Πιθανός ο ερχομός παικτών από την ΑΕΛ

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-05, 11:44:19
Η συμφωνία του Νίκου Τσεκούρα με τον Αχιλλέα Νταβέλη ανοίγει τον δρόμο και για μετακίνηση ποδοσφαιριστών από την ΑΕΛ στους ερυθρολεύκους
Πιθανός ο ερχομός παικτών από την ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός Βόλου διανύει την πρώτη βδομάδα της προετοιμασίας του, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του Σωτήρη Πετσιμέρη και Λευτέρη Φούτρη, να δουλεύουν με 25 ποδοσφαιριστές.

Ασφαλώς, η δουλειά δεν έχει να κάνει μόνο με τη φυσική κατάσταση, αλλά στο πρόγραμμα της προπόνησης εντάσσονται και πολλές ασκήσεις με μπάλα, με την τεχνική ηγεσία να αποκτά καθημερινά άποψη για τις ατομικές ικανότητες των ποδοσφαιριστών και να τους αξιολογεί.

Ασφαλώς, πολλά νέα παιδιά καταλαβαίνουν τη διαφορά στο επίπεδο εκγύμνασης, αφού πλέον δουλεύουν σε ένα πλήρως επαγγελματικό επίπεδο, όπως είχε δηλώσει εξάλλου από την αρχή και ο κ. Θεοδοσιάδης, με τις επιβαρύνσεις και τους ρυθμούς να είναι διαφορετικοί απ’ αυτούς που είχαν μάθει, ειδικά από τη στιγμή που οι προπονήσεις είναι διπλές, πρωί-απόγευμα.

Η ομάδα έχει τα πάντα, για να δουλέψει σωστά, αφού ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα για την προμήθεια εξοπλισμού, ο οποίος θα μεταφερθεί από την επόμενη βδομάδα και στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου Φερών.

Η προσπάθεια να βελτιώνεται κάθε μέρα ο Ολυμπιακός Βόλου οργανωτικά και διοικητικά είναι διαρκής, ενώ συνεχίζονται και οι κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και σίγουρα ένας απ’ αυτούς είναι και ο Σάκης Κανούλας, για τον οποίον υπάρχει επιθυμία να έρθει στην ομάδα, ενισχύοντάς τη στη γραμμή κρούσης.

Μάλιστα, η πιθανή απόκτηση του Νίκου Κουσκουνά από τον ΑΟ Τρικάλων ίσως κάνει πιο εύκολη την υπόθεση για τους ερυθρόλευκους του Βόλου, αφού σ’ αυτήν την περίπτωση είναι πολύ πιθανόν να μη συνεχιστούν οι συζητήσεις του Κανούλα με τους Τρικαλινούς.

Οι έμπειροι παίκτες και από πάνω ράφι είναι αυτοί που θα καθορίσουν τον στόχο της ομάδας και αν θα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία ή αν θα πάει, για να «χτυπήσει» άνοδο, όπως είπε ο  Γιάννης Νταόπουλος.

Ωστόσο, για να γίνει αυτό, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας, πρέπει με την οικονομική βοήθεια του κ. Νταόπουλου, γιατί ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να το κάνει από μόνος, να έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά.

Στη βολιώτικη ομάδα φαίνεται πως εκφράζονται δύο τάσεις, η μία που λέει ότι η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει με την εμπλοκή Νταόπουλου και με τις οικονομικές χορηγίες που επιτυγχάνει και η άλλη που υποστηρίζει ότι ακόμη πρέπει η μπάλα να κρατηθεί χαμηλά η … μπάλα και κανείς να μην ξεχνά ότι ο Ολυμπιακός Βόλου κινδύνευσε να βρεθεί μέχρι και στο τοπικό, αλλά χάρη στις κινήσεις του Ερασιτέχνη και σε συνεργασία με τον Κώστα Σταματίου δημιουργήθηκε ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ.

Οσοι εκπροσωπούν αυτές τις δύο τάσεις δεν σημαίνει ότι έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους, αντίθετα κοινός τους στόχος είναι το καλό του Ολυμπιακού Βόλου. Ολα εξαρτώνται από τις προθέσεις και τις τελικές αποφάσεις του Γιάννη Νταόπουλου, ώστε στη συνέχεια η διοίκηση να καθορίσει σε τι θα μπορέσει να στοχεύσει η ομάδα.

Πάντως, το θετικό είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ποδοσφαιριστές ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2, που από μόνοι τους επικοινωνούν με τον Σάκη Θεοδοσιάδη, λόγω της εκτίμησης που του έχουν ως προπονητή, και προσπαθούν να διερευνήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος κρατά ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας με τους συγκεκριμένους παίκτες.

Συν τοις άλλοις, όπως αναφέρεται από αρμόδια χείλη, είναι πολύ πιθανός ο ερχομός κάποιων ποδοσφαιριστών από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της συμφωνίας του συλλόγου με τις εταιρίες του μεγαλομετόχου των «βυσσινί», Αχιλλέα Νταβέλη. Εξάλλου, όπως τονίστηκε στην επίσημη ανακοίνωση, οι κ.κ. Τσεκούρας και Νταβέλης συμφώνησαν να επεξεργαστούν ένα πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων και μέσα σ’ αυτό ήδη έχει γίνει η σκέψη για βοήθεια με κάποιους αξιόλογους παίκτες που ανήκουν στη λαρισινή ομάδα.

Τέσσερα κλεισμένα φιλικά

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ήδη κλείσει τέσσερα φιλικά, με τον Αίαντα Σούρπης στο ανακατασκευασμένο γήπεδο της Σούρπης την Κυριακή 21 Αυγούστου, με τη Φήκη Τρικάλων στις 4 Σεπτεμβρίου, με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας στις 11/9 και με τον ΑΟ Υπάτου στο στάδιο Θήβας στις 17/9.

Υποχρέωση εξόφλησης του Κόκα

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έλαβε την ακόλουθη απόφαση: «Υποχρεώνει τον ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βόλου 1937 Νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία να καταβάλει στον Ανδρέα Κόκα το συνολικό ποσό των επτά χιλιάδων πεντακοσίων εβδομήντα τριών Ευρώ και πέντε λεπτών (7.573,05 €), εκ του οποίου ποσό 6.588,11 Ευρώ μικτά και ποσό 984,94 Ευρώ καθαρά, με τον νόμιμο τόκο, μέχρι την εξόφληση».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=