλος της ομάδας.

Πρώτος στόχος είναι να γυρίσει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει και δουλεύουμε ομαδικά γι’ αυτόν τον σκοπό. Η προσωπική βελτίωση θα έρθει πάντα μέσα από την ομαδική προσπάθεια. Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου, θέλω βέβαια να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ, βοηθώντας όμως πάντα την ομάδα».

Τέλος, ο Νίκος Μυλωνάς επεσήμανε: «Ολα ήταν μια χαρά από την αρχή, μπήκα στο κλίμα της ομάδας γρήγορα και σε γενικές γραμμές τα πράγματα κυλούν φυσιολογικά με την προσαρμογή μου. Σίγουρα ήταν μία πρόκληση για μένα να έρθω στον Ολυμπιακό Βόλου, γιατί η ομάδα έχει μία ιστορία και έχει ακουστεί παντού και γενικά δεν αξίζει να βρίσκεται σ’ αυτήν την κατηγορία. Θέλουμε να την πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Σίγουρα είναι καλό για μας, αν ανέβουμε μαζί με την ομάδα.

Προσωπικά θα ήθελα να πάρω όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής γίνεται. Πιστεύω συνεχώς στον εαυτό μου και θέλω να διακριθώ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου